Įkraunama...
Įkraunama...

Shoping'ai UK parduotuvėse NEXT, H&M, F&F,GEORGE,

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 12 02, 15:05)
Gal pirksite is Toysrus?ten irgi daug akciju zaislams, yra 3 uz 2 kaina rolleyes.gif

galiu, jei tik yra norinciu smile.gif
Atsakyti
Mergaites prisijunkit prie Toysrus rolleyes.gif gera kaina gaunasi barbiu, man labai reik sios su baseinu
http://www.toysrus.c...l/TRUP979500001
gal kas i kompanija?viena lele gautusi 16.66 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2016 12 02, 10:41)
Ar butu kas jungiasi prie Lego rinkiniu uz 33 svarus, yra akcija 3uz 2 kaina smile.gif labai krikščioniška kaina gaunasi smile.gif

http://www.tesco.com...?skuId=111-0057

Na jungiames, raginu, nes maximoje 50 eur sitas rinkinys gaunasi su 40 proc nuolaida smile.gif ir kitų labai gerom kainom gaunasi smile.gif mano skaičiavimu gaunasi 32 eur be siuntimo kainos is tesco ax.gif ax.gif
Atsakyti
dar yra norinciuju is crocs smile.gif galite dar jungtis.
tesco direct
toyrus
tesco rubeliai
argos
laukiu merginos
Atsakyti
Ar yra daugiau norinciu be manes uzsakyti uz panasia kaina is Toysrus?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2016 12 02, 15:45)
Na jungiames, raginu, nes maximoje 50 eur sitas rinkinys gaunasi su 40 proc nuolaida smile.gif ir kitų labai gerom kainom gaunasi smile.gif mano skaičiavimu gaunasi 32 eur be siuntimo kainos is tesco  ax.gif  ax.gif

as prisijungciau prie sio lego 4u.gif
Atsakyti
sveikos mielosios - siandien perkam , skubam , skubam jau kaledos cia pat newyear.gif santa2.gif

tesco direct

toysrus

asda george

argos

next

the body shop

laukiu jusu kitu noru ir papildysiu sarasiuka mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2016 12 02, 19:47)
Ar yra daugiau norinciu be manes uzsakyti uz panasia kaina is Toysrus?

atsiunte viena panele, atsiuskite ir jus.
Atsakyti
Bet tai, kaip kainos lego tesco, aš apakus kiek pigiau nei LT perkant jau su -40 rimi, tik va beda, kad reikia pirkt 3 vnt. ir jei nera prisijungiančių jau bėda.

O sakykite žaislams lego kokios pirkimo sąlygos yra ir ar kainuoja siuntimas iki UK adreso?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 12 05, 11:00)
Bet tai, kaip kainos lego tesco, aš apakus kiek pigiau nei LT perkant jau su -40 rimi, tik va beda, kad reikia pirkt 3 vnt. ir jei nera prisijungiančių jau bėda.

O sakykite žaislams lego kokios pirkimo sąlygos yra ir ar kainuoja siuntimas iki UK adreso?

Jungiamea prie tesco žaislų ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2016 12 05, 12:14)
Jungiamea prie tesco žaislų  ploja.gif

bet as suprantu, kad reikia pirkti tuos pačius lego taip? Kad gauti tą akciją 3 uz 2 kainą?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2016 12 05, 11:33)
bet as suprantu, kad reikia pirkti tuos pačius lego taip? Kad gauti tą akciją 3 uz 2 kainą?

ne nereikia pirkti tu paciu, reikia rinktis is akcijos 3uz 2 , geriausia rinktis panasia kaina kainuojancius lego, nes pigiausias bus nemokamai , siuntimas i uk kainuoja 3sv jeigu tai tesco pardavejas, prie zaislu raso supplied by tesco , arba kita pardaveja, kiti buna brangesni.
Atsakyti
http://www.tesco.com...?skuId=621-4808

o kiek gautis sis lego jau eurais?
Atsakyti