Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Belos su Graliu susirašinėjimas labai nuotaiką pakelia, smagu skaityti :D ale žiūrau vargas Belutei su dvikojais, visiškai nelankstūs pasirodė  :D

Rustės baltučiai globotiniai kokie žavūs :wub: linkiu kad greit apsiprastų ir nustotų priešintis  :4u:

Susitikimas iki Kalėdų būt labai smagu, labai norėčiau su visom pasimatyti :4u:

Merfyt -  būda dienų ir žmonių iš Š raidės :4u: viskas praeina  :4u: 

Labai graži Pelytės nuotrauka :4u: Lapyna - puikiai sugebi pagauti kadrus, labai lalbai gražu :4u: 

O mums mamka liepė nesimaišyti po kojomis, nu tai nesimaišom

20161201_182347.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 01 gruodžio 2016 - 19:06

Magnuna skriaudi keturkojus 😆

Da noriu istoriju apie nepaklusnius dvikojus, ziauriai gerai skaitosi 👻 

Rustes baltukam 🐭

Atsakyti
Neasarok Merfyt, pasikarsciavai ir tiek. Paskambinsi po keliu dienu dar karta 4u.gif As irgi skambinsiuos i savo rajona, gal koki vaika pradziuginsiu

Laba diena
Atsakyti

Apie dovanas ir dovanų prašymus..

Man kyla toks klausimas tiesą sakant, 2 klausimai.

1. Ar VISI vaikai prašantys jų gauna? kas nutinka, jei dovanotojų būna mažiau? Kažkas gauna baby borną, o kažkas- nieko?

2. Kur gali prašyti suaugusieji?  Mums PVZ reikėtų 20 kv.m. linoleumo. labai reikėtų..ir vamzdyną mirtinai reikia keisti- nes bet kurią akimirką gali trūkti..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 01 gruodžio 2016 - 21:04

Merfe, šiandien ne tos darbuotojos diena - ir ne tavo. Rytojus bus protingesnis :4u: 

Ruste, labai gražūs baltuliukai. Dar įpūst į juos truputį meilumo - ir neatsiginsi norinčių. :) 

Magnunos antresoliniai katinai mane jau seniai stebina :super:

Belos ir Gralio susirašinėjimas superinis.  :bigsmile:  Lauksim tęsinio.

O beje, kur Colomba prapuolus? :unsure:  Turiu vieną beveik kalėdinį norą, kurį ji galbūt galėtų išpildyt. :rolleyes: 

Atsakyti
Magnuna, kas taip katukus užvijo?? bigsmile.gif O man už nugaros dabar vyksta veiksmas kitam laiškui biggrin.gif
Atsakyti

Apie dovanas ir dovanų prašymus..   Man kyla toks klausimas tiesą sakant, 2 klausimai.   1. Ar VISI vaikai prašantys jų gauna? kas nutinka, jei dovanotojų būna mažiau? Kažkas gauna baby borną, o kažkas- nieko?   2. Kur gali prašyti suaugusieji?  Mums PVZ reikėtų 20 kv.m. linoleumo. labai reikėtų..ir vamzdyną mirtinai reikia keisti- nes bet kurią akimirką gali trūkti..
Norai pildomi socialiai remtinu seimu vaikams... tai ne prievarta, tiesiog kas nori... ispildomos visos vaiku svajones..... tami skirti fondai. Suaugusiu svajones? Suauge gali uzsidirbti....svajonems 😜
Atsakyti

Valio, po savaitės prašymo, forumas įleido į naują versiją per pc.
O aš dabar po tokių gražių Lapynos foto pateršiu eterį su bandymo vaisiais :D kadangi kačių gydymas nuskandino mano svajonę šviesiam objektyvui, o vakar per didelius lizingų vargus gavau fotiką, tai kol kas naudojuosi tamsiu kaip š..kna devyniasdešimt kažkelintų metų objektyvu ir įmontuotu blicu (jei kalėdų seneliui pasiseks ebay aukcione, gal ką iš atskiro blico ir gausiu dovanų) ir bandymu sudaryti jam atspindi su baltos kortelės pagalba. Taigi kelios nekoreguotos foto. iš pirmos tai ilgokai dėl spalvų kikenau

DSC_0289.jpg

DSC_0302.jpg

DSC_0296.jpg

Atsakyti

Gielux - kas juos ten vys, gi patys užsilipo :)  ateinu virtuvėn ir jaučiu kad spokso iš viršaus kažkas, pakeliu akis - o ten Grikis džiaugsmingai mmmmrrrrrmiauuuuu :D  jau galvojau šoks tiesiai į glėbį nuo spintelės :) karstosi mano sunkiasvoris kaip voveras kokis. Kruopis tai dažnai ant spintelių ilsisi arba vaikšto  pirmyn-atgal ir kontroliuoja kaip aš vakarienę gaminu  :) 

Šponkuti - Hipės akys kaip guzikai :D

Atsakyti

Norai pildomi socialiai remtinu seimu vaikams... tai ne prievarta, tiesiog kas nori... ispildomos visos vaiku svajones..... tami skirti fondai. Suaugusiu svajones? Suauge gali uzsidirbti....svajonems 😜

Aš gal piktokai parašiau.Žaviuosi, tais kurie pildo svajones- viena vertus, kita vertus- kai tai jau tampa tarsi tv reklama, reitingų kėlimu- man tai nepatinka.Yra dar trečias požiūrio kampas- bet jau nesigilinsiu- jis toks visai neadventinis. 

Valio, po savaitės prašymo, forumas įleido į naują versiją per pc.
O aš dabar po tokių gražių Lapynos foto pateršiu eterį su bandymo vaisiais :D . iš pirmos tai ilgokai dėl spalvų kikenau

O aš iš pirmos dėl Hipės žvilgsnio kikenau.

Atsakyti

į foną nekreipkit dėmesio :D dėžė labai reikalingas daiktas gi :D

DSC_0321.jpg

Atsakyti
Eik tu sau, kokia Hipė graži pirmoje nuotraukoje wub.gif wub.gif Kaip jūs priverčiat katinus taip išpūsti akis ? Maniškė visada prisimerkia...
Atsakyti