Oi

Ačiū Grali

vienas nuotraukas matau, apie kitas sužinau tik perskaičius komentarus
Nauja versija nemato nuotraukų "senoviškai", o sena dalies "naujoviškų". Reiktų, kad visos į naują susikraustytų, tada mažiau nesusipratimų būtų. Suprantu, kad sena mielesnė, bet ji anksčiau ar vėliau vis tiek užsidarys.
O kas jau persikraustė į naująją, nesunku atspėti pagal "like"us
Sveikutės visos.
Viktorijai didėliausi linkėjimai.
Ruste, kai visai visai neturėsi , ką veikti- gal Lapės dublikatą padarytum.. O kai ateis kitas neturėjimo ką veikti laikas- ir Trišės?
naktis buvo.. tskant. gerai, kad jau buvo.
1.Lapė sumorčiavo. ( o jau ruošiausi kitą savaitę sterilizacijai vežti). Trišė tokio bajerio nesuprato. Ir kiekvieną kartą išgirdus "Mauuuuu" lėkdavo žiūrėti, kas nutiko sugyventinei ir gerai dar su ja pasikočiodavo kur koridoriuje. Po to apsipatenkinusi grįždavo pas mane į lovą- tiksliau ant manęs į lovą. Iki kito "Mauuu" .Tikiuosi pirmas morčius ilgas nebus.
2. lapė Nr2 ( mažoji) ryte vietpj "labas rytas, mama" pasveikino mane "mama, man dantis kliba".
Nauja versija nemato nuotraukų "senoviškai", o sena dalies "naujoviškų". Reiktų, kad visos į naują susikraustytų, tada mažiau nesusipratimų būtų. Suprantu, kad sena mielesnė, bet ji anksčiau ar vėliau vis tiek užsidarys.
O kas jau persikraustė į naująją, nesunku atspėti pagal "like"us
Gerai būt visoms vienoj versijoj būti, bet manęs vienam naminiam kompe į naują neįleidžia irgi paspaudus ant nauja versija nieko neįvyksta ir mygtukas dingsta. tada per telefoną pasižiūriu ko nematau