Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

QUOTE(Merfė @ 2016 12 01, 10:33)
<p>Labas rytas visoms. Ojej, kokį laišką Graliukas gavo, taigi esu įpareigota perduot atsakymą:

Oi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif iš karto gera nuotaika šovė į viršų pasimiršo ir visi tie dabartiniai buhalteriniai keiksmažodžiai i.MAS, i.SAF, i. VAZ
Ačiū Grali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 12 01, 10:33)

Kaip greitai auga Ozis wub.gif Ypač ilgėja snukelis, kaip pas Pinokį. Kiara turbūt privengia, kad nepapuolė į kadrą. Kaip TB reaguoja į šeltį? Iš vaizdelio panašu kad Oziukas jau užkariauja jo širdį biggrin.gif
Atsakyti

Oi, Gralio laiškas  :D 

Nors ir labai teisingas, bet saviškių prie komposkaityt neleisiu  :B  :D 

Atsakyti
Vidam, Kiara gavo savo porcija kitam kambaryhe. Nes kol jinai apsidairo, kol suskaiciuoja guliasiukus, kol isuosto, istestuoja liezuvio galiuku... Tututis vienu AMM nusluoja jai viska is panoses. Ir kadangi Kiara MB numyletine, jis isskirsto guliasiukus taip, kad Kiara paestu sociai biggrin.gif

Ozzis, uzkariaus jo sirdi neilgai trukus, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti

Sveikos

Gralio laiškas kad pralinksmino bet saviškiams ir aš neduosiu skaityti :D

Viktorijai - gražios šventės ir tolimesnio sveikimo :4u:

Ozzytis kad smagiai laksto pas Busy namuose :D

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 12 01, 13:39)
<p>Sveikos
</p><p>Gralio laiškas kad pralinksmino bet saviškiams ir aš neduosiu skaityti biggrin.gif
</p><p>Viktorijai - gražios šventės ir tolimesnio sveikimo 4u.gif
</p><p>Ozzytis kad smagiai laksto pas Busy namuose biggrin.gif
</p>

Labukas.

Pas mus Tašė taip šluoja naujuosius konservus ir dozę 65 g sausiako kasdien.
Paprašiau Kingo, kad sausiaką saugotų ir tik Niką su Fogi prileistų. Sąžiningai bičas dirba, kaip poste sėdi... biggrin.gif

Tašė geria ir ėda atskirai.
Stomargylį sušeriu.

Magnuna greit jau Oziuką paniurkyt galės. wub.gif smile.gif
Katėms Gralio laiško neduosiu skaityt... Nes ir taip jau Fogi elgiasi su žolės vazonuku kaip Gralis aprašė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 01 gruodžio 2016 - 13:15

Labuka,

nieko nesuprantu... vienas nuotraukas matau, apie kitas sužinau tik perskaičius komentarus  :huh2:  esu naujoje versijoje

Atsakyti

vienas nuotraukas matau, apie kitas sužinau tik perskaičius komentarus 

Nauja versija nemato nuotraukų "senoviškai", o sena dalies "naujoviškų". Reiktų, kad visos į naują susikraustytų, tada mažiau nesusipratimų būtų. Suprantu, kad sena mielesnė, bet ji anksčiau ar vėliau vis tiek užsidarys. :4u:

O kas jau persikraustė į naująją, nesunku atspėti pagal "like"us  :P

Atsakyti

Sveikutės visos.

Viktorijai didėliausi linkėjimai. :4u: :4u: :4u:

Ruste, kai visai visai neturėsi , ką veikti- gal Lapės dublikatą padarytum.. O kai ateis kitas neturėjimo ką veikti laikas- ir Trišės?

naktis buvo.. tskant. gerai, kad jau buvo.

1.Lapė sumorčiavo. ( o jau ruošiausi kitą savaitę sterilizacijai vežti). Trišė tokio bajerio nesuprato. Ir kiekvieną kartą išgirdus "Mauuuuu" lėkdavo žiūrėti, kas nutiko sugyventinei ir gerai dar su ja pasikočiodavo kur koridoriuje. Po to apsipatenkinusi grįždavo pas mane į lovą- tiksliau ant manęs į lovą. Iki kito "Mauuu" .Tikiuosi pirmas morčius ilgas nebus. :unsure:

2. lapė Nr2 ( mažoji) ryte vietpj "labas rytas, mama" pasveikino mane "mama, man dantis kliba".

Atsakyti

Nauja versija nemato nuotraukų "senoviškai", o sena dalies "naujoviškų". Reiktų, kad visos į naują susikraustytų, tada mažiau nesusipratimų būtų. Suprantu, kad sena mielesnė, bet ji anksčiau ar vėliau vis tiek užsidarys. :4u:

O kas jau persikraustė į naująją, nesunku atspėti pagal "like"us  :P

Gerai būt visoms vienoj versijoj būti, bet manęs vienam naminiam kompe į naują neįleidžia irgi :D paspaudus ant nauja versija nieko neįvyksta ir mygtukas dingsta. tada per telefoną pasižiūriu ko nematau :D

Atsakyti

Matau, kad iškart permigravus į naująją versiją galima ja ramiai naudotis  :rolleyes:  Manau, šie trikdžiai laikini, o be to, kiek intrigos  :D 

Atsakyti
Laba, 4u.gif

Erendira, Gieliux... deja taip jau kažkur "aukščiau" sumanyta, mes bejėgiai...galiu tik apkabinti friends.gif

Labai smagu dėl mažosios Viktorijos 4u.gif

dar dėl kalėdinio pasedęjimo, labai labai noriu... mano namai visada atviri.,..o jei sostinėj...būkit geros kokią ne darbo dieną 4u.gif

Vidam man labai gera skaityti, kad pagaliau liūdesiukas pasitraukė atokiau 4u.gif

Ruste tu šaunuolė 4u.gif (aš norėčiau, bet "nepavešiu"juk jų nei daug nei mažai- tik 15 biggrin.gif 8 katai, 2 šunės, 2 šinšilos, 2 degučiai ir 1 bet didelis Igis biggrin.gif ir negaliu tavęs apkrauti.....(aš gi ne kvaila motera)

nors iš nuotraukų juk darai?...tikriausia norėčiau Pūkučio....net MB pastoviai sko, kad tokio katino daugiau nėra...nerealus buvo jį mylėjo net mano mama, kuri šiaip katinų...ne ne...ir gal Bartukodar...kaip ašjų pasiilgstu

.... Bela, Grali... galima pasisakys labai gerai išauklėtas dvikojis, kuris seniai suprato kad visokie "žemių pilni ir jautrios psichikos padarai" tikrai nereikalingi....na iš bėdos 2-3 orches ir tai tik Birbei...ne tai kad reikalingi, tiesiog jie jai nemaišo...o dėl puošybos, išduosiu paslapti, (atleiskite dar gerai neišauklėti dvikojai) ...namai labai gerai puošiasi visokiais blizgiais, kabančiais ir šiaip mielais daiktais, kurie "gyvena" pas dvikojus įvairiose dėžutėse, nusimeti dėžutę ant žemės ir tada užsiimi puošyba. ...o dabar Bela ir Grali nepamirštat tokio mielo dvikojo progai pasitaikius pasikviest į svečius....gal net jūsų audintinimas smegenis "praplaus"
Atsakyti