
Dirbau picerijoj todėl galiu isduoti to padazo receptą, mes jį irgi mėgstam jei tas: 6 saukstai majonezo HELMANS, (etiketė zydra su geltonu) 3 saukstai lietuvisko majonezo, 3 skilteles cesnako isspausti, malta raudonoji paprika ir malti juodieji pipirai, vanduo virintas( apie puse stiklinės, ziūrint kokio tirstumo norite)

Labai dekoju uz pateiktus receptus...leksiu i parduotuve pirkt ingridientu

Parasyk kaip sekėsi, ar apie tą padazą klausei?

AS noreciau suzinoti recepta padazo,kuris yra su majonezu Forto picerijose...Na ten maisomas kazkoks kecupas su kazin kokiu majonezu...As i forta einu tik del padazo
Butu gerai jei kas nors zino koki skanu padaza su majonezu ir su kecupu


o mane tai labiau domina tas skystaspadazas, kur cileje buna, tipo tas oranzinis ir baltas. gal kas zinot, kaip juos gaminti? Is anksto dekoju

Skysta padaza as darau is Danon naturalaus jogurto. Ispaudziu cesnako ir pridedu picos prieskoniu. Skonis - super
, bent jau man

O aš į majonezą įpilu marinuotų agurkėlių skysčių + krapai Labai skanu
(tinka ne tik picai , bet ir salotoms įvairioms) ...

O aš prie picos mėgstu tokį padažą:
Pomidorų padažas
Majonezas
abu lygiom dalim
tada smulkiai (kuo smulkiau) marinuoti arba rauginti agurkėliai
ir smulkiai supjaustytas česnakas (ir agurkai ir česnakai pagal skonį iš akies, kas kaip mėgsta)
Viską sumaišyti
Labai skanu tiek prie žuvies tiek prie mėsos o man ir mano vaikams ypač prie picos. Siūlau išbandyti
Taip pat galima ir šviežią agurką dėti, jei norite švelnesnio
Pomidorų padažas
Majonezas
abu lygiom dalim
tada smulkiai (kuo smulkiau) marinuoti arba rauginti agurkėliai
ir smulkiai supjaustytas česnakas (ir agurkai ir česnakai pagal skonį iš akies, kas kaip mėgsta)
Viską sumaišyti
Labai skanu tiek prie žuvies tiek prie mėsos o man ir mano vaikams ypač prie picos. Siūlau išbandyti
Taip pat galima ir šviežią agurką dėti, jei norite švelnesnio

As tai taip gaminu balta padaza: dedu majoneza, ispaudziu cesnako, ipilu cesnakines druskos, dziovinto baziliko (privalomas prie kiekvienos picos, jei ne ant jos barstomas, tai bent dedamas i padaza) ir petrazoliu, ir ipilu virinto vandens.
Dar galima ideti pomidoru padazo (tai jis gaunasi toks oranzinis). Maniskis dievina sita padaza ir praktiskai viska su juo valgo.
Dar galima ideti pomidoru padazo (tai jis gaunasi toks oranzinis). Maniskis dievina sita padaza ir praktiskai viska su juo valgo.
QUOTE(Ginija @ 2006 03 19, 19:42)
Gerai jau gerai, išduosiu firminį Paolo receptą

Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens
Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus

Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.
pabandykit toki -
saukstas dziovintu baravyku, grietinele ~8 saukstai, viska pakaitiname mikrobangeje ~1 min.
uzpilame ant picos likus kepti 3-1 minutes arba patiekiame indelyje individualiai.
toki darau prie "sunkesnio" skonio picos pvz su salto rukymo arba vytintu kumpiu, dziovintais pomidorais.
saukstas dziovintu baravyku, grietinele ~8 saukstai, viska pakaitiname mikrobangeje ~1 min.
uzpilame ant picos likus kepti 3-1 minutes arba patiekiame indelyje individualiai.
toki darau prie "sunkesnio" skonio picos pvz su salto rukymo arba vytintu kumpiu, dziovintais pomidorais.