Įkraunama...
Įkraunama...

Baltas picos padažas

vat to, kur is forto picerijos ir as noreciau. mano draude ten dirba, bet, kadas dabar tolokai. zinau, kad ji reikia virti, tik neatsimenu kiek ir ko deti.
Atsakyti
meginau siandien ta Paolo recpta thumbup.gif padazelis gavosi pasakiskas, nors nedejau man taip nemegstamo baziliko ax.gif ir vyras pirstus laizes thumbup.gif drinks_cheers.gif aciu uz recepta drinks_cheers.gif veliau meginsiu kitus, nes picas daznai valgom 4u.gif
Atsakyti
Aš darau tokį padažą picai:
majonezas, grietinė, pienas, (manau vietoj grietinės ir pieno būtų galima naudoti grietinėlę), skiltelė česnako ir santa marios priekonių picai. Mums labai patinka thumbup.gif ir greitai pasigamina 4u.gif .
Atsakyti
va va va, as irgi sito taip ilgai laukiau ir norejau, mes i milana einam irgi tik del padazo pica valgyt, na dar del picu teslos, nors mano sese savo, kad cia kaip batonas, bet mums tai labai patinka...
aciu uz recepta baltojo padazo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Nijole @ 2006 03 27, 23:24)
Gerai jau gerai, išduosiu firminį Paolo receptą smile.gif
Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens

Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus 4u.gif

Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.


o, beje, gal galetum tada dar isduoti ir picos teslos recepta??? buciau be proto dekinga, manau maniskas dar ir pabuciuotu... nes jis jas labai megsta, bet is vilniaus tai neprivazinesi picu pavalgyt, nes ten nieko panasaus nerandam
Atsakyti
norejau paklausti gal gali parasyti sito padazo tikras proporcija nes man niekaip nepavyksta atitaikyti recepto,sito balto padazo ...aciu is anksto wink.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip pagaminti "Cezario" salotų padažą?
Atsakyti
QUOTE(Nilė Vanilė @ 2006 03 27, 21:24)
Gerai jau gerai, išduosiu firminį Paolo receptą smile.gif
Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens

Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus 4u.gif

Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.


As niekur nerandu sito majonezo sad.gif nu niekur niekur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2008 03 28, 17:15)
As niekur nerandu sito majonezo sad.gif nu niekur niekur doh.gif


as irgi niekur nerandu,bandziau su kitokiu daryti tai nelabai patiko doh.gif
Atsakyti
Pirkit Hamker Remoulade- labai tinka siem padazam, paminesit mano zodi! cool.gif
Atsakyti
http://www.e-apklaus...greitas-maistas
Atsakyti
Baltas cesnakinis padazas darosi taip, bent jau tas tradicinis kur deda i kebabus, tai is naturalaus jogurto, majonezo, bazilikas, cesnaku granules.
Atsakyti
QUOTE(ariele23 @ 2009 08 25, 12:54)
Baltas cesnakinis padazas darosi taip, bent jau tas tradicinis kur deda i kebabus, tai is naturalaus jogurto, majonezo, bazilikas, cesnaku granules.

Va va, o as kaip ti ir norejau paprasyti recepto padaziuko, kuri i lavasus ir kebabus deda ax.gif . Gal butu galima konkreciau - kokio jogurto, majonezo ir kiek deda? blush2.gif Beje, paprastyas cesnakas netinka, kas cia per granules? Paaiskinkit man tundrai... unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 01 rugsėjo 2009 - 13:18