vat to, kur is forto picerijos ir as noreciau. mano draude ten dirba, bet, kadas dabar tolokai. zinau, kad ji reikia virti, tik neatsimenu kiek ir ko deti.
meginau siandien ta Paolo recpta
padazelis gavosi pasakiskas, nors nedejau man taip nemegstamo baziliko
ir vyras pirstus laizes
aciu uz recepta
veliau meginsiu kitus, nes picas daznai valgom






Aš darau tokį padažą picai:
majonezas, grietinė, pienas, (manau vietoj grietinės ir pieno būtų galima naudoti grietinėlę), skiltelė česnako ir santa marios priekonių picai. Mums labai patinka
ir greitai pasigamina
.
majonezas, grietinė, pienas, (manau vietoj grietinės ir pieno būtų galima naudoti grietinėlę), skiltelė česnako ir santa marios priekonių picai. Mums labai patinka


va va va, as irgi sito taip ilgai laukiau ir norejau, mes i milana einam irgi tik del padazo pica valgyt, na dar del picu teslos, nors mano sese savo, kad cia kaip batonas, bet mums tai labai patinka...
aciu uz recepta baltojo padazo
Papildyta:
o, beje, gal galetum tada dar isduoti ir picos teslos recepta??? buciau be proto dekinga, manau maniskas dar ir pabuciuotu... nes jis jas labai megsta, bet is vilniaus tai neprivazinesi picu pavalgyt, nes ten nieko panasaus nerandam
aciu uz recepta baltojo padazo

Papildyta:
QUOTE(Nijole @ 2006 03 27, 23:24)
Gerai jau gerai, išduosiu firminį Paolo receptą
Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens
Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus
Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.

Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens
Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus

Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.
o, beje, gal galetum tada dar isduoti ir picos teslos recepta??? buciau be proto dekinga, manau maniskas dar ir pabuciuotu... nes jis jas labai megsta, bet is vilniaus tai neprivazinesi picu pavalgyt, nes ten nieko panasaus nerandam
QUOTE(Nilė Vanilė @ 2006 03 27, 21:24)
Gerai jau gerai, išduosiu firminį Paolo receptą
Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens
Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus
Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.

Helmans Provasal majonezo (būtinai, kitoks netinka; šito geltona etiketė)
česnako skiltelė arba kelios
citrinos sulčių
druskos
krapų
bazilikų
grietinėlės
šiek tiek virinto vandens
Pagrindas turi būti majonezas. Viską sumaišius, pabaigoje įpilti šlakelį grietinėlės, dar praskiesti virintu vandeniu. Tikslių proporcijų nežinau, visada darau iš akies. Jeigu patiks, atitirbsit savo receptūrą pačios. Skanaus

Šį padažą valgome ne tik su pica, bet ir su salotomis.
As niekur nerandu sito majonezo


QUOTE(Ribosiuke @ 2008 03 28, 17:15)
as irgi niekur nerandu,bandziau su kitokiu daryti tai nelabai patiko

Pirkit Hamker Remoulade- labai tinka siem padazam, paminesit mano zodi!

Baltas cesnakinis padazas darosi taip, bent jau tas tradicinis kur deda i kebabus, tai is naturalaus jogurto, majonezo, bazilikas, cesnaku granules.
QUOTE(ariele23 @ 2009 08 25, 12:54)
Baltas cesnakinis padazas darosi taip, bent jau tas tradicinis kur deda i kebabus, tai is naturalaus jogurto, majonezo, bazilikas, cesnaku granules.
Va va, o as kaip ti ir norejau paprasyti recepto padaziuko, kuri i lavasus ir kebabus deda



