Ветер перемен (1-2 серии из 2) (Валерия Ивановская) / [2017, мелодрама - nk toks
Непокорная / Соня (1-8 серии из 8) (Станислав Титаренко) [2017, драма, криминал - nepatiko, nes tai dabartis/praeitis ir viskas taip sumaišyta - tai banditų gauja, tai vienos šeimos gimtadienis švenčiamas. Kažkokia makalynė ir tiek
QUOTE(spoorga @ 2017 11 05, 08:52)
Pirmas sezonas labai patiko. Knyga skaiciau. Neisivaizduoju, ka cia dar pridet sugalvojo...
Žiūrėjai? Patiko? Aš pirmą sezoną žiūrėjau, knygą taip pat esu skaičiusi (jei tą pačią turim minty).
Gal ir man kada reiktų pžiūrėt, tik kad nepamenu kuo pirmas užsibaigė
Это наши дети! (1-4 серии из 4) (Ольга Музалева) / [2017, мелодрама - mielas filmas:)
Короткое слово "нет" (1-12 серии из 12) (Сергей Щербин) / [2017, криминал, мелодрама, приключения - toks šiaip sau - buvo gaila laiko:(
Дом фарфора (1-8 серии из 8) (Олег Асадулин) / [2017, драма - žiūrėt galima, bet irgi gaila laiko...
Любовь на выживание (1-2 серии из 2) (Сахат Дурсунов) / [2017, мелодрама
pradėjau žiūrėt - Искушение / Радуга любви 2 , tai galiu visoms pasakyti, jog pirmojo filmo žiūrėti/peržiūrėti nereikia, kad prisimint, apie ką jis buvo, nes jau pirmoje ANTRO sezono serijoje apžvelgia, kas buvo rodyta pirmame filme:)
gero žiūrėjimo
gero žiūrėjimo
QUOTE(Sim@ @ 2017 11 05, 12:10)
Непокорная / Соня (1-8 серии из 8) (Станислав Титаренко) [2017, драма, криминал - nepatiko, nes tai dabartis/praeitis ir viskas taip sumaišyta - tai banditų gauja, tai vienos šeimos gimtadienis švenčiamas. Kažkokia makalynė ir tiek
Pradėjau vakar žiūrėti. Nėra jokios makalynės, nėra jokios dabartis/praeitis. Man patinka kol kas