Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2017 09 18, 21:32)
Ir aš žiūriu, man taip pat man įdomus.
Koja kojon einu su naujom serijom, nes knieti kaip ir kas...
Taip turi būti, tokia ir buvo, čia labai senovinė.

Filmas neblogas..jei ne akis badancios kliurkos.Viena scena ziema kita jau vasara.Moteriske isprievartauja ziema,o vasara dar nuo veido sasai nenukrite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 09 23, 08:06)
Filmas neblogas..jei ne akis badancios kliurkos.Viena scena ziema kita jau vasara.Moteriske isprievartauja ziema,o vasara dar nuo veido sasai nenukrite biggrin.gif
Manikiūras kooooks, tamsinti akiniai.... Karas gi.... ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 23, 09:29)
Manikiūras kooooks, tamsinti akiniai.... Karas gi.... ir t.t. biggrin.gif

Na del filmavimo manikiuro nenulupsi..,bet jau sasus tai galejo nuvalyt..Dar kilimas su briedziu ant sienos..Tai yra tai nera..
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 09 23, 08:58)
Na del filmavimo manikiuro nenulupsi..,bet jau sasus tai galejo nuvalyt..Dar kilimas su briedziu ant sienos..Tai yra tai nera..
Prieš filmavimą jau visos detalės iki smulkmenų turėtų būti apgalvotos, ypač žinant koks laikmetis filmuojamas bus.
Vienu žodžiu dažnai daug kur taip yra visokių šakar makar biggrin.gif Na, bet esmės tai nekeičia, serialas geras.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 23, 10:04)
Prieš filmavimą jau visos detalės iki smulkmenų turėtų būti apgalvotos, ypač žinant koks laikmetis filmuojamas bus.
Vienu žodžiu dažnai daug kur taip yra visokių šakar makar biggrin.gif Na, bet esmės tai nekeičia, serialas geras.

Butent..Ne fantastini filma filmuoja kur daug efektu reikalauja.Ir aisku finansu.O cia tiesiog apgalvot reikia,kad neburtu tokiu nesamoniu.Man asmeniskai gadina visa malonuma.
Atsakyti
QUOTE(Milka-Vanylka @ 2017 09 23, 09:11)
Man asmeniskai gadina visa malonuma.
Ai ne, man tai antram plane, taip rimtai nežiūriu į tai, kad visą net malonumą sugadintų.
Tiksliau, baigus aš jau jį žiūrėt. Kito įpusėjau.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 22, 18:21)
[i]"Храбрые жены" /2017/

toks savotiškas gėrietis,
man patiko
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2017 09 23, 10:15)
toks savotiškas gėrietis,
man patiko
Ane? Reiks pažiūrėti, nes norisi man kažko tokio gerietiško.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 19, 21:17)
Премьера

"Благие намерения" /2017/

Negaliu ziureti sio filmo... ta pagrindine aktore nepatinka, ji daznai tokias personazes-vistas, aukas, tipo, vaidina, pakest negaliu.... Ir dar tas saldaus veido architektas.... Brrr... Man susidare toks ispudis, kad is zvilgsniu I serijoj jau galima suprast, kas bus finale, zodziu, primityvus pasirode.

Pataisykite mane, kas ziurejo jau si filma, gal paskui jau ir nebus toks nuspejamas, toki idomiau ziureti, tai tesciau tada ziurejima.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Мой лучший враг"/2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1565878

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Месть как лекарство"/2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1565903

vartotojo įkelta nuotrauka