Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2017 09 07, 17:33)
Žiūrit kas Чёрная Кровь? Žiūrėjot jau 7-tą seriją?
Žiūrėjau. Šakės unsure.gif Kaži kaip apskritai baigsis, sunku ir nuspėt.
QUOTE(svelni @ 2017 09 09, 16:30)
Labai labai man tas fiilmas.....perziurejau visas 8, kurios jau yra.Laukiu likusiuju...
Aš irgi. Ketvirtadienį galvoju kaip dabar iškęst iki pirmadienio. Na kaip gaila, kad pas rusus ta sena amžina taisyklė-
jokių naujų serijų nekelia/nerodo penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais, reik visad laukt to pirmadienio.
Atrodo savaitgalis, kartais ir laiko laisvo marios, galėtum gi žiūrėti, tai ne, reik laukti darbo dienų, bo kitaip be šansų doh.gif
QUOTE(spoorga @ 2017 09 08, 17:16)
Visgi, o ka?
Baigus žiūrėt parašysiu, jei nepamiršiu, nes dabar gi nėr kaip rašyt, senoj versijoj dar normaliai,
geltonina, a kas skaito/naudojasi nauja_šnipštas, viskas kaip atversta knyga biggrin.gif
Atsakyti
o kuri nors žiūrėjot - Тайны и ложь (1-8 серии из 8) (Дмитрий Лактионов) / [2017, детектив, драма, триллер - geras filmas, man patiko 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Ребенок на миллион" /2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1563074

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 03, 11:33)
"Заклятые подруги" /2017/

http://kinozal.tv/de....php?id=1561861

Su siuo filmu, tai geriausia... Pirmakart ziuredama po penkiu minuciu uzmigau. Prabudau, kai baiginejos serija. Galvoju-"Ai, nesamone, istrinsiu". Bet kadangi nerodo Чёрная Кровь nauju seriju, pamaniau duosiu antra sansa Заклятые подруги. Ir zinot, labia patiko. Lengva grazi melodrama. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 09 09, 20:04)
Su siuo filmu, tai geriausia... Pirmakart ziuredama po penkiu minuciu uzmigau. Prabudau, kai baiginejos serija. Galvoju-"Ai, nesamone, istrinsiu". Bet kadangi nerodo Чёрная Кровь nauju seriju, pamaniau duosiu antra sansa Заклятые подруги. Ir zinot, labia patiko. Lengva grazi melodrama thumbup.gif
Jo? Einu mažum ir aš pažiūrėsiu. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 09, 16:56)
Aš irgi. Ketvirtadienį galvoju kaip dabar iškęst iki pirmadienio. Na kaip gaila, kad pas rusus ta sena amžina taisyklė-
jokių naujų serijų nekelia/nerodo penktadieniais, šeštadieniais, sekmadieniais, reik visad laukt to pirmadienio.

prisidedu ir as prie laukianciuju sekanciu seriju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 08, 16:21)

"Ant" melodramu patrauke. Dar viena. Visai patiko. Atsisiunciau del Константин Стрельников. Man jis patinka.

Laba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 10 rugsėjo 2017 - 10:11
Измены (1-16 серии из 16) (Вадим Перельман) / [2015, мелодрама - geras filmas, apie neištikimybę..
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2017 09 10, 09:55)
prisidedu ir as prie laukianciuju sekanciu seriju  ax.gif

Ir as laukiu visu, tada jau siusiuos.
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Срок давности" /2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1563251

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Люблю тебя любую (1-2 серии из 2) (Юрий Купавых) / [2017, мелодрама - pasakojimas apie 2 seseris, kuri viena ištekėjus, o kita - ne, nes visą save atiduodavo darbui, drabužių parduotuvei (tėčio palikimas). Bet kartais reikia rasti ir tą antrą puselę, nes be jos - gyvenimas tampa beprasmiu...
LABAI GERAS FILMAS, PATIKO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 09 10, 16:11)
Люблю тебя любую (1-2 серии из 2) (Юрий Купавых) / [2017, мелодрама - pasakojimas apie 2 seseris, kuri viena ištekėjus, o kita - ne, nes visą save atiduodavo darbui, drabužių parduotuvei (tėčio palikimas). Bet kartais reikia rasti ir tą antrą puselę, nes be jos - gyvenimas tampa beprasmiu...
LABAI GERAS FILMAS, PATIKO 4u.gif

aciu, einu ziureti ir lygintis bigsmile.gif
Atsakyti