Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

labas rytas, įdomiai susižiūrėjo Правила маскарада (1-16 серии из 16) (Александр Муратов) / [2011, детектив, мелодрама su Nagijevu:)
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Žiūrit kas Чёрная Кровь? Žiūrėjot jau 7-tą seriją?
Žiūrėjau. Šakės unsure.gif Kaži kaip apskritai baigsis, sunku ir nuspėt.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 09 07, 17:33)

ziuriu tik pirma serija, banalokas truputi is pradziu. Suitrigavai, parasius apie 7 serija. Tik nieks nepasakokit neuzgeltonine.
Labas visoms
Atsakyti

Žiūrėjau. Šakės unsure.gifKaži kaip apskritai baigsis, sunku ir nuspėt.

As ziuriu. 7 dar neziurejau.

Sveikos

Atsakyti

laukiu visų serijų, tada jau siųsiuos ir žiūrėsiu:)
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2017 08 31, 12:29)
Sveikos, seniai bebuvau    blush2.gif  kaip gyvenat? vis filmus žiūrit?      biggrin.gif
Noriu parekomenduoti, nors turbūt jau visos matėt filmą "Преступление" su visų mylimuku "mažorčiku"      biggrin.gif    Nu geras filmas, suvalgiau per 3 vakarus 20 serijų    thumbup.gif

Žiūrim su vyru thumbup.gif Kaip tokį gerą filmą galėjome praleisti? Pirmos dvi serijos labai niūrios ir neįdomios pasirodė, kažkokie veikėjai, niekaip nesusiję, jų per daug, kas už ką-neaišku, muzika depresyvi, vaizdai depresyvi... Bet kai įsivažiavo, tai uch, koks azartas paėmė bigsmile.gif Dar tik 12 seriją žiūrėsim, bet aš turiu savo nusikaltėlio versiją. Kaip visada. biggrin.gif Pažiūrėsiu, ar pasitvirtins biggrin.gif
Atsakyti

Viskas man nuspejama buvo, kai ji I ta konkursa nuejo.
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2017 09 08, 09:53)
Žiūrim su vyru thumbup.gif  Kaip tokį gerą filmą galėjome praleisti? Pirmos dvi serijos labai niūrios ir neįdomios pasirodė, kažkokie veikėjai, niekaip nesusiję, jų per daug, kas už ką-neaišku, muzika depresyvi, vaizdai depresyvi... Bet kai įsivažiavo, tai uch, koks azartas paėmė bigsmile.gif Dar tik 12 seriją žiūrėsim, bet aš turiu savo nusikaltėlio versiją. Kaip visada. biggrin.gif Pažiūrėsiu, ar pasitvirtins biggrin.gif

Jei taip sakai, dar karta pameginsiu. Pabandysiu prakentet tas pora pirmu.

4u.gif
Sveikos
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 09 08, 11:58)

Jei taip sakai, dar karta pameginsiu. Pabandysiu prakentet tas pora pirmu.

Žinok, vertas filmas tokios kančios 4u.gif Nes irgi buvau jau užsimojusi viską mesti, ale tik mintyse sakiau, kad va, forumietės jį gyrė, tai buvo įdomu sužinoti, už ką tokios pagyros drinks_cheers.gif O kai įsivažiavau, tooooks azartas paėmė bigsmile.gif Atrodo, jau jau aiškus nusikaltėlis, visi įrodymai prieš jį, ir tik bac-viskas subliukšta kaip muilo burbulas biggrin.gif Ir vėl grįžtama į pradžią, kas, su kuo, dėl ko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 09 08, 10:58)
Viskas man nuspejama buvo, kai ji I ta konkursa nuejo.
spoorga, aš ne tai turėjau omeny, kitką.

Bet ir parink tu man tokias panašias, kaip du vandens lašai bigsmile.gif

"Удивительный успех кастинга: сестры в молодости действительно одна в одну похожи на взрослых Ольгу и Ирину.
Секрет не только в подборе – Мария Порошина и Татьяна Колганова много разговаривали со своими коллегами,
обсуждали роли, придумывали жесты и привычки, которые и через 20 лет могли бы остаться узнаваемыми."

Сегодняшняя премьера

"Люблю тебя любую" /2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1562850

Atsakyti

Visgi, o ka?

Atsakyti
sveikos, pažiūrėjau_Район тьмы. Хроники повседневного зла (0-12 серии из 12) (Арсений Гончуков) / [2016, драма, триллер, криминал - vietomis primenantis siaubo, bet patiko ax.gif
Atsakyti

Žiūrėjau. Šakės unsure.gifKaži kaip apskritai baigsis, sunku ir nuspėt.

Labai labai man tas fiilmas.....perziurejau visas 8, kurios jau yra.Laukiu likusiuju...

Atsakyti