Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

labas rytas:)
labai banalūs_
Я любить тебя буду, можно? /2017/;
Моя чужая / 2017 / РУ Мелодрама, драма;
Обменяйтесь кольцами (Юлия Краснова) / [2012, мелодрама, драма blink.gif
Atsakyti
kadangi šiais metais filmai labai lėtai kuriami, tad po ilgų paieškų atradau nerealų filmą - Культ (1-12 серии из 12) (Олег Фесенко) / [2013, драма, приключения - apie Rojaus sodą, kur įkurta sekta. Joje gyvena jaunimas, pabėgę nuo savo tėvų, nes namuose nesijautė laimingi, tėvai buvo perdaug užsiėmę savais darbais ir tik, kai vaikai dingo, jų pasigedę, nutarė vykti jų išlaisvinti..
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Комиссарша" /2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1562120

vartotojo įkelta nuotrauka

Сегодняшняя премьера

"Чёрная Кровь" /2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1562125

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
kaip faina, oras ne koks, bet bent su rudeniu ir naujienos pradejo lysti smile.gif tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi taip sakau, visa laimė, kad pradėjo startuoti į eterį.

Dabar žiūriu 3-čią seriją "Чёрная Кровь" /2017/.
Žiūriu išskirtinai tik dėl Алексей Демидов.
Atsakyti

Aš irgi taip sakau, visa laimė, kad pradėjo startuoti į eterį.

Žiūriu išskirtinai tik dėl Алексей Демидов.

O as del Marijos Porosinos. 👍

Laba

Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 09 05, 21:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Visgi" data-cid="71786573" data-time="1504626415"><div><p>Aš irgi taip sakau, visa laimė, kad pradėjo startuoti į eterį.

Žiūriu išskirtinai tik dėl Алексей Демидов.</p></div></blockquote><p>O as del Marijos Porosinos. 👍</p><p></p><p>Laba</p>

Aš irgi Porošinos gerbėja wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2017 09 05, 19:34)
O as del Marijos Porosinos.
QUOTE(simoneta @ 2017 09 05, 21:10)
Aš irgi Porošinos gerbėja wub.gif
Esu mačiusi ne vieną filmą su ja, tiesiog taip sutapo, ir aš nesu jos gerbėja, bet yra mane sužavėjusi, ypač kai vaidina vos ne kokia senučiukę...
Ką tikrai pastebėjau, kad ji yra nesenstanti, na rimtai, t.y. gali vaidinti jaunus, senus personažus, bet pati vis tokia pat, nesikeičia, kaip užsikonservavus.
Atsakyti

Labas vakaras,
jungiuosi prie Jusu. Siuo metu esu lengvai pamisusi del filmu, kiekviena vakara vis prisedu paziureti.
Ka tik neseniai perziurejau Брак по завещанию 1,2,3 сезон. Man jis ziauriai patiko. Gal kartais zinote ar yra 4 sezonas ir kur ji rasti?

Atsakyti
QUOTE(Almonda @ 2017 09 05, 22:15)
Labas vakaras, jungiuosi prie Jusu. Siuo metu esu lengvai pamisusi del filmu, kiekviena vakara vis prisedu paziureti.
Ka tik neseniai perziurejau Брак по завещанию 1,2,3 сезон. Man jis ziauriai patiko. Gal kartais zinote ar yra 4 sezonas ir kur ji rasti?
Laba! Sveika prisijungus! Visi 1-2-3 sezonai matyti, patiko, bet deja, 4 sezono nėra.
Tačiau su Татьяна Арнтгольц yra daug labai gerų kitų filmų... bent tokia paguoda 4u.gif
Atsakyti

Dekui, vadinasi ieskosiu ka ziureti toliau :)

Atsakyti
rytas labas:)
vakar pažiūrėjau - Синдром недосказанности (Сергей Лялин) / [2013, мелодрама, labai patiko, apie dviejų šeimų gyvenimus, kurių praeity buvo mokyklinės meilės istorijos ir noras vėl jas atgaivinti...
Atsakyti