Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2017 08 29, 01:44)
Сегодняшняя премьера
"Тайны и ложь" /2017/
QUOTE(daibava @ 2017 08 29, 19:24)
čia rusiškas perdirbinys australiško serialo
amerikiečiai irgi tai padarė, bet man jis nepatiko,
tad manau, kad rusiško nežiūrėsiu, nes intrigos nebėra, kadangi žinau finalą
Pardon, čia asmeniškai man atsakyta? Aš australišką esu mačiusi, nes man patinka Martin Henderson. Serialas patiko.
Kas nematęs nei australiško, nei amerikietiško, manau tiems giliai dzin, žiūrės rusišką ir manau patiks, jei patiks.
Papildyta:

Fragment/Martin Henderson ("Secrets & Lies" 2014 )

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Жена полицейского " /2017/

Tрейлер
Премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1561161

Сегодняшняя премьера

"Молодёжка" 5 сезон /2017/

Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1561155

Atsakyti

labas rytas 4u.gif
labai patiko rekomenduota naujiena - Счастье по договору (1-4 серии из 4) (Валерий Ибрагимов) / [2017, мелодрама - moteris, praradus savo kūdikį gimdymo metu, vyrui patekus avarijon - sutinka tapti surogatine motina.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 08 30, 08:54)
labai patiko rekomenduota naujiena - Счастье по договору (1-4 серии из 4) (Валерий Ибрагимов) / [2017, мелодрама -  moteris, praradus savo kūdikį gimdymo metu, vyrui patekus avarijon - sutinka tapti surogatine motina.
Man tai jis labai jau šiaip sau buvo, kai žiūrėjau. Daugiau žiūrėjau tik dėl Прохор Дубравин, bo seniai mačiau aš jį.
Keista buvo jį matyti tokiam amplua, nes jis gi daugiau kriminaliniuose, veiksmo vaidina, o čia toks ramietis, gerietis.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 08 30, 08:54)
labas rytas 4u.gif
labai patiko rekomenduota naujiena - Счастье по договору (1-4 серии из 4) (Валерий Ибрагимов) / [2017, мелодрама - 

QUOTE(Visgi @ 2017 08 30, 09:18)
Man tai jis labai jau šiaip sau buvo, kai žiūrėjau. Daugiau žiūrėjau tik dėl Прохор Дубравин, bo seniai mačiau aš jį.
Keista buvo jį matyti tokiam amplua, nes jis gi daugiau kriminaliniuose, veiksmo vaidina, o čia toks ramietis, gerietis.

Man jis irgi siaip sau. As ziurejau tik del to, kad atostogauju ir noriu paziuret melodramu, nes maniskis melodramu, zinoma, neziuri. biggrin.gif

Laba
Atsakyti
patiko ir - Счастливая жизнь Ксении (1-4 серии из 4) (Алексей Богданов) / [2017, мелодрама 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, seniai bebuvau blush2.gif kaip gyvenat? vis filmus žiūrit? biggrin.gif
Noriu parekomenduoti, nors turbūt jau visos matėt filmą "Преступление" su visų mylimuku "mažorčiku" biggrin.gif Nu geras filmas, suvalgiau per 3 vakarus 20 serijų thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nei vienas nepatiko_
Ближе, чем кажется / [2015, семейный, приключения, мелодрама;
---
Булаг / Булаг – святой источник [2013, драма
---
Прерванные воспоминания / [2015, история, военный, биография, драма
---
Районы / [2016, драма, криминал
---
Точки опоры (1-8 серии из 8) / [2017, детектив, мелодрама
Atsakyti
Преступление (1-20 серии из 20) (Максим Василенко) / [2017, детектив, драма, триллер - man tai šiai sau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 09 02, 14:17)
Преступление (1-20 серии из 20) (Максим Василенко) / [2017, детектив, драма, триллер - man tai šiai sau ax.gif

Dabar žiūriu,kol kas šiaip sau. ax.gif
Atsakyti
nors nesu detektyvų mėgėją, bet _ Безопасность (1-8 серии из 8) (Никита Высоцкий, Илья Лебедев) / [2017, детектив, криминал - patiko 4u.gif
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Заклятые подруги" /2017/

Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1561861

Atsakyti