Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2016 11 23, 06:10)
Nu, atrodo, nieko tokio neparašiau, ką būtų reikėję geltoninti unsure.gif O apie pirmą sezoną galima rašyti be geltoninimo?
Aš nesuprantu, kodėl tu atsakei į mano postą? biggrin.gif Tu išties manei, kad aš tave turėjau omeny? Tikrai ne, apsirikai biggrin.gif
Mano galva jokio skirtumo koks filmas ar sezonas, viską ir apie viską galima rašyti be geltoninimo,
apart atskleistų esminių detalių ar/ir pavardžių. Visad gi taip temoje būdavo, ar ne? Klystu?
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Опасные каникулы" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1495538

vartotojo įkelta nuotrauka

Вчерашняя премьера

"Криминолог" 1 сезон /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1495380

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nu bet Mazhor 2 baigesi, tai ka as zinau blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 23, 09:07)
Aš nesuprantu, kodėl tu atsakei į mano postą? biggrin.gif Tu išties manei, kad aš tave turėjau omeny? Tikrai ne, apsirikai biggrin.gif
Mano galva jokio skirtumo koks filmas ar sezonas, viską ir apie viską galima rašyti be geltoninimo,
apart atskleistų esminių detalių ar/ir pavardžių. Visad gi taip temoje būdavo, ar ne? Klystu?

atsiprašau, kad parašiau užuominą, kad ir netiesioginę, apie Mažoro II sezono veikėjus
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2016 11 23, 11:52)
Nu bet Mazhor 2 baigesi, tai ka as zinau  blink.gif  blink.gif  blink.gif

tikrai, kad verysad.gif taip laukiau šito serial, o malonumo kelios dienos smile.gif
Priminkit man iš I sezono - kodėl tas plikos taip nekenčia Mažoro, kas ten tarp jų atsitiko? Nu niekaip neatgaminu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2016 11 23, 15:00)
Priminkit man iš I sezono -  kodėl tas plikos taip nekenčia Mažoro, kas ten tarp jų atsitiko? Nu niekaip neatgaminu blink.gif
Apie kurį tu plikį kalbi? Aš kaip tik nuo vakar antrą kartą žiūriu pirmą sezoną, paskui startuosiu prie antro sezono.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2016 11 23, 15:00)
tikrai, kad verysad.gif taip laukiau šito serial, o malonumo kelios dienos smile.gif
Priminkit man iš I sezono -  kodėl tas plikos taip nekenčia Mažoro, kas ten tarp jų atsitiko? Nu niekaip neatgaminu  blink.gif

todėl, kad jis su Viktorija buvo pora, jei tu apie Danila galvoji
o Mažoras tapo jo konkurentu, paprasčiausias pavydas
ir tas pavydas toks nesveikas man atrodo
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 23, 17:13)
Apie kurį tu plikį kalbi? Aš kaip tik nuo vakar antrą kartą žiūriu pirmą sezoną, paskui startuosiu prie antro sezono.

as ir turiu tokia minti ax.gif Nu gal antra puse pirmo sezono. Po to antra griebsiu. biggrin.gif
Labas,
Visgi, aciu tau uz naujienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 11 23, 17:13)

QUOTE(daibava @ 2016 11 23, 17:46)
todėl, kad jis su Viktorija buvo pora, jei tu apie Danila galvoji
o Mažoras tapo jo konkurentu, paprasčiausias pavydas
ir tas pavydas toks nesveikas man atrodo

Ne apie Danilą, apie Stasą
Turbūt ir aš I sezoną žiūrėsiu

O nežinot, gal jau ir šitam filmui yra tesinys - kai grupė draugų, gaudydami juos apvogusį žmogų, papuolė į Černobilį ir ten visokie mistiniai dalykai prasidėjo? Nepamenu pavadinimo
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2016 11 23, 17:41)
Ne apie Danilą, apie Stasą
Turbūt ir aš I sezoną žiūrėsiu

jis buvęs Mažoro draugelis,
Igoris (Mažoras) su Staso seserim draugavo,
o Stasas turtingų tėvų lepūnas, narkomanas,
jis net girtas už vairo mergaitę užmušo,
o Igoris privertė jį prisipažinti
dėl to ir susipyko
Atsakyti
Per greitai Mažoras pasibaigė .. verysad.gif

Supykau ant "Mažoro" scenaristų dėl.... mad.gif dėl to
ką susceneravo 11serijos pabaigai.... na kas žiūrėjo - supratnta apie ką aš čia....

P.S. gaila kad naujoje forumo versijoj neleidžia užgeltonuoti tekstų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 23 lapkričio 2016 - 18:18
QUOTE(Jolleee @ 2016 11 23, 18:05)
Per greitai Mažoras pasibaigė .. verysad.gif

Supykau ant "Mažoro" scenaristų dėl.... mad.gif dėl to
ką susceneravo 11serijos pabaigai.... na kas žiūrėjo - supratnta apie ką aš čia....

P.S. gaila kad naujoje forumo versijoj neleidžia užgeltonuoti tekstų.

O man kaip tik labai ok ta pabaiga, tik turejo Igoris likti su Vika ir auginti Danios vaika. O dabar tokia durna pabaiga, kad nachert ir tas ju virsininkas snaiperio pozicijoj, man tokia nesmaone
Atsakyti