Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

visai patiko_Врач / [2016, драма
ir
Взлом / [2017, драма, криминал 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 02 06, 19:47)
visai patiko_Врач / [2016, драма
ir Взлом / [2017, драма, криминал 4u.gif
O kuo patiko vienas ir kuo patiko kitas?
Gal visai ir aš tada pažiūrėsiu vakarui.
Atsakyti
Visgi - O kuo patiko vienas ir kuo patiko kitas? - pirmasis tai tuo, kad niekad nebuvau žiūrėjus apie medikų darbą. Buvo tiesiog įdomu stebėti, koks vistik sunkus ir atsakingas mediko darbas.
na, o antrasis - tai lengvas detektyvas ir tiek:)
---
pradėjau Валькины несчастья (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама, tai nelabai, nes banalokas:(
Atsakyti
Одиночка /2017/
http://turkcinema.tv.../odinochka.html
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
labas rytas, patiko - Доктор Анна (1-8 серии из 8) / [2017, мелодрама apie gydytojos ir paciento meilęsmile.gif
Atsakyti
Три королевы (2016) ir Я никогда не плачу / [2017 - nepatiko..
Atsakyti
GERAS filmas Беги! (1-4 серии из 4) / [2016, боевик, детектив, криминал - su gražuoliu Mažoru priešaky:)
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 02 07, 21:03)
GERAS filmas Беги! (1-4 серии из 4) / [2016, боевик, детектив, криминал - su gražuoliu Mažoru priešaky:)

Nepatiko
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
kaip tik vakaro žiūrėjimui vakar labai pataikiau - За лучшей жизнью (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2017 02 08, 07:25)
SVEIKOS 4u.gif
kaip tik vakaro žiūrėjimui vakar labai pataikiau - За лучшей жизнью (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама wub.gif  4u.gif

Mane vemt vercia nuo tokiu kaip sita pagrindine heroje, jau tokia tuparylam nedaziurejau blink.gif
Atsakyti
Lionesss - Mane vemt vercia nuo tokiu kaip sita pagrindine heroje, jau tokia tuparylam nedaziurejau blink.gif
--
prajuokinot_ ačiū biggrin.gif
nepatiko ir man ta aktorė, bet žiūrėjau, nes buvo įdomu, ar filmas baigsis kalėjimu, ar mirtimi:)
Atsakyti
pažiūrėjau Портрет любимого (1-4 серии из 4) / [2016, мелодрама - nieko toks 4u.gif
Atsakyti