QUOTE(Ramsius @ 2024 02 23, 11:42)
Aš bandžiau kai tik pradėjo rodyti, bet gal porą serijų pažiūrėjau.
Reiks pamėginti, gal nemačius.
Žiūrėjau
Obyčnaja ženščina, pirmą sezoną. Toks savotiškai įdomus...įtraukia, tik labai jau nerealiai šaltakraujė ta moteris...Nepasakosiu, pamėginkit žiūrėti.
Man kažkokai apatija, depresija po sesės mirties, nenoriu nieko, tik gulėti...Į darbą eiti kančia...Kartais net ir filmai nepadeda, pajuntu, kad bukai spoksau....
Reikia laiko, laikykites.
Aš sužiurejau Fisher, nu taip, labai sunkiai. Megstu siaip apie maniakus filmus, bet sitas labai sunkus buvo. O jums daugiau pozityvo reik, tai bandykit Siostry komedija, dabar antra sezona rodo.
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2024 02 23, 11:42)
Aš bandžiau kai tik pradėjo rodyti, bet gal porą serijų pažiūrėjau.
Reiks pamėginti, gal nemačius.
Žiūrėjau
Obyčnaja ženščina, pirmą sezoną. Toks savotiškai įdomus...įtraukia, tik labai jau nerealiai šaltakraujė ta moteris...Nepasakosiu, pamėginkit žiūrėti.
Man kažkokai apatija, depresija po sesės mirties, nenoriu nieko, tik gulėti...Į darbą eiti kančia...Kartais net ir filmai nepadeda, pajuntu, kad bukai spoksau....
Reikia laiko, laikykites.
Aš sužiurejau Fisher nu taip, labai sunkiai. Megstu siaip apie maniakus filmus, bet sitas labai sunkus buvo. O jums daugiau pozityvo reik, tai bandykit Siostry komedija, dabar antra sezona rodo.
Papildyta:
QUOTE(Airona @ 2024 02 22, 22:45)
Senokas, matytas, bet vistiek įdomu buvo žiūrėti. Antrą kartą žiūrint daugiau pastebi kitus dalykus.
Страсть
Berods matytas, bandysiu ziureti.
Kai katė tave pasirenka, nieko nepadarysi, reikia susitaikyti ir laukti, kol ji apsigalvos.
T. S. Eliot