Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Avonuke @ 2023 12 08, 19:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dodgy" data-cid="73119819" data-time="1701535766"><div><p>Слово пацана. Кровь на асфальте

Naujas, kol kas 5 serijos. Laaaaabai vartotojo įkelta nuotrauka5 serijoj keli momentai iki ašarų. Gerbejoms 90-tuju laikams.</p></div></blockquote><p>Jau yra ir šešta serija . Dar liūdnesnė verysad.gif
</p>

Pagal knyga ji nusizude.
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 12 02, 18:49)
Слово пацана. Кровь на асфальте

Naujas, kol kas 5 serijos. Laaaaabai  wub.gif  5 serijoj keli momentai iki ašarų. Gerbejoms 90-tuju laikams.

Jau filmas tai filmas - vien smurtas, mordabojai. Visiskai ne mano skonio, absoliuciai nieko patrauklaus jame kol kas nerandu. Ziuriu, kiek gi seriju tai tesis.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2023 12 11, 20:37)
Jau filmas tai filmas - vien smurtas, mordabojai. Visiskai ne mano skonio, absoliuciai nieko patrauklaus jame kol kas nerandu. Ziuriu, kiek gi seriju tai tesis.

Jis pastatytas pagal tikrus faktus, tai mano vaikyste. Toks buvo gyvenimas ir ne tik Kazanej.
Nieks nevercia ziuret jeigu nepatinka ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 12 gruodžio 2023 - 20:20
QUOTE(Dodgy @ 2023 12 12, 20:19)
Jis pastatytas pagal tikrus faktus, tai mano vaikyste. Toks buvo gyvenimas ir ne tik Kazanej.
Nieks nevercia ziuret jeigu nepatinka ;)

Siaubas, mano akimis tai nekokia patirtis, bet yra dalykų, kurių nepasirinksi.

O filmus aš kartais žiūriu tuos, kuriuos labai giria, rekomenduoja, nors man jie ir nepatinka. Man įdomu palyginti, koks skonių skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2023 12 12, 22:29)
Siaubas, mano akimis tai nekokia patirtis, bet yra dalykų, kurių nepasirinksi.

O filmus aš kartais žiūriu tuos, kuriuos labai giria, rekomenduoja, nors man jie ir nepatinka. Man įdomu palyginti, koks skonių skirtumas smile.gif

Jei jus apie mano patirti, tai as tokios neturiu 🤣nedalyvavau tame. Jauniems zmonems kaip tik turi buti idomu paziureti kas vyko 80-90 taisiais. O kalbant apie skoni, tai saudo gaudo musa bega, kaip ir visi muilai apskritai ne mano skonio, taciau sis filmas isimtis. Cia kur kas gilesne mintis, nei mustynes ;)
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 12 13, 13:59)
Jei jus apie mano patirti, tai as tokios neturiu 🤣nedalyvavau tame. Jauniems zmonems kaip tik turi buti idomu paziureti kas vyko 80-90 taisiais. O kalbant apie skoni, tai saudo gaudo musa bega, kaip ir visi muilai apskritai ne mano skonio, taciau sis filmas isimtis. Cia kur kas gilesne mintis, nei mustynes ;)

Supratau. O kaip faktai filme susiję su jūsų vaikyste? Nes aš būtent ir pagalvojau taip iš jūsų posto prieš tai.
Atsakyti
Blogai supratot, filmas paremtais tikrais faktais, o aš kai buvau mažytė Vilniuje buvo viskas panašiai. Kiemų gaujos, vaikų reketas, mergina jei išprievartauta k…a ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 15 gruodžio 2023 - 09:16
QUOTE(Dodgy @ 2023 12 15, 09:13)
Blogai supratot, filmas paremtais tikrais faktais, o aš kai buvau mažytė Vilniuje buvo viskas panašiai. Kiemų gaujos, vaikų reketas, mergina jei išprievartauta k…a ir tt.

Vaje... Net įsivaizduoti nesinori... unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Buvo tarpas kad nebuvo kada žiūrėti nieko ir noro nebuvo, ligos, darbo keitimas, daug stresų....Uffff.....

Dabar antrą vakarą spoksau Праздники . Gal biškį idiotiškas, bet lengvas, šeimyninė komedija...Man šiuo metu tinka.

Gal ką naujametiško, KAlėdiško naujo nematyto aptikot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 12 02, 19:49)
Слово пацана. Кровь на асфальте

Naujas, kol kas 5 serijos. Laaaaabai  wub.gif  5 serijoj keli momentai iki ašarų. Gerbejoms 90-tuju laikams.

Labai gilų įspūdį paliko šis filmas. Man jis - apie Žmogaus dvasinę tragediją...ir visų veikėjų veiksmai buvo tik bandymas kažkaip išgyventi savo vidines tuštumas, apleidimus ir pan. Kaip jie tai sugebėjo, taip ir darė...Jų poreikis kauptis į gaujas - tai poreikis kažkam priklausyti, bendrumo paieška, o jėgos naudojimas - jų pasirinktoje aplinkoje visuotinai priimtas būdas išties tvarkytis tiek su savo liūdesiu, tiek pykčiu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2024 01 06, 13:12)
Labai gilų įspūdį paliko šis filmas. Man jis - apie Žmogaus dvasinę tragediją...ir visų veikėjų veiksmai buvo tik bandymas kažkaip išgyventi savo vidines tuštumas, apleidimus ir pan. Kaip jie tai sugebėjo, taip ir darė...Jų poreikis kauptis į gaujas - tai poreikis kažkam priklausyti, bendrumo paieška, o jėgos naudojimas - jų pasirinktoje aplinkoje visuotinai priimtas būdas išties tvarkytis tiek su savo liūdesiu, tiek pykčiu ir pan.

O per kur žiūrit?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 01 06, 13:45)
O per kur žiūrit?

aš siunčiuosi iš rutracker.net
Atsakyti