Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Dodgy @ 2023 07 21, 19:20)
Ostrov …. kazkada ziurejau, bet atsibodo ir meciau.

QUOTE(sapniukass @ 2023 07 21, 20:02)
o man jis labai patiko, noreciau dar kazko panasaus.

Man irgi labai patiko. Dodgy, gal jūs "nedažiūrėjot" iki kol užkabins? Nes man lyg pradžiuoj įrgi buvo pradėję pabosti, bet paskui labai užkabino. Kaip dar buvau nemačius....Aišku, yra pertempta, fantastikos irgi yra, bet labai užkabino būtent žmogiški santykiai, kaip išryškėja viskas tokiomis akimirkomis, žmogaus vidus, koks jis yra...ir kaip gali keistis....Labai kažko panašaus dar noriu.

Ir vėl nieko doro nerandu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2023 07 24, 14:40)
Man irgi labai patiko. Dodgy, gal jūs "nedažiūrėjot" iki kol užkabins? Nes man lyg pradžiuoj įrgi buvo pradėję pabosti, bet paskui labai užkabino. Kaip dar buvau nemačius....Aišku, yra pertempta, fantastikos irgi yra, bet labai užkabino būtent žmogiški santykiai, kaip išryškėja viskas tokiomis akimirkomis, žmogaus vidus, koks jis yra...ir kaip gali keistis....Labai kažko panašaus dar noriu.
Ir vėl nieko doro nerandu.... unsure.gif

As ji beveik visa suziurejau. Buvo uzkabines, bet kazko veliau man nepatiko. Na, gal reiks dar karta paziuret, visgi as irgi per tiek metu pasikeiciau, tada nepatiko, dabar gal patiks.
Atsakyti
В ЛОВУШКЕ КУКЛОВОДА СЕРИАЛ 2022
Pradejau ziureti, kazkada neuzkabino, o be reikalo. Labai geras su Batyriovu wub.gif​ 

Открытый брак (1 сезон)
Belekaip geras, truksta dar dvieju paskutiniu seriju 😍😍
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 30 liepos 2023 - 12:46
QUOTE(Dodgy @ 2023 07 30, 13:41)
В ЛОВУШКЕ КУКЛОВОДА СЕРИАЛ 2022
Pradejau ziureti, kazkada neuzkabino, o be reikalo. Labai geras su Batyriovu wub.gif​ 

Открытый брак (1 сезон)

Pirmas lyg matytas, pagal aprašymą......Antrą pradėsiu šį vakarą, ačiū, nes jau taip nerandu ką žiūrėti....

Man Botyriovas patiko, bet po vieno filmo kažkaip nebesižiūri, nepamenu pavadinimo, bet jis ten kariškį vaidino, kuris mylėjo moterį, ištekėjusią, ji su vyru atvyko į dalinį, dukrelę turėjo, paskui ji sudegė gaisre o Batyriovas tą dukrą persekiiojo kaip išprotėjęs.

КУКЛОВОД (2021)б dar šitas lyg pagal aprašymą neblogas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 31 liepos 2023 - 11:06
QUOTE(Dodgy @ 2023 07 30, 13:41)
Открытый брак (1 сезон)

Neprilipo. 1,5 serijos pažiūrėjau.....Toliau neradau kur, nerodo vaizdo. Gal užkabintų toliau pažiūrėjus.....

BAdauju......
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2023 08 02, 13:21)
Neprilipo. 1,5 serijos pažiūrėjau.....Toliau neradau kur, nerodo vaizdo. Gal užkabintų toliau pažiūrėjus.....

BAdauju......

Oj man tai labai patiko sitas. Liko paskutine 10-ta serija.
O man tas serialas su Batyriovu, tai vienas geriausiu pirmas sezonas. Antras tai i pievas visiskai.
Aš atostogauju savaitėlę, tai kol kas ilsiuosi, bet nuo poryt vel kazko ieskosiu. Man vakarais tik taip pavyksta pailsit smegenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 06 rugpjūčio 2023 - 20:27
Labas

dabar ziuriu ,,Счастье не за горами сериал.Trecioj serioj, kol kas patinka, jei i pievas nenuvaziuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2023 08 07, 12:07)
Labas

dabar ziuriu  ,,Счастье не за горами сериал.Trecioj serioj, kol kas patinka, jei i pievas nenuvaziuos ax.gif

Bandysiu žiūrėt, ačiū!
Atsakyti
Sužiūrėjau 5 sezonus serialo “Olga” labai patiko.
Dabar ziuriu 2020 metu “ Чики” labai labai geras! Seniai tokio gero nežiūrėjau. Apie prostitutes bandančias pradėti normalu gyvenimą.
Atsakyti
Pirmą seriją pažiūrėjau Čiki,užsikabinau,viskas toliau nerandu 2 serijos. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2023 08 19, 18:18)
Pirmą seriją pažiūrėjau Čiki,užsikabinau,viskas toliau nerandu 2 serijos. ax.gif

Gal youtube ziurit? Nes siaip yra visos, gi jis jau senokas. As per cia ziuriu.

https://gidonlinehd....ret-online.html
Atsakyti
Ačiū.Yra ir antras sezonas? 4u.gif
Atsakyti