Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

Ačiū! Labai patiko, labai įdomu! Kada bus kitos serijos?

kiek is viso seriju?

Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2023 05 11, 11:03)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Airona" data-cid="73071093" data-time="1683795401"><div><p>Ačiū! Labai patiko, labai įdomu! Kada bus kitos serijos?</p></div></blockquote><p> kiek is viso seriju?</p>

viso 8 serijos.
Kol kas rašo 1 sezonas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ką žiūrit naujo? Baigėsi darbų maratonai, jau kažkaip ir prie TV norisi.....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2023 06 10, 12:58)
Sveikos  4u.gif

Ką žiūrit naujo? Baigėsi darbų maratonai, jau kažkaip ir prie TV norisi.....

Ai, nieko gero, neužtinku, pradėjau žiūrėti Зимородок. Turkų. Man per daug emocijų lygioje vietoje praktiškai visuose turkų serialuose, ne išimtis ir šis. Žiūriu ir stebiuosi, kaip jiems taip pavyksta, jei taip ir realiame gyvenime, tai капец man būtų, ištverčiau max savaitę, paskui - į sanatoriją 🤣🤣
Atsakyti
Labas,

JAu čia visos išmirę bigsmile.gif

VAkar pabaigiau Шторм. Rusų, bet jau buvau išbadėjus filmų.....Senokas, 2019 metų, bet nebuvau mačius. Detektyvas, kiminalas+meilė.
Atsakyti
Aš tai Sisi žiūriu. Nerealus
Atsakyti

VAkar pabaigiau dar vieną, 16 serijų....Небеса подождут. Prilipus žiūrėjau. Toks lyg mistinis dalinai, bet igi detektyvas, kriminalas, meilė, draugystė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 29 birželio 2023 - 10:29
Sveikos, buvau netycia uzsokus ant brazilu serialo “Verdades Secretas” tai man sedevras. Dabar grizau prie rusu. Nerealiai geras, naujienas “Кошка“ 8 serii
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 07 03, 15:11)
Sveikos, buvau netycia uzsokus ant brazilu serialo “Verdades Secretas” tai man sedevras. Dabar grizau prie rusu. Nerealiai geras, naujienas “Кошка“ 8 serii

Однолюбы peržiūrėjau antrą kartą, rusų....Nu man tokios šeimyninės sagos taip patinka...Jaučiu po kiek metų dar ir trečią kartą žiūrėčiau.

Кошка bandysiu.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2023 07 04, 14:17)
Однолюбы peržiūrėjau antrą kartą, rusų....Nu man tokios šeimyninės sagos taip patinka...Jaučiu po kiek metų dar ir trečią kartą žiūrėčiau.

Кошка bandysiu.

Man irgi labai patinka seimynines sagos, paziuresiu ar nemacius as sito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2023 07 04, 15:38)
Man irgi labai patinka seimynines sagos, paziuresiu ar nemacius as sito biggrin.gif

Būsit gal mačius, nėra naujas. Man kažkaip apskutiniu metu Александр Робак gerai žiūrisi. Ne gražuolis, storuliukas, bet kažkoks tikras toks, natūralus, ypač va tose šeimyninėse sagose, Однолюбы, Небеса подождут .
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2023 07 04, 20:11)
Būsit gal mačius, nėra naujas. Man kažkaip apskutiniu metu Александр Робак gerai žiūrisi. Ne gražuolis, storuliukas, bet kažkoks tikras toks, natūralus, ypač va tose šeimyninėse sagose, Однолюбы,  Небеса подождут .

Jo, deja , maciusi, taip gaila verysad.gif
Atsakyti