Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Dodgy @ 2022 03 23, 21:51)
Tai mes abi zodziu ant ukrainieciu persimete 🤣🤣🤣

ŠAUNUOLĖS. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
VAkar paskaičiau apie Maškovą, kad vos net dukters neatsižada, kad ta prieš putką pasisako....O taip sakyčiau gerbiau aš jį, neblogas vistik buvo....Pevcovą irgi labai mėgau, o dabar deja deja....Djačenko irgi tas pats.....Siaubas kažkoks kaip byra pamėgti aktoriai...
Man dar vis įdomu, bet niekur nieko nerandu, ką Svotų aktoriai galvoja......Gi Zelenskis juos kaip ir sukūrė....
Atsakyti
Ku kū....Ar yra čia kas nors? Visai tyla....Suprantama, kad ne iki filmų....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 03 31, 20:21)
Ku kū....Ar yra čia kas nors? Visai tyla....Suprantama, kad ne iki filmų....

Ku ku, as tai dirbu belekiek , tai laiko sunkiai, kartais paziuriu turkiska ta mano. Taciau rusisku negaliu prisiverst, vimdo net verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 03 24, 10:59)
VAkar paskaičiau apie Maškovą, kad vos net dukters neatsižada, kad ta prieš putką pasisako....O taip sakyčiau gerbiau aš jį, neblogas vistik buvo....Pevcovą irgi labai mėgau, o dabar deja deja....Djačenko irgi tas pats.....Siaubas kažkoks kaip byra pamėgti aktoriai...
Man dar vis įdomu, bet niekur nieko nerandu, ką Svotų aktoriai  galvoja......Gi Zelenskis juos kaip ir sukūrė....

Jo, žiūrėjau aš tą juodąjį sąrašą, geriausi aktoriai putkos palaikytojai. Svotų nemačius, net nežinau kas vaidina. Peržiūrėjau Tautos tarną nelaukdama kol TV3 parodys, pralenkiau . Bet rusiškų ranka nekyla žiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 01, 19:22)
Jo, žiūrėjau aš tą juodąjį sąrašą, geriausi aktoriai putkos palaikytojai. Svotų nemačius, net nežinau kas vaidina. Peržiūrėjau Tautos tarną nelaukdama kol TV3 parodys, pralenkiau . Bet rusiškų ranka nekyla žiūrėt.

Bet grynai!!!As vis galvoju, na visada prijauciau Rusijai, grazi salis ir zmones mano pazistami tikrai faini(tikri rusai). Aisku, dabar kai pabendravau, tai eina nakum, kai smegenai praplauti. Nu bet kiek save betikinciau, negaliu ziuret rusu filmu ir viskas verysad.gif
Kaip sluga naroda? Idomus?
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2022 04 01, 20:17)
Bet grynai!!!As vis galvoju, na visada prijauciau Rusijai, grazi salis ir zmones mano pazistami tikrai faini(tikri rusai). Aisku, dabar kai pabendravau, tai eina nakum, kai smegenai praplauti. Nu bet kiek save betikinciau, negaliu ziuret rusu filmu ir viskas verysad.gif
Kaip sluga naroda? Idomus?

nuotaiką pakeliantis biggrin.gif . Bet baisiausia, kiek lietuvių praplautom smegenim.... putka ateitų, su gėlėm pasitiktų....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 04 01, 20:26)
nuotaiką pakeliantis biggrin.gif . Bet baisiausia, kiek lietuvių praplautom smegenim.... putka ateitų, su gėlėm pasitiktų....

Taip!!!Mano keli draugai ji isvaduotoju laiko!!As kasdien bendrauju su karo pabegeliais, kai pasakoja ka isgyveno, plaukai siausiasi, o cia…truksta zodziu verysad.gif
Atsakyti
Kaip laikotes?Ka ziurit?
Atsakyti
Pagaliau mano mylimų Svotų aktoriai prabilo....

My Webpage

Nieko nežiūriu...verysad.gif Visiškai nieko nesinori. Kažkokai apatija. Tik darbas, darbas, darbas.....

Sveikos visos, beje 4u.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykomis, žiūrėtojos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 04 15, 20:04)

Nieko nežiūriu...verysad.gif Visiškai nieko nesinori. Kažkokai apatija. Tik darbas, darbas, darbas.....

Sveikos visos, beje  4u.gif

Tas pats verysad.gif

QUOTE(Ramsius @ 2022 04 18, 14:13)
Su Šv. Velykomis, žiūrėtojos 4u.gif

Su Šv. Velykomis!!!!
Atsakyti