Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Airona @ 2022 02 27, 13:14)
As nekariauju. Ziuresiu ir tuos, ir tuos, jei ne muilas ir ne banalybes, aisku.

Mes irgi nekariaujam, tik palaikom Ukrainą, prisidedam kuo galim ir smerkiam agresorių.
Zelenskis nuostabus, didžiulė pagarba, stoja ginti Tėvynės rizikuodamas savo ir savo šeimos gyvybe. Tokie ir turi būti lyderiai. Tokiose situacijose pasirodo tikri žmonių veidai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 27, 15:24)
Mes irgi nekariaujam, tik palaikom Ukrainą, prisidedam kuo galim ir smerkiam agresorių.
Zelenskis nuostabus, didžiulė pagarba, stoja ginti Tėvynės rizikuodamas savo ir savo šeimos gyvybe. Tokie ir turi būti lyderiai. Tokiose situacijose pasirodo tikri žmonių veidai.

Aš rusiškus žiūrėsiu, kai nuslūgs viskas kažkada daugmaž...Tik jau kai žinau, kas ir su kuo, tai su aki kuriais aktoriais jau nebesinorės žiūrėt....Db apskritai nei kokie filmai nesižiūri....Nebent ta proga, kad jau Zelenskis, Svatus žiūrėti nuo 1 sezono....Pozityvas nors.....
Atsakyti
Aš irgi siai dienai nieko ziuret negaliu. Visiskai, net ziniu jau nenoriu ziuret.
Atsakyti
Nusprendžiau - žiūrėsiu Sluga naroda. Tik ne dabar. Dabar visiškai nieko nesinori ....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 03 01, 20:56)
Nusprendžiau - žiūrėsiu Sluga naroda. Tik ne dabar. Dabar visiškai nieko nesinori ....

O geras, nei nezinojau, kad jis aktorius. Siaip labai grazus ir drasus vyras!!!Meldziuosi uz ji ir Ukraina. As kol kas nieko neziuriu, ir net neplanuoju…kazkiek jau susigyvenau su situacija, bet vistiek, kai tik ka perskaitau, ar isgirstu ta daina “Plakala” asaros kaip pupos cray.gif
Atsakyti

8 первых свиданий (2012) romantiskas filmas su Zelenskiu pagrindiniame vaidmeni, tikrai labai gabus aktorius ir puikus ir drasus prezidentas.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2022 02 27, 13:14)
As nekariauju. Ziuresiu ir tuos, ir tuos, jei ne muilas ir ne banalybes, aisku.

Paziurekit Триггер yra 2 sezonai, ne muilas smile.gif

ir dar visai naujas tik 2 serijos yra ir romantikos ir detektyvo..
The Телки
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 03 01, 21:56)

Per TV3 pradeda rodyti.

Labas vakaras, žiūrėtojos 4u.gif
Atsakyti
Kur dingusios?
Kaip nuotaikos, kaip gyvenat, ar žiūrit ką?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 03 22, 00:02)
Kur dingusios?
Kaip nuotaikos, kaip gyvenat, ar žiūrit ką?

As daug dirbu, beje, savanoriauju su pagalba ukrainieciams, tai net karu jau nesidomiu.
Pries miega ziuriu turkiska “Raniaja ptashka” toks lengvas, linksmas ir man visai ok
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2022 03 22, 19:27)
As daug dirbu, beje, savanoriauju su pagalba ukrainieciams, tai net karu jau nesidomiu.
Pries miega ziuriu turkiska “Raniaja ptashka” toks lengvas, linksmas ir man visai ok

Aš irgi darbais apsikasus....Lietuvių kalbos kursus ukrainiečiams pradėjom, tai košmaras, situacija nebevaldoma kiek norinčių...Gyvenu telefone ir pašte, nesiliauja skambučiai ir laiškai...
Net Sluga naroda nėra kada pradėti....

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 03 23, 19:50)

Aš irgi darbais apsikasus....Lietuvių kalbos kursus ukrainiečiams pradėjom, tai košmaras, situacija nebevaldoma kiek norinčių...Gyvenu telefone ir pašte, nesiliauja skambučiai ir laiškai...
Net Sluga naroda nėra kada pradėti....

Tai mes abi zodziu ant ukrainieciu persimete 🤣🤣🤣
Atsakyti