Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Dodgy @ 2022 02 06, 20:31)

8 serijas peržiūrėjau ir mečiau. Ne mano....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 16:57)
Pradėjau žiūrėti serebrianyj bor, nu nekabina, nors šiaip šeimynines sagas mėgstu. Kelintoj serijoj užsikabinot?

Aš gal nuo antros.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 22:02)

8 serijas peržiūrėjau ir mečiau. Ne mano....

Ilgai istveret biggrin.gif as nuo trecios metu jau max 4
Atsakyti
My Webpage

НЕНАВИСТЬ. Man patiko, taciau, aisku, skonio reikalas. Bet bent jau prasideda ne nuo skambancio zadintuvo ir apsimiegojusios rankos.....
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2022 02 10, 16:36)
My Webpage

НЕНАВИСТЬ. Man patiko, taciau, aisku, skonio reikalas. Bet bent jau prasideda ne nuo skambancio zadintuvo ir apsimiegojusios rankos.....

Ne muilas?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 10, 23:15)
Ne muilas?

Siuzetas prasideda apie taip, kaip ispirkineja vaikinus nuo armijos. Yra vietu, kur tikrai realybeje nebuna. Bet dovanojau rolleyes.gif
Atsakyti
Игры детей старшего возраста. Painus detektyvas.
My Webpage
Atsakyti
Ваша честь pabaigiau. Eina sau. Nenoriu daugiau tokių. PAskutinė serija išvis užmušė, blioviau kaip senai buvau bliovus filmus žiūrėdama. Nors įtariau, nes Menšikovas ne muilinis...Bet daugiau tokių nenoriu. Geriau kokis tarybinės sagos apie šeimas.....Siaubas. Ir noriu iš naujo pažiūrėti, ir suprantu, kad tai savęs kankinimas. Va tai menas filmų kūrimo......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 20 vasario 2022 - 20:06
QUOTE(Ramsius @ 2022 02 20, 20:54)
Ваша честь pabaigiau. Eina sau. Nenoriu daugiau tokių. PAskutinė serija išvis užmušė, blioviau kaip senai buvau bliovus filmus žiūrėdama. Nors įtariau, nes Menšikovas ne muilinis...Bet daugiau tokių nenoriu. Geriau kokis tarybinės sagos apie šeimas.....Siaubas. Ir noriu iš naujo pažiūrėti, ir suprantu, kad tai savęs kankinimas. Va tai menas filmų kūrimo......

Man tai pats geriausias ko gero iš matytų. Norėčiau kažko tokio dar ax.gif . Jo, paskutinė serija gerulė, aš irgi blioviau ax.gif
Atsakyti
Į paskutinę seriją sudėjo viską, kas tik buvo įmanoma jautriausio, baisiausio.... unsure.gif
Atsakyti

Dėkoju  už rekomendacijas, labai patiko "Russkije gorki" ir siužetas ir aktoriai puikus ir daug veiksmo paskui kaime, gamtoje.
Prašau patarti gal yra koks nos panašus šeimyninės sagos serialas. 

Atsakyti

Dėkoju  už rekomendacijas, labai patiko "Russkije gorki" ir siužetas ir aktoriai puikus ir daug veiksmo paskui kaime, gamtoje.
Prašau patarti gal yra koks nos panašus šeimyninės sagos serialas. 

Atsakyti