Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

Sveikos smile.gif

Medicininių serialų mėgėjoms - kas nematėt išėjo naujas Склифосовский sezonas bigsmile.gif

O aš kątik peržiūrėjau Ваша честь nu koks nerealus, stiprus serialas wub.gif ne lengvam žiūrėjimui, bet kai bus nusiteikimas, labai labai rekomenduoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dodgy @ 2022 01 30, 22:38)
Pradejau ziureti vasha chest, bet kai uzrodet sita meciau  biggrin.gif dievinu tokius filmus wub.gif

Kaip jum gavosi jį mesti? biggrin.gif mane kai įtraukė, tai surijau tiesiog biggrin.gif gerai, kad 8 serijos tik, nes būčiau ilgam įtraukta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 01 vasario 2022 - 13:06
QUOTE(Dodgy @ 2022 01 30, 23:38)
Pradejau ziureti vasha chest, bet kai uzrodet sita meciau  biggrin.gif dievinu tokius filmus wub.gif

Siaubas, aš vakar vėl iki 5 ryto sėdėjau blink.gif bigsmile.gif Kurioje serijoje esat? Aš vakar porą ašarų išliejau jau...Tokai panaši situacija pasitaikė, kaip pas mane namie (tfu-tfu-tfu)...

QUOTE(blackkiss @ 2022 02 01, 14:06)
Sveikos smile.gif

Medicininių serialų mėgėjoms - kas nematėt išėjo naujas Склифосовский sezonas bigsmile.gif

O aš kątik peržiūrėjau Ваша честь nu koks nerealus, stiprus serialas wub.gif ne lengvam žiūrėjimui, bet kai bus nusiteikimas, labai labai rekomenduoju smile.gif
Papildyta:

Kaip jum gavosi jį mesti? biggrin.gif mane kai įtraukė, tai surijau tiesiog biggrin.gif gerai, kad 8 serijos tik, nes būčiau ilgam įtraukta biggrin.gif

Sklifosovskio sugebėjau nematyti...Pradėdavau ir mesdavau, senai dar...Nu bet eilė prieis 4u.gif
Nu pabandykit Стенограмма судьбы, gal ir jums patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 02 01, 13:06)
Sveikos smile.gif

Papildyta:

Is tikro patiko ir man labai, paziurejau pirma serija ir antros youtube neradau, o tada uzrode man ta sovietini, ai galvoju, veliau grisiu prie jo. Panasu, kad idomus, tikrai pabaigsiu.

As nemacius turbut Sklifosovskij  unsure.gif nors medicininius labai megstu.

QUOTE(Ramsius @ 2022 02 01, 17:35)
Siaubas, aš vakar vėl iki 5 ryto sėdėjau  blink.gif  bigsmile.gif Kurioje serijoje esat? Aš vakar porą ašarų išliejau jau...Tokai panaši situacija pasitaikė, kaip pas mane namie (tfu-tfu-tfu)...

As 8 serija dabar ziuriu. Naktimis man nepavyksta, nes luztu 22 val. nuvargina vaikai ir ankstyvas kelimasis, bet snd visa diena ziurejau, nieko neveikiau, vaikai kas kur biggrin.gif kurioje serijoje verket?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 01 vasario 2022 - 18:27
Ramsius, baigiau as stenograma 🥲
Jus privalote paziureti ir ta Gorki ruskije, privalote, anas toks pats ir gal dar labiau griebiantis uz sirdies wub.gif ten Andolenko tokia pat nuostabi ir jos situacija su dukra griebianti uz sirdies iki asaru kaip cia su sunum. Prakentekit pirmas serijas ir veliau neatsitrauksit. As jums pavydziu, kad jus jo dar nematet wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2022 02 01, 14:06)

Aš irgi nesuprantu, nuo pat pradžios prikaustė. Suvalgiau visas serijas iš karto, nepamenu kažko geresnio iš rusiškų serialų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 02, 20:35)
Aš irgi nesuprantu, nuo pat pradžios prikaustė. Suvalgiau visas serijas iš karto, nepamenu kažko geresnio iš rusiškų serialų.

Per kur jus ji ziurit? As nerandu, youtubej ner, kazkokiam tinklapyje uzstrigo ties antra serija.
Ne, man net tas variantas, kad kazkas wow, bet ziuret galima.
Sklifosovskij irgi nelimpa kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2022 02 02, 21:49)
Per kur jus ji ziurit? As nerandu, youtubej ner, kazkokiam tinklapyje uzstrigo ties antra serija.
Ne, man net tas variantas, kad kazkas wow, bet ziuret galima.
Sklifosovskij irgi nelimpa kol kas.

https://kinogo.zone/...onstv1-v37.html
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 02, 21:01)

Aciu!Bandysiu daziureti. Keista, bet manes nekabina, idomus, bet ner taip, kad noretusi grizti, nors cia mano skonio serialas. Vienok, pastebejau, kad nuo nuotaikos daug kas priklauso.
Kazkaip nuo trecios serijos Sklifas visai eina.
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2022 02 02, 16:17)
Jus privalote paziureti ir ta Gorki ruskije, privalote, anas toks pats ir gal dar labiau griebiantis uz sirdies wub.gif  ten Andolenko tokia pat nuostabi ir jos situacija su dukra griebianti uz sirdies iki asaru kaip cia su sunum. Prakentekit pirmas serijas ir veliau neatsitrauksit. As jums pavydziu, kad jus jo dar nematet  wub.gif

Nu ką, vakar iki 5 ryto Gorki žiūrėjau bigsmile.gif Kažkiek vietom perspausta biškį, ir man nepatinka tas Andolenkos - aš stipri, aš viską pati.....Ir dar, kai atėjo tam Džonui pasakyti apie tai, kad dukra yra, ten, tam kalėjime...Nugi ji pati taip užsinorėjo, ir padarė, kad ta dukra atsirastų, juk jis tai jos nemylėjo, jam jos nereikėjo...O dabar ateina ir pasako, kad yra dukra, maždaug, pastato prieš faktą.
Paskui nelabai supratau pačios pradžios - jis buvo dvigubas "špionas"? Ir sudegė tiek SSSR tiek Anglijoje?

QUOTE(Dodgy @ 2022 02 03, 09:39)
Kazkaip nuo trecios serijos Sklifas visai eina.

Ar nuo pirmo sezono žiūrit, ar kaip aš 5 minut - nuo paskutinio pradėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 02 04, 18:50)
Nu ką, vakar iki 5 ryto Gorki žiūrėjau  bigsmile.gif
Paskui nelabai supratau pačios pradžios - jis buvo dvigubas "špionas"? Ir sudegė tiek SSSR tiek Anglijoje?
Ar nuo pirmo sezono žiūrit, ar kaip aš 5 minut - nuo paskutinio pradėjau  biggrin.gif

Jus labai gilinates 🤣kam tiek gilintis, kiek durniu ant svieto zinot? Andolenko veliau labai gerai savo role atliks, kai dukra atsiras jau suaugusi. Beje, visi labai stume, kad baisi aktore, kodel ne blondine, ta suaugusi dukra. O man viskas ok buvo. Normali aktore, ot uzaugo gal persidaze. Durna dukra tik suaugusi bus, na , pamatysit biggrin.gif
Del Dzono as nesupratau iki pat galo 🤣🤣🤣
As nuo pirmo!!!!!🤣🤣🤣🤣bet neisivaizduoju tiek sezonu suziureti, ner jis toks labai wow, bet visai itrauke.
Tiesa is tarybiniu, “Otepel” matet? O “Silnaja slabaja zhenshyna” man tokie vieni geresniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 04 vasario 2022 - 19:57
Pradėjau žiūrėti serebrianyj bor, nu nekabina, nors šiaip šeimynines sagas mėgstu. Kelintoj serijoj užsikabinot?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 02 06, 15:57)
Pradėjau žiūrėti serebrianyj bor, nu nekabina, nors šiaip šeimynines sagas mėgstu. Kelintoj serijoj užsikabinot?

Iskart biggrin.gif
Atsakyti