Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(adema @ 2022 01 17, 15:49)
Aš taip pat labai mėgstu Sovietų tematiką bei šeimynines Sagas, tai neseniai labai gerai suėjo "Русские горки". Kas nematė, rekomenduoju

Labai labai geras, ačiū!
Atsakyti
Sveikos, žiūrėtojos 4u.gif

QUOTE(Dodgy @ 2022 01 08, 19:33)

Dabar ziuriu “5 minut tishyny” nauja sezona, labai rekomenduoju kas nemate pradet nuo pirmo sezono. Man toks pats nerealus kaip “skoraja pomosch”

QUOTE(Dodgy @ 2022 01 09, 20:24)
Nematet 5 minut tishyni? Lauksiu atsiliepimu  blink.gif

Na, prašau atsiliepimus - jūs tamsta Dodgy būsite atsakinga, jeigu mane apkaltins ir darbe ir šeimoje dėl nepadarytų darbų ar neatliktų užduočių bigsmile.gif Pirmą sezoną prarijau , dabar ryju antrą. Ryju tiesiogine to žodžio prasme. Gerai, kad darbas nuotolinis, nereikia 8.00 būti vietoje....Per vidurį pirmo sezono sustojus buvau, namie bėdos ir stresai, sesei onkologiją atrado, ir pačią blogiausią, prognozės prastos.... dar plius tulžies operacija...Dabar laukia, kol sustiprės, kad tęstų onkologijos gydymą....Tai 2 savaitės iškrito man iš gyvenimo, dar plius vaikui kovidas antrą kartą.....bet dabar tos 5 minut tyšyny kažkaip padeda užsimiršti, atsijungti.

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 01 24, 21:58)
Sveikos, žiūrėtojos 4u.gif
Na, prašau atsiliepimus - jūs tamsta Dodgy būsite atsakinga, jeigu mane apkaltins ir darbe ir šeimoje dėl nepadarytų darbų ar neatliktų užduočių  bigsmile.gif Pirmą sezoną prarijau , dabar ryju antrą. Ryju tiesiogine to žodžio prasme. Gerai, kad darbas nuotolinis, nereikia 8.00 būti vietoje....Per vidurį pirmo sezono sustojus buvau, namie bėdos ir stresai, sesei onkologiją atrado, ir pačią blogiausią, prognozės prastos.... dar plius tulžies operacija...Dabar laukia, kol sustiprės, kad tęstų onkologijos gydymą....Tai 2 savaitės iškrito man iš gyvenimo, dar plius vaikui kovidas antrą kartą.....bet dabar tos 5 minut tyšyny kažkaip padeda užsimiršti, atsijungti.

Labai užjaučiu, dėl sesės, bet reik tiketis stebuklo. Tikrai zinau atveju, kai buvo prastos prognozes , bet zmogus dar iki siol gyvena . Laikykites, stiprybes!!!❤️
Covidas uzkniso negyvai 🤢🤮
O del 5 minut, mudvi panasaus skonio, nustebau, kai nepatiko, kol dasuto, kad nuo paskutinio sezono pradejot. biggrin.gif
pirmi labai nerealus ir paskutinis nieko nuo 4,5 serijos.
Atsakyti
Baigiau 5 minutes...Paskutinė serija tokai biškį jau perlenkta lazda su tuo laivu....Bet taip gaila kad pasibaigė blink.gif Nors skaičiau, kad tęsinys bus jau balandį....

Ką dabar žiūrėti???
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 01 26, 14:23)
Baigiau 5 minutes...Paskutinė serija tokai biškį jau perlenkta lazda su tuo laivu....Bet taip gaila kad pasibaigė blink.gif Nors skaičiau, kad tęsinys bus jau balandį....

Ką dabar žiūrėti???

Suradau Между двух огней ir Линия огня. Bandysiu žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 01 26, 13:23)

Ką dabar žiūrėti???

Ruskije gorki. Man labai patinka, labai megstu apie sovietus :)del 5 minut pritariu, sitam sezone fantaziju pereboras biggrin.gif
Atsakyti
Jetus, Ruskije gorki, geriausia ka maciau is tokio tipo filmu. Andolenko niekada nepatiko, bet siame seriale ja isimylejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2022 01 26, 20:04)
Ruskije gorki. Man labai patinka, labai megstu apie sovietus :)del 5 minut pritariu, sitam sezone fantaziju pereboras biggrin.gif

Gorki pabandžiau, kol kas neprilipo, nors pažiūrėjau tik gabaliuką pirmos serijos. Man truputį tas laikotarpis per tolimas.....Bet jaučiu tikrai grįšiu...JAu ne su vienu serialu taip buvo biggrin.gif Radau dabar Стенограмма судьбы, visai gerai žiūrisi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 27 sausio 2022 - 16:04
QUOTE(Ramsius @ 2022 01 27, 16:03)
Gorki pabandžiau, kol kas neprilipo, nors pažiūrėjau tik gabaliuką pirmos serijos. Man truputį tas laikotarpis per tolimas.....Bet jaučiu tikrai grįšiu...JAu ne su vienu serialu taip buvo  biggrin.gif Radau dabar  Стенограмма судьбы, visai gerai žiūrisi....

Aš irgi Gorki iš antro karto tik pažiūrėjau, nes pradžią lyg neužkabino. Bet paskui iš bado, įsivažiavus, tikrai laaabai gerai susižiūrėjo. Labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 01 27, 16:03)
Gorki pabandžiau, kol kas neprilipo, nors pažiūrėjau tik gabaliuką pirmos serijos. Man truputį tas laikotarpis per tolimas.....Bet jaučiu tikrai grįšiu...JAu ne su vienu serialu taip buvo  biggrin.gif Radau dabar  Стенограмма судьбы, visai gerai žiūrisi....

As po pirmos serijos norejau mesti, patikekit 🙈gerai, kad nemeciau, vienas nerealiausiu man matytu, o veliau ir asara braukiau, del motinos ir dukters, butinai paziurekit!!!!! Ten metai greitai begs, nebus visa laika tas laikotarpis kaip pirmoje serijoje.
QUOTE(adema @ 2022 01 27, 17:46)
Aš irgi Gorki iš antro karto tik pažiūrėjau, nes pradžią lyg neužkabino. Bet paskui iš bado, įsivažiavus, tikrai laaabai gerai susižiūrėjo. Labai. smile.gif

Tikrai taip, ne iskart jis itraukia. As dar 21 serija ziuriu, net nenoriu daziureti, kiek jis man nerealus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 27 sausio 2022 - 18:53
Baigsiu Стенограмма судьбы ir tada kibsiu į Gorki.
Стенограмма судьбы rekomenduoju 4u.gif Jau kaip įtraukė, vakar iki 5 ryto žiūrėjau biggrin.gif Irgi su Andolenko, 1979 m ir toliau. Man ji nelabai, kažkokia per daug teigiama, nu bet žiūrisi labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2022 01 30, 17:08)
: biggrin.gif D
Baigsiu Стенограмма судьбы ir tada kibsiu į Gorki.
Стенограмма судьбы rekomenduoju  4u.gif Jau kaip įtraukė, vakar iki 5 ryto žiūrėjau  biggrin.gif Irgi su Andolenko, 1979 m ir toliau. Man ji nelabai, kažkokia per daug teigiama, nu bet žiūrisi labai gerai.

Pradejau ziureti vasha chest, bet kai uzrodet sita meciau biggrin.gif dievinu tokius filmus wub.gif
Atsakyti