QUOTE(Ramsius @ 2022 01 24, 21:58)
Sveikos, žiūrėtojos
Na, prašau atsiliepimus - jūs tamsta Dodgy būsite atsakinga, jeigu mane apkaltins ir darbe ir šeimoje dėl nepadarytų darbų ar neatliktų užduočių
Pirmą sezoną prarijau , dabar ryju antrą. Ryju tiesiogine to žodžio prasme. Gerai, kad darbas nuotolinis, nereikia 8.00 būti vietoje....Per vidurį pirmo sezono sustojus buvau, namie bėdos ir stresai, sesei onkologiją atrado, ir pačią blogiausią, prognozės prastos.... dar plius tulžies operacija...Dabar laukia, kol sustiprės, kad tęstų onkologijos gydymą....Tai 2 savaitės iškrito man iš gyvenimo, dar plius vaikui kovidas antrą kartą.....bet dabar tos 5 minut tyšyny kažkaip padeda užsimiršti, atsijungti.
Labai užjaučiu, dėl sesės, bet reik tiketis stebuklo. Tikrai zinau atveju, kai buvo prastos prognozes , bet zmogus dar iki siol gyvena . Laikykites, stiprybes!!!❤️
Covidas uzkniso negyvai 🤢🤮
O del 5 minut, mudvi panasaus skonio, nustebau, kai nepatiko, kol dasuto, kad nuo paskutinio sezono pradejot.
pirmi labai nerealus ir paskutinis nieko nuo 4,5 serijos.
Kai katė tave pasirenka, nieko nepadarysi, reikia susitaikyti ir laukti, kol ji apsigalvos.
T. S. Eliot