Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2021 11 14, 18:58)
Aš irgi verkiau  huh.gif  verysad.gif Nu dievaž nepamenu, kada taip būtų buvę...
Manau, kad Rają atgaivins, jeigu jau Arefjeva po komos atsibudo...Bet jėzau kaip buvo graudu  angel_sadangel.gif ...

Nieko nenoriu dabar žiūrėti  unsure.gif

Va ką radau komentaruose kinoteatr.ru, ne mes vienos tokios..."Хоть и не нравилась Рая, но финал разорвал душу. Давно такого не было, чтобы от фильма пробило на слёзы. Актёрская игра на высоте, не было ощущения, что это кино. Настолько натурально переданы трагичность и ощущение смерти, казалось, что сам там находишься и теряешь близкого человека. От Костиного крика мороз по коже...Если Раю оживлять не собираются, то больше смотреть не буду. Зачем мне этот стресс? А продолжение наверно планируется. Лера же куда-то пропала. Или авторы решили про неё забыть? Может они хотят повысить продажу корвалола?"
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 14, 17:58)
Aš irgi verkiau  huh.gif  verysad.gif Nu dievaž nepamenu, kada taip būtų buvę...
Manau, kad Rają atgaivins, jeigu jau Arefjeva po komos atsibudo...Bet jėzau kaip buvo graudu  angel_sadangel.gif ...

Nieko nenoriu dabar žiūrėti  unsure.gif

Jo jo, as visus youtubes komentus suziurejau. Tai visi raso, kad zliumbe.
Sorry, nemoku uzgeltonint per telefona, bet kadangi jau visos serijos parodytis. As irgi manau, kad atgaivins. Tas Maksimas kai isejo ir baigesi iskart, manau, jis sakys, as uzvedziau sirdi ir visi begs tada. Kiek skaiciau, kad komoj ji gules 5 sezone ir gal pabus tik gale. O vaidybos jos bus tiek, kiek ja atsimins visi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 15 lapkričio 2021 - 09:51
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 15, 10:49)
Jo jo, as visus youtubes komentus suziurejau. Tai visi raso, kad zliumbe.
Sorry, nemoku uzgeltonint per telefona, bet kadangi jau visos serijos parodytis. As irgi manau, kad atgaivins. Tas Maksimas kai isejo ir baigesi iskart, manau, jis sakys, as uzvedziau sirdi ir visi begs tada. Kiek skaiciau, kad komoj ji gules 5 sezone ir gal pabus tik gale. O vaidybos jos bus tiek, kiek ja atsimins visi.

Kur skaitėt? DAr mačiau komentarus, kad kažka skažkur matė kadrus iš 5 sezono filmavimo...Jo, ir juk sakė Rykovas, kad сердце заводитса на 29 минуте, tai taip ir bus jaučiu. Bet tai laukti kiek, jomajo....visus metus.....
Pradėjau žiūrėti vakar Криминальный доктор, bet nesi=i8ri kolkas...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 15, 11:58)
Kur skaitėt? DAr mačiau komentarus, kad kažka skažkur matė kadrus iš 5 sezono filmavimo...Jo, ir juk sakė Rykovas, kad сердце заводитса на 29 минуте, tai taip ir bus jaučiu. Bet tai laukti kiek, jomajo....visus metus.....
Pradėjau žiūrėti vakar Криминальный доктор, bet nesi=i8ri kolkas...

Jo, gaila, kad net metus laukti verysad.gif
Jo, apie ta Rykovo fraze raso visur. O del komos, youtubej skaiciau. Ir dar ta aktore kur Lera vaidina rase, kad instagrame, kad bus Raja 5 sezone.
O paciai Marinai-Rajai draudzia sneketi, tai vadinasi bus ji, nes jei nebutu ir pasakytu, sorry chebra, bet su Raja vsio.
Is vienos puses is fantastikos srities Raja, ir pakilimas is komos, bet medicinoj ir buna stebuklu smile.gif
O man labai labai smagiai susiziurejo po sito serialo “ Zhenskije sekrety” youtube. Geri aktoriai, pradzioj labai muilas atrode, bet paskui gerai susiziurejo.
Kadangi dazniausiai serialai nusivaziuoja kuo daugiau sezonu, bet siuo atveju, man 4 geriausias buvo. Todel dabar labai labai lauksiu 5 to sezono. Galetu bent 100 seriju sukurt, nu jau toks geras. O dar ta daina “ kak beshanaja skorajaaaa…liubov letyt po gorodu…” cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 15 lapkričio 2021 - 16:10
Сериал “Двое против смерти” смотреть онлайн
https://start.ru/wat...e-protiv-smerti
Labai geras!
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 18, 14:44)
Сериал “Двое против смерти” смотреть онлайн
https://start.ru/wat...e-protiv-smerti
Labai geras!

Reiks bandyti. Kiek serijų?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 20, 11:52)
Reiks bandyti. Kiek serijų?

12 seriju
Toks bisk sukeliantis liudesi, i pabaiga biski pasaka, bet man gerai suejo.
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 20, 15:23)
12 seriju
Toks bisk sukeliantis liudesi, i pabaiga biski pasaka, bet man gerai suejo.

Mačiau, kad sezonus rašo, tai gal irgi bus pratęsimai?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 21, 02:23)
Mačiau, kad sezonus rašo, tai gal irgi bus pratęsimai?

Gali buti, nes pabaiga neaiski, bet nezinau, ar reik to pratesimo rolleyes.gif nepaliko ispudzio, siandie net pavadinimo nestsimenu.
https://www.kino-tea...t/143781/annot/
Sita dabar ziuriu, kol kas visai nieko ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 21 lapkričio 2021 - 09:30
O kur visos? blink.gif
Gal vis dar asarose po 4 skorojos sezono? bigsmile.gif
Vakar pradejau ziureti ir labai patinka wub.gif
“ Semejnyj dom” apie vaikus paauglius ir ne tik smile.gif
https://m.imdb.com/title/tt2916438/
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 26, 19:07)
O kur visos?  blink.gif
Gal vis dar asarose po 4 skorojos sezono?  bigsmile.gif
Vakar pradejau ziureti ir labai patinka wub.gif
“ Semejnyj dom” apie vaikus paauglius ir ne tik smile.gif
https://m.imdb.com/title/tt2916438/

Ašarose, ašarose.
Dar vis laukiu Svatų,ko tai vis nukelia premjerą.
O tuom tarpu labai užsinorėjau sovietinės tematikos. Tai radaubkelis, db žiūriu Бериозка.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 28, 23:37)
Ašarose, ašarose.
Dar vis laukiu Svatų,ko tai vis nukelia premjerą.
O tuom tarpu labai užsinorėjau sovietinės tematikos. Tai radaubkelis, db žiūriu Бериозка.

As tai jau pamiršau ta skoraja ir dzin man bus Raja, ar nebus 🤣
Mačius aš Beriozka, labai megstu su sovietine tematika, turbut visus jau esu maciusi 🤣
Atsakyti