Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

[post="sofia priss"]https://dood.ws/e/vg...5azuyq00ure0jqw
[/post]thumb_4_1629109454.jpg.htmlkaip jum krepostnaya 3 sezas? visi labai skalbia nauja aktore bet man nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilijana147: 05 lapkričio 2021 - 23:19
[URL=https://imgstar.eu/seisds871liv/thumb_4_1629109454.jpg.html]seisds871liv_t.jpg[/URL]

Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 02, 17:12)
Aciu wub.gif
Ziurejau!!!Kokia gera zinia, sulauksiu kol visos atsiras. Man vienas nerealiaisiu, aisku, pagrindine veikeja, uzknisanti biggrin.gif

MAne ji irgi užknisa.
Man irgi Kovidas. Žiūrėjau iki 8 serijos, toliau nebepajėgiau. Dabar jau apsveikau (tikiuosi), tai varysiu nuo pirmadienio toliau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif gal kas matėt «Криминальный доктор»? Kaip atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 11 08, 00:17)

Man patiko. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labai patiko. wub.gif
Atsakyti

Užmačiau tokį, esu pasidėjus į sąrašą.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 07, 19:41)
MAne ji irgi užknisa.
Man irgi Kovidas. Žiūrėjau iki 8 serijos, toliau nebepajėgiau. Dabar jau apsveikau (tikiuosi), tai varysiu nuo pirmadienio toliau.

Laikykites, sveikit! As jau kaip
ir pasveikau. Lengva forma buvo, bet vistiek nemalonu, nuotaika siaip sau, tai komedijas ziurejau ko siaip nemegstu. Labai patiko “zhena oligarxa” ir “ Rodkom”.
Atsakyti
4 sezonas “Skoraja pomosch”man geriausias is visu sezonu. wub.gif Ziauriai gaila, kad baigesi, ziureciau ir ziureciau, labai lauksiu 5 dabar.
Kas ziurejo “krepostnaja” ar verta? Man ana aktore buvo siaip sau, tai kad ja pakeite kaip ir dzin, o va kaip scenarijus?
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 09, 16:04)
Laikykites, sveikit! As jau kaip
ir pasveikau. Lengva forma buvo, bet vistiek nemalonu, nuotaika siaip sau, tai komedijas ziurejau ko siaip nemegstu. Labai patiko “zhena oligarxa” ir “ Rodkom”.

Mes jau irgi pasveikom, visi3 sirgom, vyras, aš ir vaikas, vaikui lengviausia buvo, nors šiaip vis gan lengvai prasirgom, tik man dar galvos skausmas liko ....

QUOTE(Dodgy @ 2021 11 13, 10:02)
4 sezonas “Skoraja pomosch”man geriausias is visu sezonu. wub.gif  Ziauriai gaila, kad baigesi, ziureciau ir ziureciau, labai lauksiu 5 dabar.

Pasilikau šiam vakarui 2 pskutines seriajas, bet jau laukiu 5 sezono....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 13, 16:08)
Mes jau irgi pasveikom, visi3 sirgom, vyras, aš ir vaikas, vaikui lengviausia buvo, nors šiaip vis gan lengvai prasirgom, tik man dar galvos skausmas liko ....
Pasilikau šiam vakarui 2 pskutines seriajas, bet jau laukiu 5 sezono....

ooo tai laukiu įspudziu. As verkiau kaip reikalas verysad.gif pirmasyk galima sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 13, 19:59)
ooo tai laukiu įspudziu. As verkiau kaip reikalas verysad.gif pirmasyk galima sakyt.

Aš irgi verkiau huh.gif verysad.gif Nu dievaž nepamenu, kada taip būtų buvę...
Manau, kad Rają atgaivins, jeigu jau Arefjeva po komos atsibudo...Bet jėzau kaip buvo graudu angel_sadangel.gif ...

Nieko nenoriu dabar žiūrėti unsure.gif
Atsakyti