[post="sofia priss"]https://dood.ws/e/vg...5azuyq00ure0jqw
[/post]kaip jum krepostnaya 3 sezas? visi labai skalbia nauja aktore bet man nieko
[URL=https://imgstar.eu/seisds871liv/thumb_4_1629109454.jpg.html][/URL]
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 02, 17:12)
Aciu
Ziurejau!!!Kokia gera zinia, sulauksiu kol visos atsiras. Man vienas nerealiaisiu, aisku, pagrindine veikeja, uzknisanti
Ziurejau!!!Kokia gera zinia, sulauksiu kol visos atsiras. Man vienas nerealiaisiu, aisku, pagrindine veikeja, uzknisanti
MAne ji irgi užknisa.
Man irgi Kovidas. Žiūrėjau iki 8 serijos, toliau nebepajėgiau. Dabar jau apsveikau (tikiuosi), tai varysiu nuo pirmadienio toliau.
Sveikos gal kas matėt «Криминальный доктор»? Kaip atsiliepimai?
QUOTE(blackkiss @ 2021 11 08, 00:17)
Man patiko.
Labai patiko.
Užmačiau tokį, esu pasidėjus į sąrašą.
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 07, 19:41)
MAne ji irgi užknisa.
Man irgi Kovidas. Žiūrėjau iki 8 serijos, toliau nebepajėgiau. Dabar jau apsveikau (tikiuosi), tai varysiu nuo pirmadienio toliau.
Laikykites, sveikit! As jau kaip
ir pasveikau. Lengva forma buvo, bet vistiek nemalonu, nuotaika siaip sau, tai komedijas ziurejau ko siaip nemegstu. Labai patiko zhena oligarxa ir Rodkom.
4 sezonas Skoraja pomoschman geriausias is visu sezonu. Ziauriai gaila, kad baigesi, ziureciau ir ziureciau, labai lauksiu 5 dabar.
Kas ziurejo krepostnaja ar verta? Man ana aktore buvo siaip sau, tai kad ja pakeite kaip ir dzin, o va kaip scenarijus?
Kas ziurejo krepostnaja ar verta? Man ana aktore buvo siaip sau, tai kad ja pakeite kaip ir dzin, o va kaip scenarijus?
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 09, 16:04)
Laikykites, sveikit! As jau kaip
ir pasveikau. Lengva forma buvo, bet vistiek nemalonu, nuotaika siaip sau, tai komedijas ziurejau ko siaip nemegstu. Labai patiko zhena oligarxa ir Rodkom.
Mes jau irgi pasveikom, visi3 sirgom, vyras, aš ir vaikas, vaikui lengviausia buvo, nors šiaip vis gan lengvai prasirgom, tik man dar galvos skausmas liko ....
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 13, 10:02)
4 sezonas Skoraja pomoschman geriausias is visu sezonu. Ziauriai gaila, kad baigesi, ziureciau ir ziureciau, labai lauksiu 5 dabar.
Pasilikau šiam vakarui 2 pskutines seriajas, bet jau laukiu 5 sezono....
QUOTE(Ramsius @ 2021 11 13, 16:08)
Mes jau irgi pasveikom, visi3 sirgom, vyras, aš ir vaikas, vaikui lengviausia buvo, nors šiaip vis gan lengvai prasirgom, tik man dar galvos skausmas liko ....
ooo tai laukiu įspudziu. As verkiau kaip reikalas pirmasyk galima sakyt.
QUOTE(Dodgy @ 2021 11 13, 19:59)
ooo tai laukiu įspudziu. As verkiau kaip reikalas pirmasyk galima sakyt.
Aš irgi verkiau Nu dievaž nepamenu, kada taip būtų buvę...
Manau, kad Rają atgaivins, jeigu jau Arefjeva po komos atsibudo...Bet jėzau kaip buvo graudu ...
Nieko nenoriu dabar žiūrėti