Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Dodgy @ 2021 10 18, 20:37)
Ziurejau sita neseniai, labai man patiko  wub.gif

4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 17, 13:45)
Radau kitur ax.gif
Dar peržiūrėjau, jei nematėt, labai patiko, Живая мина, 10 serijų. Negalėjau atsitraukti, vakar iki 4 ryto žiūrėjau ax.gif

Pradzia atrode daug zadanti, bet veliau pasidare nuobodokas. Toks apie nieka man , meciau nuo trecios serijos
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 10 19, 19:47)
Pradzia atrode daug zadanti, bet veliau pasidare nuobodokas. Toks apie nieka man , meciau nuo trecios serijos

Man kaip tik atvirkščiai, pradžioj norėjau mesti, o paskui negalėjau atsitraukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 19, 19:15)
Man kaip tik atvirkščiai, pradžioj norėjau mesti, o paskui negalėjau atsitraukti ax.gif

Tai va, reiks pabandyt testi, nes buna ir taip. As buna nespeju uzsikabinti.
Tajna Lilit labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 10 20, 09:00)
Tai va, reiks pabandyt testi, nes buna ir taip. As buna nespeju uzsikabinti.
Tajna Lilit labai patinka  wub.gif

MAn irgi taip būna. Pvz., Большое небо su Bondarenko gal iš 3 karto pradėjau žiūrėti....Метод Михайлова irgi pusę serijos pažiūrėjus mečiau, o apskui atsitraukti negalėjau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 20, 19:51)
MAn irgi taip būna. Pvz., Большое небо su Bondarenko gal iš 3 karto pradėjau žiūrėti....Метод Михайлова irgi pusę serijos pažiūrėjus mečiau, o apskui atsitraukti negalėjau... bigsmile.gif

Tajna Lilit dar neziurejot?
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 10 20, 21:21)
Tajna Lilit dar neziurejot?

Dar ne. DAbar pradėjau kažkokį Три королевы
O Однолюбы vakar baigiau, kažkaip pabaiga lyg ir atrodo laiminga, bet kažkoks slogutis, nelinksma. Pavelas su ta Ivano mama kad mirė, kad Ivano tėvas lyg ir jau pas Pavelo žmoną parėjo...Kažkaip atrodo ji tą Pavelą taip mylėjo, ....Ir dar du žmonės nelaimingi liko, Ivano ta sugyventinė ir Miša...
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 21, 17:46)

O Однолюбы vakar baigiau, kažkaip pabaiga lyg ir atrodo laiminga, bet kažkoks slogutis, nelinksma. Pavelas su ta Ivano mama kad mirė, kad Ivano tėvas lyg ir jau pas Pavelo žmoną parėjo...Kažkaip atrodo ji tą Pavelą taip mylėjo, ....Ir dar du žmonės nelaimingi liko, Ivano ta sugyventinė ir Miša...

Peržiūrėjau ir aš, bet man eilinis muilas, labai nuspėjamas.
Papildyta:
Dabar pradėjau Наводчица https://www.youtube...., gal kuri matėt, ar patiko?
Atsakyti
My Webpage

Geras filmas, nenuobodziai ziurisi. Жертва любви.
Atsakyti
Parekomenduokit detektyvu-mistiniu serialu, bet kad nebutu visai is fantastikos srities 🤣Panasiu kaip Pensilvanija, Tajna Lilit smile.gif
Atsakyti
Labas,

Peržiūrėjau Огненный ангел, nu labai patiko. Iš pradžių taip nykoka buvo, ir kažkoaki mistika lyg, o apskui taip įtraukė. Pabaiga tokai nenuspėjama visai.
Опасное заблуждение irgi gerai susižiūrėjo. Detektyvas+ melodrama.

Abiejuose filmuose klasika - atminties praradimas. Bet įtraukė.

Прогулки со смертью irgi lengvai susižiūrėjo. Keistas toks stilius.
Atsakyti
QUOTE(Airona @ 2021 10 24, 19:32)
My Webpage

Geras filmas, nenuobodziai ziurisi. Жертва любви.

Labai ne kažką. Nesuprantu tokių reinkarnacijų, nebent pabaigoje bus logiškas paaiskinimas
Atsakyti