Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(retancike @ 2021 10 05, 18:57)

O jum nuo 17 serijos normaliai eina, man kažkokio gabalo neparodo, paskui 18 serija iš karto, paskui ta pati scena vėl kartojasi... visai užjuoduoja, kažkokia beleberda.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 07, 13:39)
O jum nuo 17 serijos normaliai eina, man kažkokio gabalo neparodo, paskui 18 serija iš karto, paskui ta pati scena vėl kartojasi... visai užjuoduoja, kažkokia beleberda.

nežiūriu kol kas, bet kaip suprantu šiuo metu eina 17-18 serijos tiesioginė transliacija, tai gal ne visai korektiškai rodo.
Atsakyti

Dėkoju kas rekomendavo seriala "метод михайлова" - užsikabinau, labai patiko.

Jei gerai suprantu tai per išeigines nauju seriju neįkelia,
reikia laukti darbo dienos apie 15 val. gal bus.
Arba gal galite rekomenduoti ka nors panašaus be laukimo....
bandysiu žiurėti "Клятва врача"

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligita52525: 10 spalio 2021 - 14:04
labai neblogas naujas 4 ser.filmas - melodrama - Все, что захочешь, 2021
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ligita52525 @ 2021 10 10, 16:01)
<p>Dėkoju kas rekomendavo seriala "<span>метод михайлова" - užsikabinau, labai patiko.</span></p>
<p>Jei gerai suprantu tai per išeigines nauju seriju neįkelia,

reikia laukti darbo dienos apie 15 val. gal bus.

Arba gal galite rekomenduoti ka nors panašaus be laukimo....

bandysiu žiurėti "<span>Клятва врача"</span></p>
<p> </p>

Tai kad visas 20 peržiūrėjau, pagal viską kaip ir neturėtų būti daugiau. Labai patiko.
Atsakyti

Tikrai, pažiurėjau serialo "метод михайлова" aprašymą - 20 seriju, tai viskas tada.

Atsakyti
Atsitiktinai atrastas youtube serialas
“ Tak daleko tak blizko” labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2021 10 03, 19:42)
«Всё как у людей» (detektyvas-trileris) LABAI, LABAI patiko bigsmile.gif rekomenduoju, negalėjau atsiplėšt 4u.gif
https://www.kino-tea...s/147031/annot/

Nesuprantu, kažkodėl man rodo tik aprašymą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 16, 17:28)

Radau kitur ax.gif
Dar peržiūrėjau, jei nematėt, labai patiko, Живая мина, 10 serijų. Negalėjau atsitraukti, vakar iki 4 ryto žiūrėjau ax.gif
Atsakyti
Ką atradau, senas, bet kažkaip man nematytas Однолюбы. Dievinu tą laikotarpį sovietinį...Su tokiu malonumu žiūrisi. Paskutinės serijos gal jau biškį ir ištempta taip bet nu labai įdomu, taip norisi kad išsiaiškintų, kad neteisingai buvo apkaltinta sir pasodintas tas Petia....Ir kai susprogo, nu taip gaila buvo....
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 16, 16:28)

A tik aprašymą ir įdėjau biggrin.gif nežinau, ar internete kur yra, aš per teliką žiūrėjau smile.gif

Dabar žiūriu «тайна Лилит» - nors nesu labai mėgėja tipiškų detektyvų, bet šitas toks truputį mistinis, labai užkabino bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 17, 14:09)
Ką atradau, senas, bet kažkaip man nematytas Однолюбы. Dievinu tą laikotarpį sovietinį...Su tokiu malonumu žiūrisi. Paskutinės serijos gal jau biškį ir ištempta taip bet nu labai įdomu, taip norisi kad išsiaiškintų, kad neteisingai buvo apkaltinta sir pasodintas tas Petia....Ir kai susprogo, nu taip gaila buvo....

Ziurejau sita neseniai, labai man patiko wub.gif
Atsakyti