Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2021 09 29, 12:05)
Labai jau nykus kažkoks, slegiantis..... unsure.gif
Kas jis? tongue.gif

Kaip ir visi muilai biggrin.gif
bet aspamaciau youtube klipa, kuris man labai patiko. Ne tipine meiles istorija, nes is neapykantos i meile per prievarta, del to susidomejau. Ant 4 serijos jau norejau mest, bet kazkaip ziuriu toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 29 rugsėjo 2021 - 11:28
QUOTE(Dodgy @ 2021 09 29, 12:27)
Kaip ir visi muilai biggrin.gif
bet aspamaciau youtube klipa, kuris man labai patiko. Ne tipine meiles istorija, nes is neapykantos i meile per prievarta, del to susidomejau. Ant 4 serijos jau norejau mest, bet kazkaip ziuriu toliau biggrin.gif

Turėjau galvoj aktorius koks? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 09 29, 18:00)
Turėjau galvoj aktorius koks?  bigsmile.gif

Piotr Rykov, ne mano skonio, bet gražus vyras wub.gif man jis patinka, ziuriu su juo filmus
Atsakyti

Labas 4u.gif

Pradėjau žiūrėti Метод Михайлова. Užkabino, apie medikus. VAkar vienu ypu prarijau 5 serijas ir dar būčiau žiūrėjus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 01, 11:48)
Labas 4u.gif

Pradėjau žiūrėti Метод Михайлова. Užkabino, apie medikus. VAkar vienu ypu prarijau 5 serijas ir dar būčiau žiūrėjus bigsmile.gif

Ačiū, bandysim wub.gif
O ans muilas, visai gerai susiziurejo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2021 09 23, 21:21)
“Спросите медсестру” visai kabina  4u.gif

Laukiu Метод Михайлова sekančių serijų, išvis badas, tai vakar pabandžiau žiūrėti, ir ką...užkabino neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 03, 11:18)
Laukiu Метод Михайлова sekančių serijų, išvis badas, tai vakar pabandžiau žiūrėti, ir ką...užkabino neblogai  bigsmile.gif

Jo jo, tikrai neblogas biggrin.gif as po kliatvos ir grazuoles aktores irgi nosi sukau, bet kai uzkabino, puikiai susiziurejo.
As metod Michailova ziuriu biggrin.gif
Atsakyti
«Всё как у людей» (detektyvas-trileris) LABAI, LABAI patiko bigsmile.gif rekomenduoju, negalėjau atsiplėšt 4u.gif
https://www.kino-tea...s/147031/annot/
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 03, 11:18)
Laukiu Метод Михайлова sekančių serijų, išvis badas, tai vakar pabandžiau žiūrėti, ir ką...užkabino neblogai  bigsmile.gif

Buvau pradėjus žiūrėt, bet ne visos serijos buvo, galvojau palauksiu smile.gif tai vietoj jo pradėjau žiūrėt Клятва врача wub.gif nu koks nerealus, kaip nenoriu, kad jis baigtųsi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramsius @ 2021 09 23, 17:47)
Su kosmonautika man lb patiko tik nepamenu pavadinimo apie Leonovą ir dar kažkurį, kaip skrido...

Время первых, turbūt? Labai geras! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 03 spalio 2021 - 17:39
QUOTE(Ramsius @ 2021 10 03, 12:18)

Aš 12 serijų yotubėj tik randu, labai užkabino, gal žinot kur daugiau yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 10 05, 14:34)
Aš 12 serijų yotubėj tik randu, labai užkabino, gal žinot kur daugiau yra ax.gif

https://russkii-seri...-mihajlova.html
Atsakyti
QUOTE(retancike @ 2021 10 05, 18:57)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na, Метод Михайлова žiūrėtojos, ar 11 serijoj ir toliau nieks nenustebino? bigsmile.gif Ir šiaip kuo toliau, tuo man įdomiau 4u.gif

O Спросите медсестру paskutinės serijos tai jau visiškas muilas...
Atsakyti