QUOTE(Ramsius @ 2020 11 23, 19:18)
Vakar žiūrėjau, baisu ir pasakyti, iki 5 ryto.... :
Dėl atminties - na, kai kurių filmų pamiršti neįmanoma. Tiesiog įstringa. Geri filmai.
-
Užtat pasigirsiu - pati darausi remontus namie. Vaiko kambarį pabaigėm, trūksta tik lovos. WC baiginėju, planai toliau, kiti kambariai.
Dėl atminties - na, kai kurių filmų pamiršti neįmanoma. Tiesiog įstringa. Geri filmai.
-
Užtat pasigirsiu - pati darausi remontus namie. Vaiko kambarį pabaigėm, trūksta tik lovos. WC baiginėju, planai toliau, kiti kambariai.
Aha, man irgi susivalgė labai greit nors atrodo žiūrėjau ir pataupydama.. nu kažkaip atrodė tiek laukiau, gaila gi greit sužiūrėt
Visiškai pritariu, tikra tiesa, yra serialų kuriuos ir po kelių metų atsiminsi..
Oho!.. Kokia jūs šaunuolė
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 23, 21:28)
Aš greitąją pagalbą ankstesnių sezonų serijas prabėgom pažiūrėjau, nes nu norėjau prisimint kas buvo anksčiau.
Vakar trečią sezoną iki išnaktų žiūrėjau. Galvoju, mes taip prarijam serialus, todėl ir pamirštam greitai. Lėtai žiūrint, po seriją kasdien, gal ilgesniam laikui išsilaikytų.
-
Man tas įstrigęs yra Krasnaja karalieva, ko gero kito tokio gero nebuvo , o gal tik man, gal kitos turit kią patį pačiausią
Vakar trečią sezoną iki išnaktų žiūrėjau. Galvoju, mes taip prarijam serialus, todėl ir pamirštam greitai. Lėtai žiūrint, po seriją kasdien, gal ilgesniam laikui išsilaikytų.
-
Man tas įstrigęs yra Krasnaja karalieva, ko gero kito tokio gero nebuvo , o gal tik man, gal kitos turit kią patį pačiausią
Vat aš irgi jį primiršus.. galvoju, kai bus serialų badas, reikės pirmus du sezonus dar peržiūrėt
-
Kad kaži, ar dėl to.. bent jau man tai labiau įsimena, kur kažkokia mėgstama tema (pvz įsiminė Dva serdca, nes labai myliu žirgus, nors matytas jau labai seniai), arba filmas visai iškirtinis savo tema, pvz Trigeris, Zakrytaja Škola
o iš pačių pačiausių ne vienas: Mažoras (gerai atsimenu tik pirmą sezoną kažkodėl),Trigeris, Praktika (ypač antras sezonas), Sklifosovskij