Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2020 11 23, 19:18)
Vakar žiūrėjau, baisu ir pasakyti, iki 5 ryto.... :
——
Dėl atminties - na, kai kurių filmų pamiršti neįmanoma. Tiesiog įstringa. Geri filmai.
——-
Užtat pasigirsiu - pati darausi remontus namie. Vaiko kambarį pabaigėm, trūksta tik lovos. WC baiginėju, planai toliau, kiti kambariai.

Aha, man irgi “susivalgė” labai greit smile.gif nors atrodo žiūrėjau ir pataupydama.. nu kažkaip atrodė tiek laukiau, gaila gi greit sužiūrėt biggrin.gif
———
Visiškai pritariu, tikra tiesa, yra serialų kuriuos ir po kelių metų atsiminsi..
———
Oho!.. Kokia jūs šaunuolė bigsmile.gif

QUOTE(Maja Di @ 2020 11 23, 21:28)
Aš greitąją pagalbą ankstesnių sezonų serijas prabėgom pažiūrėjau, nes nu norėjau prisimint kas buvo anksčiau.
——
Vakar trečią sezoną iki išnaktų žiūrėjau. Galvoju, mes taip prarijam serialus, todėl ir pamirštam greitai. Lėtai žiūrint, po seriją kasdien, gal ilgesniam laikui išsilaikytų.
——-
Man tas įstrigęs yra Krasnaja karalieva, ko gero kito tokio gero nebuvo ax.gif , o gal tik man, gal kitos turit kią patį pačiausią

Vat aš irgi jį primiršus.. galvoju, kai bus serialų badas, reikės pirmus du sezonus dar peržiūrėt biggrin.gif
——-
Kad kaži, ar dėl to.. smile.gif bent jau man tai labiau įsimena, kur kažkokia mėgstama tema (pvz įsiminė “Dva serdca”, nes labai myliu žirgus, nors matytas jau labai seniai), arba filmas visai iškirtinis savo tema, pvz Trigeris, Zakrytaja Škola smile.gif

o iš pačių pačiausių ne vienas: “Mažoras” (gerai atsimenu tik pirmą sezoną kažkodėl),”Trigeris”, “Praktika” (ypač antras sezonas), “Sklifosovskij”
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 11 25, 00:31)

o iš pačių pačiausių ne vienas: “Mažoras” (gerai atsimenu tik pirmą sezoną kažkodėl),”Trigeris”, “Praktika” (ypač antras sezonas), “Sklifosovskij”

Sklifosovskij taip, patiko, man apie gydytojus patinka visi, šis ko gero įsimintiniausias, dabar baiginėju Skoraja pomašč, atsitraukti negaliu. Mažoras man irgi pirmas sezonas patiko, paskui kažkaip nublanko, Trigerio ir Praktikos neatsimenu, gal nemačiau ax.gif . Gal kuri matėt Naša doktar, kolegė rekomendavo, dabar eilėj laukia.
Man tie muilai visi tam kartui, atrodo įdomu, žiūriu iki išnaktų, bet po mėnesio nebeprisimenu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 10:12)
Gal kuri matėt Naša doktar, kolegė rekomendavo, dabar eilėj laukia.
Man tie muilai visi tam kartui, atrodo įdomu, žiūriu iki išnaktų, bet po mėnesio nebeprisimenu biggrin.gif

Mačiau, atsimenu, kad patiko, bet ir viskas biggrin.gif daugiau nieko - nei apie ką, nei kur veiksmas vyko biggrin.gif žodžiu, skaniai susižiūrėjo, bet, kaip ir sakot, - iš vienkartinių muilų smile.gif
Atsakyti
Man mazhoro tik pirmas sezonas patiko, o visi kiti ne.
Man labai patiko is serialu apie medikus “Test na beremenost” ir “ Lyst ozhydanije” , labai labai labai, ziureciau ir ziureciau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2020 11 23, 18:50)
Tiesa sakant, del karantino ir apriboto judejimo ir as mastau pradeti megzti. Tik as noreciau mazai dukrytei liemene, ar tunika, bet moku megzti tik tiesiai 🙄 o tos schemos man pauksciu kalba. Reiks bandyt ieskot video.
As irgi bjauri 🙄
O as senovinius filmus labai pamegau, vis ieskau kur butu pokario laikai, ar 80-90 ieji ☺

Королева красоты. jei nematėte, pavadinimas skamba nekaip, bet neblogas serialas, o dar su Pavel smile.gif
ir šitas dar iš tų laikų КАЗАНОВА

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 25 lapkričio 2020 - 16:14
QUOTE(Dodgy @ 2020 11 25, 15:43)
Man mazhoro tik pirmas sezonas patiko, o visi kiti ne.
Man labai patiko is serialu apie medikus “Test na beremenost” ir “ Lyst ozhydanije” , labai labai labai, ziureciau ir ziureciau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jo, šitie geri, kaip ir Moterų daktaras.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2020 11 25, 17:06)
Королева красоты. jei nematėte, pavadinimas skamba nekaip, bet neblogas serialas, o dar su Pavel  smile.gif

Ir Доктор Преображенский dar iš tų laikų, kaip tik dabar rodo - premjera. Lb geras smile.gif Apie plastikos chirurgą. Su Denisu Švedovu (“Mažore” Danią vaidino)
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 17:31)
Jo, šitie geri, kaip ir Moterų daktaras.

Kalbant apie Moterų daktarą.. ar tik man pasirodė, kad pakutinis sezonas (5-tas lyg..?) nu žiauriai suprastėjęs.. net numečiau tik trečdalį pažiūrėjus.. taip gaila, visi prieš tai buvę sezonai taip patiko..
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 10:12)
ir Praktikos neatsimenu, gal nemačiau ax.gif .

Praktika mano vienas mėgstamiausių iš medicininių smile.gif jei patinka apie medikus, ir nematėt, rekomenduoju wub.gif
https://www.vokrug.t.../show/praktika/
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2020 11 25, 16:06)
Королева красоты. jei nematėte, pavadinimas skamba nekaip, bet neblogas serialas, o dar su Pavel  smile.gif

Galvojau gal cia tas pata kas Krasnaja koroleva, bet ziuriu ne, bandysiu! 4u.gif
Apie medikus “Doktor Tyrsa” man dar patiko.
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2020 11 25, 17:53)
Ir Доктор Преображенский dar iš tų laikų, kaip tik dabar rodo - premjera. Lb geras smile.gif Apie plastikos chirurgą. Su Denisu Švedovu (“Mažore” Danią vaidino)
Papildyta:

Kalbant apie Moterų daktarą.. ar tik man pasirodė, kad pakutinis sezonas (5-tas lyg..?) nu žiauriai suprastėjęs.. net numečiau tik trečdalį pažiūrėjus.. taip gaila, visi prieš tai buvę sezonai taip patiko..
Papildyta:

Praktika mano vienas mėgstamiausių iš medicininių smile.gif jei patinka apie medikus, ir nematėt, rekomenduoju wub.gif
https://www.vokrug.t.../show/praktika/

Moterų daktaro gal tik 3 sezonus temačiau, kai fantastika prasidėjo, pradėjo nebepatikt, bet pirmi sezonai labai geri, po kelis kartus žiūrėjau kai per TV rodė.
Ačiū, puolu žiūrėt Praktika, nes Skoraja pomošč baigiau, laukiu tęsinio.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 20:35)
Skoraja pomošč baigiau, laukiu tęsinio.

BUs? Mane jau kai aks pradėjo erzinti. Kostios vietoj spjaučiau ant Rajos visų idiotiškų persekiojimų...nu jau truputį persūdyta. Goša Kucenko (bent jau iki tol, ką mačiau, kol pagimdė), nu tai tik epizoduose, trūksta man jo. Ir kažkaip viskas per jėgą išspausta jau rodosi....Nu žiūrėsim, dar pusė filmo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 11 26, 00:48)
BUs? Mane jau kai aks pradėjo erzinti. Kostios vietoj spjaučiau ant Rajos visų idiotiškų persekiojimų...nu jau truputį persūdyta. Goša Kucenko (bent jau iki tol, ką mačiau, kol pagimdė), nu tai tik epizoduose, trūksta man jo. Ir kažkaip viskas per jėgą išspausta jau rodosi....Nu žiūrėsim, dar pusė filmo smile.gif

Bus, bet po metų tik. O Kucenko tai grįš nuo kažkelintos serijos
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 25, 20:35)
Moterų daktaro gal tik 3 sezonus temačiau, kai fantastika prasidėjo, pradėjo nebepatikt, bet pirmi sezonai labai geri, po kelis kartus žiūrėjau kai per TV rodė.

Jo, pirmi tikrai superiniai buvo
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2020 11 25, 16:06)

Labai man patinka, aciu!!! As atsimenu man pavadinimas jo nepatiko, todel neziurejau 4u.gif galvojau muilas, bet labai idomus pasirodo, kaip zmones parsiduoda del karjeros, paaukoja meile, vaikus negimusius, apie zmogiskus santykius, gyvenimo vertybes, ir dar senu laiku kas man labai patinka. Rekomenduoju kas nematet!
Atsakyti