Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(blackkiss @ 2020 11 22, 14:30)
Asmeniškai man pats įdomiausias trečias pasirodė - toks trileriukas užsuktas smile.gif gero žiūrėjimo! smile.gif

O kur jūs radot sezoną? Yotubėj man tik anonsus rodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 22, 20:00)
O kur jūs radot  sezoną? Yotubėj man tik anonsus rodo ax.gif

Aš per čia pradėjau žiūrėti http://seasonvar.ru/...8-3-season.html, bet kažko geresnės kokybės norėtus.
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 11 22, 22:01)
Aš per čia pradėjau žiūrėti http://seasonvar.ru/...8-3-season.html, bet kažko geresnės kokybės norėtus.

Ačiū. Radau jau pati, man kokybė atrodo visai gera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 11 10, 23:18)
Aš kartais taip pasiilgstu mūsų diskusijų apie aktorius, jų roles, išvaizdas,...tiesiog buvo toks temos "cinkelis", ne vien tik pavadinimai ir aprašymai.

QUOTE(sapniukass @ 2020 11 12, 17:26)
Labas

labai graziai ir teisingai Ramsius parase. Prisimenu, kaip Ramsius vaziavo i susitikima su zaliaakiu wub.gif

As sia tema SM suradau, kai tik prasidejo ,,Rojaus obuoliuku" ziurejimas ir aptarimas. Na seniai tai buvo, todel as sioj temoj gyvenu seniai.

Laba.

Seku temą, bet įsiterpti kažkaip nesinori dėl tam tikros vienos priežasties. Bjauri aš, ir man kažkaip nepriimtina, kai nurodinėjama, paaiškinama kaip reikia suprasti serialą ir aplamai - gyvenimą biggrin.gif biggrin.gif Kas seka temą, maždaug atsirinkę jau esam, kurių narių rekomendacijas priimti,,,
Norisi diskusijų, pasipaakojimų, kas ką nuveikė filmą bežiūrint - kokią kojinę numezgė ar naują pyragą iškepė. ;) biggrin.gif
Nieko nežiūriu, bet susiradau Kazanovą, pradėsiu, ir dar komediją rekomenduotą čia - Гости из прошлого.
Atsakyti
Labas

Tekse, pritariu tau.
Kojines ismokt megzt pazadejau sunui, nes pernai sv. Kaledom pirkau jam pas babytes.

Pradeau ,,greitosios pagalbos: 3 sezona, kad pirmus du maciau, tai net neabejoju, tik kazkaip isbleso is atminties. rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kažkaip labai neįsimenu knygų ir filmų, Paskaitau. pažiūriu ir pamirštu. Net ir obuoliukų nebeprisimenu biggrin.gif biggrin.gif Tai labai sunku su pratęsimais.
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2020 11 23, 16:59)
Aš kažkaip labai neįsimenu knygų ir filmų, Paskaitau. pažiūriu ir pamirštu. Net ir obuoliukų nebeprisimenu biggrin.gif biggrin.gif  Tai labai sunku su pratęsimais.

Kaip mb juokiasi ,tu filmus vis žiūri iš naujo. biggrin.gif Tai kad aš žiūriu megzdama,aš daugiau klausausi.Geriausias poilsis vakare kamputyje geras detektyvas plius mezginys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiesa sakant, del karantino ir apriboto judejimo ir as mastau pradeti megzti. Tik as noreciau mazai dukrytei liemene, ar tunika, bet moku megzti tik tiesiai 🙄 o tos schemos man pauksciu kalba. Reiks bandyt ieskot video.
As irgi bjauri 🙄
O as senovinius filmus labai pamegau, vis ieskau kur butu pokario laikai, ar 80-90 ieji ☺
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2020 11 23, 15:46)
Laba.

Seku temą, bet įsiterpti kažkaip nesinori dėl tam tikros vienos priežasties. Bjauri aš, ir man kažkaip nepriimtina, kai nurodinėjama, paaiškinama kaip reikia suprasti serialą  ir aplamai - gyvenimą biggrin.gif biggrin.gif  Kas seka temą, maždaug atsirinkę jau esam, kurių narių rekomendacijas priimti,,,
Norisi diskusijų, pasipaakojimų, kas ką nuveikė filmą bežiūrint - kokią kojinę numezgė ar naują pyragą iškepė. ;) biggrin.gif
Nieko nežiūriu, bet susiradau Kazanovą, pradėsiu,  ir dar komediją rekomenduotą čia - Гости из прошлого.

Na taip, pas mus čia visko buvo smile.gif Bet tai kai atsirenki, į ką kreipti dėmesį, tai, kas erzina ar nepatinka, tiesiog praleidi smile.gif

Гости из прошлого. nebedažiūrėjau paskutinių 3 serijų, nes...Greitoji pagalba nugalėjo, paėmė viršų bigsmile.gif Vakar žiūrėjau, baisu ir pasakyti, iki 5 ryto.... blink.gif
Kažkaip jau 4 seriajs peržiūrėjau, bet Goša Kucenko vis vienam bute sėdi...Gal sakau saviizoliacijoje buvo, kai filmavo bigsmile.gif PAsiilgau jau jo personažo veiklos...

Aš kažkaip labai neįsimenu knygų ir filmų, Paskaitau. pažiūriu ir pamirštu. Net ir obuoliukų nebeprisimenu biggrin.gif biggrin.gif  Tai labai sunku su pratęsimais.

Dėl atminties - na, kai kurių filmų pamiršti neįmanoma. Tiesiog įstringa. Geri filmai. Užkabinantys, su kažkokai gilesne mintim ar potekste. O dar būna, kad kažką būtent konkrečiai sau randi, pritaikai. O va yra tokių, kaip aš sakau - konvejerinių filmų, bet kokių, paviršutiniškų, kurių net ir pavadinimai nieko nesako, viens į kitą panašūs, tai tokių ir aš neprisimenu. Dabar va buvo momentas, kai turėjau mažiau darbų, variau vieną po kito. Bet tai tik kad "gerai susižiūrėjo", o daugiau nieko ir nepaliko. Paskaitau va čia pavadinimus, ką reklamuoja, ir jau net nebežinau, mačiau ar ne.

Dėl "nuveikimo" kažko per filmų žiūrėjimą...Norėčiau megzti, jaunystėj mezgiau - nėra laiko....Daug kuo norėčiau užsiimti savo malonumui, bet turiu labai daug darbo...Ir kai leidžiu sau kažkokį tai tarpą, kelias dienas, savaitę nedirbti o žiūrėti filmus, paskui tenka paplušėti. Užtat pasigirsiu - pati darausi remontus namie. Vaiko kambarį pabaigėm, trūksta tik lovos. WC baiginėju, planai toliau, kiti kambariai. Turiu notą atsinaujinti virtuvės baldus, dažyti arba klijuoti...tiesiog apsėdo ta mintis smile.gif
Atsakyti

Aš greitąją pagalbą ankstesnių sezonų serijas prabėgom pažiūrėjau, nes nu norėjau prisimint kas buvo anksčiau. Vat tos vietos už ką jis mafijai atidirbinėja taip ir neradau biggrin.gif . Vakar trečią sezoną iki išnaktų žiūrėjau. Galvoju, mes taip prarijam serialus, todėl ir pamirštam greitai. Lėtai žiūrint, po seriją kasdien, gal ilgesniam laikui išsilaikytų.

QUOTE(Ramsius @ 2020 11 23, 19:18)

Dėl atminties - na, kai kurių filmų pamiršti neįmanoma. Tiesiog įstringa. Geri filmai. Užkabinantys, su kažkokai gilesne mintim ar potekste. O dar būna, kad kažką būtent konkrečiai sau randi, pritaikai.

Man tas įstrigęs yra Krasnaja karalieva, ko gero kito tokio gero nebuvo ax.gif , o gal tik man, gal kitos turit kią patį pačiausią
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 11 23, 18:18)
Turiu notą atsinaujinti virtuvės baldus, dažyti arba klijuoti...tiesiog apsėdo ta mintis smile.gif

Na tokius darbus filmus žiūrint nelabai padirbsi...

Mes prieš pora metų pakeitėm stalviršį ir visas dureles, panaikinom visas stiklines, uždengėm buvusias atviras, ir nebrangu ir atsinaujino vaizdas. Vienos vietoj indaplovę įmontavom bet jei forma gera, ko nedažyt/neklijuot.

Yra tikrai filmų,kuriuos ruošiuos pakartinai žiūrėt. Tiek obuoliukus, tiek Gromovus(ar taip vadinasi apie vaikus našlaičius), kitus. Gai kai į pensiją išeisiu... biggrin.gif Bet tam laikui tiek priplanuota - ir megst, ir filmus žiūrėt, gėles augint....
Atsakyti
labai geras ir graudinantis serialas - Мой мужчина, моя женщина (Водоворот чужих желаний) (1-12 серии из 12) / 2020 / РУ / - kriminalas, melodrama - viena moteris yra geidžiama trijų vyrų. Su vienu gyvena ir augina sūnų, ir mano jog yra laiminga, mylima. Vienądien vyras papuola į bėdą ir žmona sutinka tapti surogatine motina, kad tik vyras išliptų iš skolų...
---
su gražuoliu Pavel Prilučin - filmas, kuriame jis vaidina repo atlikėją - Тень звезды (Отражение звезды) (20 серии из 20) / 2020 / РУ / - melodrama, detektyvas, muzikinis - gal kiek ištęstas, bet įdomus filmas 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 24 lapkričio 2020 - 19:13