QUOTE(Tekšė @ 2020 11 23, 15:46)
Laba.
Seku temą, bet įsiterpti kažkaip nesinori dėl tam tikros vienos priežasties. Bjauri aš, ir man kažkaip nepriimtina, kai nurodinėjama, paaiškinama kaip reikia suprasti serialą ir aplamai - gyvenimą
Kas seka temą, maždaug atsirinkę jau esam, kurių narių rekomendacijas priimti,,,
Norisi diskusijų, pasipaakojimų, kas ką nuveikė filmą bežiūrint - kokią kojinę numezgė ar naują pyragą iškepė. ;)
Nieko nežiūriu, bet susiradau Kazanovą, pradėsiu, ir dar komediją rekomenduotą čia - Гости из прошлого.
Na taip, pas mus čia visko buvo
Bet tai kai atsirenki, į ką kreipti dėmesį, tai, kas erzina ar nepatinka, tiesiog praleidi
Гости из прошлого. nebedažiūrėjau paskutinių 3 serijų, nes...
Greitoji pagalba nugalėjo, paėmė viršų
Vakar žiūrėjau, baisu ir pasakyti, iki 5 ryto....
Kažkaip jau 4 seriajs peržiūrėjau, bet Goša Kucenko vis vienam bute sėdi...Gal sakau saviizoliacijoje buvo, kai filmavo
PAsiilgau jau jo personažo veiklos...
QUOTE(Tekšė @ 2020 11 23, 16:59)
Aš kažkaip labai neįsimenu knygų ir filmų, Paskaitau. pažiūriu ir pamirštu. Net ir obuoliukų nebeprisimenu
Tai labai sunku su pratęsimais.
Dėl atminties - na, kai kurių filmų pamiršti neįmanoma. Tiesiog įstringa. Geri filmai. Užkabinantys, su kažkokai gilesne mintim ar potekste. O dar būna, kad kažką būtent konkrečiai sau randi, pritaikai. O va yra tokių, kaip aš sakau - konvejerinių filmų, bet kokių, paviršutiniškų, kurių net ir pavadinimai nieko nesako, viens į kitą panašūs, tai tokių ir aš neprisimenu. Dabar va buvo momentas, kai turėjau mažiau darbų, variau vieną po kito. Bet tai tik kad "gerai susižiūrėjo", o daugiau nieko ir nepaliko. Paskaitau va čia pavadinimus, ką reklamuoja, ir jau net nebežinau, mačiau ar ne.
Dėl "nuveikimo" kažko per filmų žiūrėjimą...Norėčiau megzti, jaunystėj mezgiau - nėra laiko....Daug kuo norėčiau užsiimti savo malonumui, bet turiu labai daug darbo...Ir kai leidžiu sau kažkokį tai tarpą, kelias dienas, savaitę nedirbti o žiūrėti filmus, paskui tenka paplušėti. Užtat pasigirsiu - pati darausi remontus namie. Vaiko kambarį pabaigėm, trūksta tik lovos. WC baiginėju, planai toliau, kiti kambariai. Turiu notą atsinaujinti virtuvės baldus, dažyti arba klijuoti...tiesiog apsėdo ta mintis