Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

sveikos, visą savaitgalį žiūrėjau ir džiaugiausi, kad radau gerą melodramą - ПРЕМЬЕРА 2020! "Невеста" (12 ser.) - labai patiko - du draugai tarnavę "karštuose taškuose", tampa broliais ir abu myli tą pačią moterį...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2020 11 08, 22:04)
sveikos, visą savaitgalį žiūrėjau ir džiaugiausi, kad radau gerą melodramą - ПРЕМЬЕРА 2020! "Невеста" (12 ser.) - labai patiko - du draugai tarnavę "karštuose taškuose", tampa broliais ir abu myli tą pačią moterį...

Reiks pažiūrėti. Gerai kad daug serijų smile.gif

Man patiko Чужая сестра (2020).
Taip pat visai neblogas Сережки с сапфирами (2020) ir detektyvas ir melodrama. Nors man labai nepatinka Татьяна Арнтгольц,užtat tiesiog iš principo nenoriu, kad jos personažams pasiektų ir būtų viskas gerai, netgi priešingai bigsmile.gif , bet susižiūrėjo labai gerai.
Atsakyti
Sveikos,
Бомба(2020) ziuriu.Geras thumbup.gif
Atsakyti
Ai tiesa geras nuotaikingas, gal matytas, gal ne.
https://rserial.com/...-i-razvody.html
Atsakyti
Aš kartais taip pasiilgstu mūsų diskusijų apie aktorius, jų roles, išvaizdas,...tiesiog buvo toks temos "cinkelis", ne vien tik pavadinimai ir aprašymai. Suprantama, kad daug kas keičiasi, laikas eina, bet dievaž, būdavo žiauriai smagu padiskutuoti, pasijuokti, pasidalinti mintimis, įžvalgomis, pakikenti. Juk tam ir tema. Suprantama, kad daug aks pasikeitė, išėjom į FB ir kitų tinklų "tyrus"...Bet čia buvo gera.Norėčiau, kad sugrįžtume. Pasikeitusios, kitokios, bet sugrįžtume. Žinot kas privertė apie tai pagalvoti? Ogi vistik SM. Aš klaipėdietė, kaip ir dauguma mamų, turėjom skiltelę savo, 2006 gimimo metų klaipėdiečių. Iš pradžių bendravom ui kaip artimai. Paskui išblėso ugnelė, tai suprantama. Susibendravo kaS su kuo artimiau, ką profesija susijejo, ką bendra darželio grupė ar mokyklos klasė. Žinojom viena kitą esant, bet bendravimo nebuvo. Kol rugsėjo mėnesį vienos iš mūsų mamų šeimoje neįvyko tragedija, žuvo mūsų vaikų bendraamžis sūnus. Žiauru, bet tai mus vėl suvienijo...Tai va kažkaip ir pagalvojau.....Nu gera buvo čia pas mus....Gal grįžtam iš viskokių FB, instagramų ir kitokių ....gramų? Mes pagyvenom ir senstelėjom, bet ir aktoriai senstelėjo...atsirado naujų....
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 11 10, 23:18)
Aš kartais taip pasiilgstu mūsų diskusijų apie aktorius, jų roles, išvaizdas,...

Turbūt dauguma SM senbuvių taip jaučias ax.gif ir ne tik šitoje, bet ir kitose temose.
Papildyta:
QUOTE(Dodgy @ 2020 11 04, 07:44)
ДАВАЙ НАЙДЕМ ДРУГ ДРУГА (2020)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

aš žiūriu detektyvinį su tuo pačiu pagrindiniu aktorium vartotojo įkelta nuotrauka
16 serijų, bet kaip matosi tęsinys bus biggrin.gif
Atsakyti
As labai pasiilgstu laiku kornish rex kaciu temoje . Tada dar abu katineliai buvo gyvi, jauni, o musu pagrindine rietenu tema:veislynai ar daugintojai 😂😂😂
Atsakyti
QUOTE(Pina111 @ 2020 11 10, 15:34)
Sveikos,
Бомба(2020) ziuriu.Geras thumbup.gif

Ar yra visos serijos? 3 youtube nerandu
Atsakyti
Labas

labai graziai ir teisingai Ramsius parase. Prisimenu, kaip Ramsius vaziavo i susitikima su zaliaakiu wub.gif

As sia tema SM suradau, kai tik prasidejo ,,Rojaus obuoliuku" ziurejimas ir aptarimas. Na seniai tai buvo, todel as sioj temoj gyvenu seniai.

Labai pasiilgstu Visgi naujienu. Ir jos pacios ir visu kitu.
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2020 11 12, 13:14)
Ar yra visos serijos? 3 youtube nerandu

Kas ryta po 2 naujas serijas paziuriu per youtube.
Nera visu
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 11 09, 16:10)
Man patiko Чужая сестра  (2020).

ačiū už rekomendaciją - geras filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
Почти вся правда - 2020 - visai toks įdomus

https://www.youtube....h?v=QY-W7rmZcfA
Atsakyti