Nors pagrindinė aktorė tai tokia įdomi, lyg ir nieko_Виктория Кобленко,
Александр Пашков_tai man apskritai fainas (žiūrėti jo visi filmai ir serialai).
Nervina tos ciocios dvi, jos mama ir ta kita, amžiais priplaukusi,
išgerianti ir šūkaliojanti, šita tai apskritai juodai erzina. Priplaukusi kažkokia.
QUOTE(AngelinaBalerina @ 2017 01 12, 05:53)
Nu "aciu" jums, blyn, uz "Мажор" iki 4 ryto nemiegojau atsitraukti nrgalejau kol viska iki galo issziurejau,- Siaubas! nezinau kaip reikes ryt atskelt, jau dabar galva plysta...
O kurį sezoną žiūrėjot I ar II? Galingas serialas. Verkė ir mano naktys be miego. Gerai, kad nepabaiga dar ir bus III sezonas_preliminari data 2018 metų pabaiga. Svarbu dagyvent
QUOTE(Visgi @ 2017 01 12, 06:57)
O kurį sezoną žiūrėjot I ar II? Galingas serialas. Verkė ir mano naktys be miego.
Gerai, kad nepabaiga dar ir bus III sezonas_preliminari data 2018 metų pabaiga. Svarbu dagyvent
Gerai, kad nepabaiga dar ir bus III sezonas_preliminari data 2018 metų pabaiga. Svarbu dagyvent
sutinku
///
labas rytas, irgi tikiuosi sulaukt 3 sezono
QUOTE(Sim@ @ 2017 01 11, 20:02)
Разбитые сердца (1-2 серии из 2) (Сергей Мезенцев) / [2016, мелодрама - labai GERAS filmas
tik jau pagrindinis veikėjas - kiaulė, kad taip pasielgė su savo žmona...
Ačiū, žiūrėsiu
Na va, ilgai lauktas naujas sezonas Склиф-5 (Склифосовский. Реанимация)
daktarų žanro mylėtojoms jau netrukus, startuos pirmadienį, 16 d.
QUOTE(Sim@ @ 2017 01 11, 22:02)
Разбитые сердца (1-2 серии из 2) (Сергей Мезенцев) / [2016, мелодрама - labai GERAS filmas
labai šiltas filmas, toks tikroviškas
mano amžiaus moterys, toks širdžiai artimas filmas "40+ или Геометрия любви"
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2017 01 11, 14:21)
o per kur ieskoti?
Aš tai per odnoklasnikus
QUOTE(Visgi @ 2017 01 13, 13:06)
Na va, ilgai lauktas naujas sezonas Склиф-5 (Склифосовский. Реанимация)
suuuuuper
QUOTE(amirrr @ 2017 01 13, 23:04)
mano amžiaus moterys, toks širdžiai artimas filmas "40+ или Геометрия любви"
Man ir jis patiko. pabaigą darbe per telefoną sužiūrėjau-neturėjau valios vakaro sulaukt
labas rytas
įpusėjau - Певица (1-3 сезоны: 1-95 серии из 95) / Співачка (Дмитрий Гольдман) [2016, мелодрама, labai įdomus, patinka
įpusėjau - Певица (1-3 сезоны: 1-95 серии из 95) / Співачка (Дмитрий Гольдман) [2016, мелодрама, labai įdomus, patinka
QUOTE(Sim@ @ 2017 01 15, 10:51)
labas rytas
As jau pabaigiau. Net nesuprantu, kodel ziurejau, nes vietomis toks nerealus, pasaka suaugusiems, bet vistiek ziurejau, negalejau mest, kazkas jame yra traukiancio.
Pamegau ukrainieciu filmus, vadinasi