Detektyvų mėgėjos, ar niekas nežiūrėjo Детектив. Российский сериал «Гражданин Никто». Mane jis įtraukė, žiūriu 15 seriją ir nelabai išrišu kas ir kaip, įtarimų turiu, įdomu būtų padiskutuoti
Sim@, kur tu ten matei jaunu studentu meile Filmas apie tai, kad motina uz dukra mokosi universitete, kol dukra Tailande. Tas jaunas studentas, motinos destytojas universitete. Nebent tu kita filma tokiu pat pavadinimu, 2016m. ziurejai Labas visoms
Laikas yra neįtikėtinas dalykas - jo taip mažai, kai vėluoji ir tiek daug, kai lauki...
P.S. Siai temai esu dekinga labai uz tai, jog padejo susirasti senia prarastus giminaicius Rusijoje. Mat kazkada cia ilindus paskaiciau, jog kazkuri nare rado gimines per rusu socialini tinkla, pabandziau ir as tada uzsiregistruoti, ir pavyko ir man surasti
Liuks. Smagu Čia turbūt aš,ta,kuri gyriausi atkūrusi nutrūkusius ryšius Beje,mūsų draugas ir tuo pačiu būdu atrado savo mamos sesę ir praeitą vasarą ji net atvyko į Lietuvą iš Sibiro
Liuks. Smagu Čia turbūt aš,ta,kuri gyriausi atkūrusi nutrūkusius ryšius Beje,mūsų draugas ir tuo pačiu būdu atrado savo mamos sesę ir praeitą vasarą ji net atvyko į Lietuvą iš Sibiro
Разбитые сердца (1-2 серии из 2) (Сергей Мезенцев) / [2016, мелодрама - labai GERAS filmas tik jau pagrindinis veikėjas - kiaulė, kad taip pasielgė su savo žmona...