Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(amirrr @ 2017 01 09, 22:34)
Detektyvų mėgėjos, ar niekas nežiūrėjo Детектив. Российский сериал «Гражданин Никто». Mane jis įtraukė, žiūriu 15 seriją ir nelabai išrišu kas ir kaip, įtarimų turiu, įdomu būtų padiskutuoti smile.gif

Ziurejau smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nieko toks - Первокурсница (1-4 серии из 4) (Валерия Ивановская) / [2016, мелодрама - istorija apie jauną studentų porą, gyvenimą, meilę..
Atsakyti
Sim@, kur tu ten matei jaunu studentu meile blink.gif Filmas apie tai, kad motina uz dukra mokosi universitete, kol dukra Tailande. Tas jaunas studentas, motinos destytojas universitete. Nebent tu kita filma tokiu pat pavadinimu, 2016m. ziurejai biggrin.gif
Labas visoms
Atsakyti
Ar žiūrėjot kas Гречанка?
Dabar pradėjo rodyti. Bet atrodo kad jis jau senokai sukurtas.

Nežinau ar verta įsitraukti žiūrėti. 60 serijų.... rolleyes.gif
Atsakyti
pažiūrėjau, bet vos ištempiau_toks be ryšio, kad... blink.gif blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2017 01 10, 06:25)

Vienur rašo, kad 20 serijų, aš radau 16, atrodo kaip ir pabaiga, bet su galimu tęsiniu...?
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2017 01 10, 22:36)
Vienur rašo, kad 20 serijų, aš radau 16, atrodo kaip ir pabaiga, bet su galimu tęsiniu...?

visko gali buti hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2017 01 08, 20:28)

P.S. Siai temai esu dekinga labai uz tai, jog padejo susirasti senia prarastus giminaicius Rusijoje. Mat kazkada cia ilindus paskaiciau, jog kazkuri nare rado gimines per rusu socialini tinkla, pabandziau ir as tada uzsiregistruoti, ir pavyko ir man surasti  wub.gif  4u.gif

Liuks. Smagu smile.gif Čia turbūt aš,ta,kuri gyriausi atkūrusi nutrūkusius ryšius smile.gif Beje,mūsų draugas ir tuo pačiu būdu atrado savo mamos sesę ir praeitą vasarą ji net atvyko į Lietuvą iš Sibiro smile.gif
Atsakyti
nieko toks _Крылья (1-4 серии из 4) (Александр Аравин) / [2016, мелодрама - laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2017 01 11, 13:31)
Liuks. Smagu  smile.gif  Čia turbūt aš,ta,kuri gyriausi atkūrusi nutrūkusius ryšius smile.gif Beje,mūsų draugas ir tuo pačiu būdu atrado savo mamos sesę ir praeitą vasarą ji net atvyko į Lietuvą iš Sibiro smile.gif

o per kur ieskoti?
Atsakyti
Žiūrėjau aš tą Василиса, na bet ten kol veiksmas įsivažiuos tai mamma mia,
taip ir pražilti galima, nes masė šalutinių nereikšmingų dalykų rodo doh.gif
Atsakyti
Разбитые сердца (1-2 серии из 2) (Сергей Мезенцев) / [2016, мелодрама - labai GERAS filmas 4u.gif
tik jau pagrindinis veikėjas - kiaulė, kad taip pasielgė su savo žmona...
Atsakyti