Тест на беременность. Pabaigiau. Nuomonė dviprasmiška. Kaip serialui apie mėgiamus daktarus - pliusas. O toliau - ištemptas. Jau nuo 1 sezono vidurio pradėjo darytis aišku, kad aišku nebus. Ir po to 1.5 sezono vis negali apsispręsti, kas ką myli ir su kuo nori būti. Pradėjo net erzinti. Lyg ir norėtųsi 3 sezono, bet tai aišku, kad ten irgi bus košė.
2019! ''СМЕРТЬ НА ЯЗЫКЕ ЦВЕТОВ'' lengvas siuzetas, zinomi aktoriai, detektyvas, 4 serijos.
sveikos,
LABAI GERAS FILMAS -
Токсичная любовь (1-2 серии из 2) / 2019 / РУ /
LABAI GERAS FILMAS -
Токсичная любовь (1-2 серии из 2) / 2019 / РУ /
Labai patiko "Вольная грамота"
Kažin kaip Ученица Мессинга ? ]Nežiūrėjot?
http://kinozal.tv/de....php?id=1749446
http://kinozal.tv/de....php?id=1749446
QUOTE(Tekšė @ 2020 01 30, 19:00)
Laba
Labai labai
Ka tik baigiau ziuret. Pabaiga visiska mistika.
Bet iki 14serijos buvau suzaveta
Rekomenduoju
sveikos, labai mielas filmas -
Рок-н-ролл (1-2 серия из 2) (Эльдар Салаватов) / [2019, мелодрама - pagal tėvų norus jauna mergina nuo mažumės turi daryti tai, ko nori jos tėvai, Mergina pildo norus, kol suaugusi suvokia gyvenimo prasmę ir atranda save - užsirašius į rokenrolo šokius.
Рок-н-ролл (1-2 серия из 2) (Эльдар Салаватов) / [2019, мелодрама - pagal tėvų norus jauna mergina nuo mažumės turi daryti tai, ko nori jos tėvai, Mergina pildo norus, kol suaugusi suvokia gyvenimo prasmę ir atranda save - užsirašius į rokenrolo šokius.
o kur paziureti kokie nauji ru serialai isleisti/bus isleisti? youtube praeita savaite maciau anonsa, dabar aisku visiskai nebeatgaminu pavadinimo, noreciau susirasti
Несладкое предложение (Пряный вкус любви) (1-4 серии из 4) (Александр Мохов) / [2019, мелодрама - lb patiko, geras filmas
QUOTE(spoorga @ 2020 01 30, 21:31)
Laba
Labai labai
Rekomenduoju
Labai labai
Rekomenduoju
Ačiū, žiūrėsiu
QUOTE(stuleju @ 2020 02 01, 21:35)
o kur paziureti kokie nauji ru serialai isleisti/bus isleisti? youtube praeita savaite maciau anonsa, dabar aisku visiskai nebeatgaminu pavadinimo, noreciau susirasti
Aš pažiūriu http://kinozal.tv/br...m...amp;t=0&f=0
tik nežinau, ar neregistruoti irgi tą patį mato
laba,
Снежный ком (1-4 серии из 4) (Алексей Мясников (II)) / [2019, мелодрама - vedęs vyras - puikus programuotojas užveda dvigubą gyvenimą - viena žmona savam mieste, kita surasta komandiruočių metu. Vyras pameta pasą, kad vestų meilužę. Vienu metu abi jaunos moterys pastoja. Tik meilužei diagnozuoja mirtiną ligą, pagimdžiusi, moteris miršta, o tikroji žmona pagimdo sveiką berniuką..
GERAS FILMAS
Снежный ком (1-4 серии из 4) (Алексей Мясников (II)) / [2019, мелодрама - vedęs vyras - puikus programuotojas užveda dvigubą gyvenimą - viena žmona savam mieste, kita surasta komandiruočių metu. Vyras pameta pasą, kad vestų meilužę. Vienu metu abi jaunos moterys pastoja. Tik meilužei diagnozuoja mirtiną ligą, pagimdžiusi, moteris miršta, o tikroji žmona pagimdo sveiką berniuką..
GERAS FILMAS