Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

Большая поэзия (Александр Лунгин) / [2019, боевик, драма, криминал
---
Лев Яшин. Вратарь моей мечты (Василий Чигинский) / [2019, биография, спорт, драма
---
Про жену, мечту и еще одну... (Александр Поженский) / [2019, драма, мелодрама, комедия
- visi žiūrimi, bet tik, jei nėra ką žiūrėti blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Gal kur online jau pasirodė "Холоп" /2019/?
Atsakyti
LABAI GERAS ir labai PATIKO - По разным берегам (16 серии из 16) (Виктор Конисевич) / [2019, мелодрама, драма, криминал wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kol dar "Холоп" /2019/ Трейлер
rodo kino teatruose Maskvoje, pas mus LT, Serbijoje (pagrindinis aktorius serbas, Милош Бикович, esam matę jį ir kituose filmuose ir serialuose... Gražiai kalba rusiškai, kad ir su akcentu, man balso tembras jo gražus) ir kt,. tai dar nėra online (yra tik perfilmuota iš kino teatrų, blogos kokybės) bet manau, kad visai greitu laiku jau turi pasirodyti ir online geros kokybės.
Актер Милош Бикович о комедии «Холоп». Вечерний Ургант. 23.12.2019

smile.gif Pasikartosiu, man filmas patiko, lengva komedija.

vartotojo įkelta nuotrauka

Man labai patiko "По разным берегам" /2019/ Анонс
Sakyčiau 16-ką serijų net per greit baigėsi rolleyes.gif
Ir apskritai man patinka tokie truputi kriminaliniai, su aštraus siužeto prieskoniu.
Александр Константинов nuo seno vienas iš mano favoritų, tai kaip čia nežiūrėsi, o Татьяна Лютаева labai gerai tiko tas 'pamotės' blogietės personažas.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2020 01 06, 23:23)

o man norėtųsi antro sezono.. tokia pabaiga wub.gif
Atsakyti
sveikos, iš bado parsisiuntus jau antra diena žiūriu - Клан Ювелиров (1-5 сезон: 1-95 серии из 95) Любовь высшей пробы (Дмитрий Гольдман) / [2015, Детектив, мелодрама 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Per kur žiūrėjote Тест на беременность? GArsas toks klaikus, kad tiesiog momentais visiškai nesigirdi ką kalba, girdisi tik foninė muzika.... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 13 sausio 2020 - 01:25
QUOTE(Ramsius @ 2020 01 13, 02:25)
Sveikos,

Per kur žiūrėjote Тест на беременность? GArsas toks klaikus, kad tiesiog momentais visiškai nesigirdi ką kalba, girdisi tik foninė muzika....  blink.gif

http://russkieserial...-16-seriya.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TaGre: 13 sausio 2020 - 18:54
Тест на беременность 2. Серия 9, net apie mus prakalbo. Prisiminė filmą, sako, "по моему литовский", kur buvo Marta ir Arturas....Ilga kelionė per kopas...")
Atsakyti
Sim@ su gimtadieniu 🌷🎂🎉🍸
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2020 01 13, 02:25)
Sveikos,

Per kur žiūrėjote Тест на беременность? GArsas toks klaikus, kad tiesiog momentais visiškai nesigirdi ką kalba, girdisi tik foninė muzika....  blink.gif

Jokio skirtumo, kur žiūrėsite, nes visur ta pati problema, taip sakant gamintojo brokas smile.gif
Antram sezone garso balansas jau sutvarkytas.
Labai patiko, noriu trečio sezono.

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2020 01 07, 00:23)

Ir apskritai man patinka tokie truputi kriminaliniai, su aštraus siužeto prieskoniu.
Александр Константинов nuo seno vienas iš mano favoritų, tai kaip čia nežiūrėsi, o Татьяна Лютаева labai gerai tiko tas 'pamotės' blogietės personažas.

Pažiūrėjau iš smalsumo ir bado. Man pasirodė labai silpnas, tiek režisūrine, tiek vaidybine, tiek montažo prasmėm. Balsu juokiausi, kai muštynių scenoje įsismarkavęs aktorius nuplėšė kaukę kitam aktoriui ir čia pat ją uždėjo, galvodamas, kad kamera galbūt to nepamatė. O montuojant taip ir praslydo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mosso @ 2020 01 19, 12:51)
Man pasirodė labai silpnas,

Man užkliuvo dvi moterys tais pačiais mėlynais bateliais biggrin.gif
Atsakyti