LABA VAKARA,
Шторм (1-8 серии из 8) (Борис Хлебников) / [2019, драма, детектив/ RIMTAS filmas, patiko
SUPER,
Скорая помощь - 2,jau rodo, bet 1 dalis pasimiršo.....teks kartot
Скорая помощь - 2,jau rodo, bet 1 dalis pasimiršo.....teks kartot
https://kinozal-tv.a...?...&id=1611676
Rekomendupju kas domisi krepsiniu.Filmas paremtas tikrais faktais.
Papildyta:
Тень за спиной Man tai labai patiko.Patinka man filmai apie manjakus.
Neseniai ziurejau XOLODNYJE BEREGA. Irgi geras.
Rekomendupju kas domisi krepsiniu.Filmas paremtas tikrais faktais.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2019 11 02, 22:39)
Цвет липы (1-4 серии из 4) (Пётр Амелин) / [2019, детектив, криминал - pusė velnio...
----
Сторож (Юрий Быков) / [2019, драма, триллер
«Ложь это смерть. Любовь это жизнь» / geras filmas
----------------
Тень за спиной (1-12 серии из 12) (Марк Горобец) / [2019, детектив, криминал - siaubiakas, bet žiūrėti galima:)
-----
Любовь и немножко пломбира (1-2 серии из 2) (Владимир Янковский) / [2019, мелодрама - labai jaudinantis filmas ...apie nelaimingą ir laimingą meilę
----
Сторож (Юрий Быков) / [2019, драма, триллер
«Ложь это смерть. Любовь это жизнь» / geras filmas
----------------
Тень за спиной (1-12 серии из 12) (Марк Горобец) / [2019, детектив, криминал - siaubiakas, bet žiūrėti galima:)
-----
Любовь и немножко пломбира (1-2 серии из 2) (Владимир Янковский) / [2019, мелодрама - labai jaudinantis filmas ...apie nelaimingą ir laimingą meilę
Тень за спиной Man tai labai patiko.Patinka man filmai apie manjakus.
Neseniai ziurejau XOLODNYJE BEREGA. Irgi geras.
sveikos,
Искушение наследством (1-2 серии из 2) (Сергей Гиргель) / [2019, мелодрама - geras filmas
Искушение наследством (1-2 серии из 2) (Сергей Гиргель) / [2019, мелодрама - geras filmas
gal žinote kada bus antras sezonas serialo На твоей стороне
QUOTE(Whagati @ 2019 11 12, 13:42)
gal žinote kada bus antras sezonas serialo На твоей стороне
Forume rašo, kad premjera II sezono numatoma 2020 m. pavasarį. Filmavimai II sezono jau prasidėjęs spalio 15 d. ir tęsis maždaug iki 2020 m. vasario vidurio. QUOTE(Visgi @ 2019 11 12, 15:04)
Forume rašo, kad premjera II sezono numatoma 2020 m. pavasarį. Filmavimai II sezono jau prasidėjęs spalio 15 d. ir tęsis maždaug iki 2020 m. vasario vidurio.
o aš kad laukiu, tikrinu kasdien
QUOTE(Whagati @ 2019 11 12, 14:23)
o aš kad laukiu, tikrinu kasdien
Deja, nebūna taip greit, iškart, antri sezonai. Visad dar luktelėti reikia Papildyta:
Info yra, kad rudenį 2020 m, bet šeštadienį įkėlė info, kad vis tik pavasariop. Na, tai bent viltis šiokia tokia, kad vis anksčiau
Живая вода (1-4 серии из 4) (Анастасия Походенко-Матешко) / [2019, детектив, мелодрама - nk toks...
Мой Ангел (1-2 серии из 2) (Александр Кананович) / [2019, криминал, мелодрама - banalokas, bet..žiūrėti galima