labas rytas
baigiau Казаки - lb geras filmas
pažiūrėjau kartu su vyru - Золотой транзит (1-2 серии из 2) (Алексей Козлов) / [2016, боевик, приключения - nieko toks, bet jau žiauru, kad vienas atradęs auksą, o kiti gatavi gerkles perpjaut, kad tik būtų jo, o ne kito...
//
labas rytas
//
labas rytas
QUOTE(arden @ 2017 01 06, 17:09)
Ačiū O klausykit ar jau yra 2 sezonas ar aš nemoku rasti
Холодное сердце (1-4 серии из 4) (Екатерина Двигубская) / [2016, мелодрама - pasakojimas apie DIDELĘ vienintelei dukrai, kuri dar maža būdama neteko tėčio, mama - mylimo vyro..O kai mama, suaugus dukrai nori gyvent dėl savęs, tai dukra "atsidėkoja" taip savo mylimai mamai, kad ojojoj..
labai patiko
labai patiko
Sveikos
Kartais paskaitau sia tema, nes karts nuo karto paziurim rusu filmus, serialus. O rasau noredama pranesti, kad nuo rytojaus pradeda rodyti Sklifosovskio nauja sezona Berods, dar nieks nerase apie tai.
P.S. Siai temai esu dekinga labai uz tai, jog padejo susirasti senia prarastus giminaicius Rusijoje. Mat kazkada cia ilindus paskaiciau, jog kazkuri nare rado gimines per rusu socialini tinkla, pabandziau ir as tada uzsiregistruoti, ir pavyko ir man surasti
Kartais paskaitau sia tema, nes karts nuo karto paziurim rusu filmus, serialus. O rasau noredama pranesti, kad nuo rytojaus pradeda rodyti Sklifosovskio nauja sezona Berods, dar nieks nerase apie tai.
P.S. Siai temai esu dekinga labai uz tai, jog padejo susirasti senia prarastus giminaicius Rusijoje. Mat kazkada cia ilindus paskaiciau, jog kazkuri nare rado gimines per rusu socialini tinkla, pabandziau ir as tada uzsiregistruoti, ir pavyko ir man surasti
QUOTE(Pukis_miau @ 2017 01 08, 20:28)
Sveikos
Ojeeeee....
Kaip laukiu Sklifo....
QUOTE(Narvile @ 2017 01 08, 19:38)
O klausykit ar jau yra 2 sezonas ar aš nemoku rasti
Aš taip pat laukiu 2-ro sezono. Rodys labai negreit_2017 lapkričio mėn.
labas rytas,
Ключ к его сердцу (1-4 серия из 4) (Кира Ангелина) / [2016, мелодрама, tėvo ir dukros gyvenimas, taip dukros meilės išgyvenimai:) - nieko toks
Ключ к его сердцу (1-4 серия из 4) (Кира Ангелина) / [2016, мелодрама, tėvo ir dukros gyvenimas, taip dukros meilės išgyvenimai:) - nieko toks
Военный фитнес (1-2 серии из 2) (Эдуард Бордуков) / [2016, спорт, мелодрама, bet daugiau tai prie komedijos priskirt galima būtų...