Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(TaGre @ 2017 01 02, 16:16)
nepasakyčiau, kad labai, bet žiūrėti galima, smagu kai toks draugių būrelis išlieka ir viena kitą palaiko

Žiūrėjau ir aš kažkaip....aktoriai gražūs.

Sveikos.
Atsakyti
sveikos Naujais Metais_esu ilgam biuleteny, tai kasdien žiūriu filmus:)
28 панфиловцев / [2016, военный, драма - rimtas filmas, žiūrėjom kartu su vyru. Nieko toks. Kam patinka kariniai, tai pats tas:)
---
Поцелуев мост / [2016, мелодрама - patiko, nuotaikingas. Pasakojimas, kaip mama perša savo vienturčiui sūnui savo draugių dukras ir ...vis nesėkmingai:)
----
Не говори мне «Прощай!» / [2016, детектив, криминал, мелодрама - idomus pasakojimas apie dvieju jaunu zmoniu meile ir ju tevu nesutikima vaiku draugystei...
Atsakyti
Чужие и близкие (1-4 серии из 4) (Кира Ангелина, Елена Яковлева) / [2016, мелодрама - vos ištempiau, tai pasakojimas apie dvi šeimas..
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2017 01 02, 16:16)
nepasakyčiau, kad labai, bet žiūrėti galima, smagu kai toks draugių būrelis išlieka ir viena kitą palaiko

drinks_cheers.gif aš irgi vakar pažiūrėjau. Lengvas, paprastas ir tikrai pavydu tokios gražios moteriškos draugystės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2017 01 01, 01:29)
Сегодняшняя премьера

"Замуж в Новый год" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1505818

vartotojo įkelta nuotrauka

Žiūrėjau. Keista man matyti Pelenės istorijoj pagyvenusią babcę blush2.gif Ir jos tą princą, vyresnį už tėvą... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 12 30, 12:37)
Kaip neįprasta matyti Константин Соловьёв ūsuotą smile.gif

Сегодняшняя премьера

"Военный фитнес"  /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1505443

Neišdirbtas filmas, nenugludintas, primytivus ir nerealistiškas. Iki komedijos net netraukia, nes nėra jokių komedijinių situacijų, neišdirbta net gėrio-blogio kova. unsure.gif
Net nesupratau, nei kam tas bobų fitnesas buvo sukurtas, nei koks jų tikslas-sulieknėti, pailsėti, pasislėpti ar tiesiog šiaip be minties visos bobos suvarytos. Alergija moterims irgi neįtikima. Pati mintis labai gera, bet neįtikima, kad praeina per savaitę šiaip tik vadui susikaupus. Vaistų pakeitimas iš viso man absurdiškas ir nejuokingas buvo.
Žodžiu, man jis tik 5 balams.
Atsakyti
sveikos gyvos, žiūriu jau kelios dienos Казаки (1-16 серии из 16) (Станислав Мареев) / [2016, детектив, приключения - labai sužavėta wub.gif
siužetu šiek tiek primena Mažorąsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Su naujais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kadangi nieko gero nerandu, nusprendziau paziueti ka nors gero, ka jau esu ziurejus. Siunciu Likvidacija ax.gif dar galvoju Serafima paziureti ax.gif
Priminkit geru senu, jau ziuretu filmu, buciau dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 04 sausio 2017 - 20:25
Сегодняшняя премьера

"Сдаётся дом со всеми неудобствами" /2016/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1506682

Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Больше, чем врач" /2017/
Tрейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1506891

Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2017 01 04, 20:24)
Kadangi nieko gero nerandu, nusprendziau paziueti ka nors gero, ka jau esu ziurejus. Siunciu Likvidacija ax.gif dar galvoju Serafima paziureti ax.gif
Priminkit geru senu, jau ziuretu filmu, buciau dekinga smile.gif
Laba smile.gif Geras, o man atvirkščiai buvo, buvau užsimanius ko nors naujesnio biggrin.gif

Pirmą filmą labai seniai žiūrėjau, bet čia visai neseniai užsimaniau pažiūrėti visus likusius tęsinius.
Filmas apie tai, как молодые люди, команда, занимаются самосудом. Man patiko.

Pirmam filme vaidina tas iš Mažoro Денис Шведов, jis čia ašis. Pasodino šiaip ne taip jį.
Kas labiausiai nustebino, kad ketvirtame filme visa atomazga su juo.
Likimo ironija. Gavosi taip, kad vėliau jie patys buvo priversti jį ir ištraukti iš kalėjimo.

1 Неуловимые /2015/ Трейлер

2 Неуловимые: Последний герой /2015/ Трейлер

Неуловимые: Джекпот /2016/ Трейлер

Неуловимые: Бангкок /2016/ Трейлер

Atsakyti
Žiūrėjot Отель Элеон?
Aš vakarais žiūriu. Kikenu...
Aišku trūksta Виктор Баринов personos, bet vis tiek gera komedija. bigsmile.gif