Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

sveikos,
nieko toks filmas -
Вместе с Верой (1-2 серии из 2) (Александр Хван) / [2018, мелодрама - jauna verslininkė prisiima globoti į autoavariją papuolusios moters paauglę dukrą, kuri sėdi invalido vėžimėlyje. Lanko kartu su ja Fitneso užsiėmimus, mergaitė išmoksta vaikščioti, galiausiai abi lb susidraugauja - randa bendrų temų pokalbiams.
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2019 01 16, 10:03)
O gal galit parekomenduo kažką iš detektyvų, kaip Mažor, Pulia ir pan.?
Šie matyti man prie tokių išskirtinesnių detektyvų.

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Aktorė Александра Никифирова iš serialo Султан моего сердца
ir seriale Тайны госпожи Кирсановой sukūrė turkiškai kalbančios britės vaidmenį
Atsakyti

Верни мою жизнь
(1-4 серии из 4) (Мирослав Малич) / [2018, мелодрама - jauna mergina prisiima kaltę už nužudymą, sėda už grotų ilgam. Jame susilaukia sūnaus nuo laisvėje likusio vyro. Pagimdžiusi, atiduoda jį savo senyvai motinai auginti. Jauna mergina po kelių metų pradeda lauktis antro vaikelio - dukrelės, nes įsimyli kalėjimo gydytoją ir su juo artimai susidraugauja.
Filmas pilnas meilės, pavydo, neapykantos.
Geras filmas, patiko 4u.gif
Atsakyti
laba diena ax.gif

Новогодний экспресс (Любовь дальнего следования) (2 серии из 2) / 2018 / РУ / - jauna pora planuoja Naujus Metus sutikti Piteryje...Bet merginai atėjus į darbą pas vaikiną, užtinka jį kt. merginos glėbyje:( labai banalus
----
Новый год, я люблю тебя! (Павел Бардин, Михаил Местецкий, Михаил Сегал, Василий Сигарев, Клим Шипенко) / [2019, мелодрама, альманах išvis kažkoks absurdiškas filmas
-------------------
Султан моего сердца (1-24 серии из 24) (Керем Чакироглу) / [2018, история, мелодрама - graži meilės istorija, kaip pasaka - kai paprasta rusaitė vaikų mokytoja turkų sultoną..
Atsakyti

Желтый глаз тигра / Янтарь (1-16 серии из 16) (Марк Горобец) [2018, боевик, криминал - 1988, Kaliningradas. Keturi geriausi draugai švenčia mokyklą ir dalijasi savo ateities planais, tikėdamiesi susieti savo gyvenimą su gintaru. Tačiau gintaro verslas paverčia buvusius jaunus svajoklius į gobšus šaltakraujus verslininkus, kuriems netrūksta netgi vagystės ir žmogžudystės.
Po 15 metų vienas iš herojų pradėjo kovoti su savo jaunimo draugais, kad atskleistų nusikalstamą tinklą ir sustabdytų „gintaro chaosą“.

Filmas patiko ax.gif
Atsakyti
Priebėgomis žiūrėjau Тайны госпожи Кирсановой
ir labai gaila, kad pabaiga tokia neaiški
reiškia turi būti ar vienas sezonas
Atsakyti
Vakar pazurejau ,,vkus scastja", neblogas toks.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2019 01 17, 13:31)

Султан моего сердца (1-24 серии из 24) (Керем Чакироглу) / [2018, история, мелодрама - graži meilės istorija, kaip pasaka - kai paprasta rusaitė vaikų mokytoja turkų sultoną..

Labai daugelyje vietu man nuo "Didingasis amzius" nukopijuota smile.gif
Atsakyti
Радуга жизни (1-4 серии из 4) / 2019 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1677403

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daibava: 19 sausio 2019 - 16:52
QUOTE(Visgi @ 2019 01 15, 19:20)
Ten kur būnu, tai bendrame sraute apie šį rusų-turkų serialą info mačiau/yra mirksiukas.gif

Ačiuka tau už info wub.gif nuotraukas jau irgi apžiūrėjau internete, labai sudomino aktoriai. Tai aš pažiūrėjau turkų versiją, dabar toliau per TV žiūriu rusiškąją smile.gif man patinka, na tokia pasaka, bet savaip mieli santykiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 19 sausio 2019 - 19:08
QUOTE(amirrr @ 2019 01 19, 19:06)
Ačiuka tau už info  wub.gif  nuotraukas jau irgi apžiūrėjau internete, labai sudomino aktoriai. Tai aš pažiūrėjau turkų versiją, dabar toliau per TV žiūriu rusiškąją smile.gif man patinka, na tokia pasaka, bet savaip mieli santykiai smile.gif

O tai kai ja turku versijoj pasove, tai cia viskas??? Cia pabaiga? 😳
Kur rasti rusu versija?
Atsakyti