Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Soni @ 2019 01 07, 23:25)
Sveiki, gal kas rekomenduotu seriala panasu i Dom s liliyami( apie seimos gyvenima)- man jis taip skaniai susiziurejo, noreciau ko nors panasaus

Чужая кровь man labai patiko, irgi apie šeimos gyvenimą, bet dar įspūdingesnis, dar širdingesnis (tokie tik rusų filmai būna) nei Dom s lilijami (anksčiau irgi šitą maloniai žiūrėjau), l. geri aktoriai ir naujas. Vienu žodžiu, palčiki oblizeš... wub.gif
Atsakyti

Вторая первая любовь (1-4 серии из 4) (Максим Демченко) / [2018, мелодрама, детектив - geras filmas, patiko.
filmas apie tai, kad praradus pirmą meilę, visada sutiksi antrąją 4u.gif
Atsakyti

Год собаки
(1-4 серии из 4) (Антон Гойда) / [2018, мелодрама - jauna šeima neturi vaikų, augina didelį šunį. Žmona sėdi namie, vyras dirba stambioj įmonėj ir yra įsimylėjęs savo šefo dukrą. Kas rytą išeidamas į darbą, žmonai pasako, kad vakarienei jo nelauktų, nes po darbo važiuos į sporto salę. O ta "sporto salė" - jo meilužė...
Atsakyti
Сегодняшняя премьера

"Новогодний экспресс (Любовь дальнего следования)" /2018/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1675255

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Žiūriu šį, laaabai patinka "Султан моего сердца"
http://turkishtv.ru/...ret-onlayn.html
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2019 01 12, 13:27)
Žiūriu šį, laaabai patinka "Султан моего сердца"
http://turkishtv.ru/...ret-onlayn.html
Man vertėjas šis labai patinka. Ne vieną serialą esu žiūrėjusi su jo įgarsinimu.
O kodėl nelauki-nežiūri rusiškos versijos, na, kur dabar per rusų TV kanalą rodo? Pabaiga bus kitokia nei turkų.

Papildyta:
Laba! vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
sweikos,

bandžiau pažiūrėti - Облепиховое лето (Виктор Алферов) / [2018, биография, драма - nk toks, bet lb nuobodus:(
---

Жить (Юрий Быков) / [2010, триллер, драма, криминал - gyvenimas pastoviam bėgime...

Atsakyti
Пуля (1-10 серии из 10) (Алексей Быстрицкий) / [2018, детектив, криминал - Pagrindinis veikėjas, GRU specialiojo padalinio vadas majoras Kirill Romanov (Nikita Panfilov) gauna paslaptingą pranešimą iš motinos mirties priežasties. Laiške sakoma, kad autorius nedalyvauja jos mirtyje. Kirilas yra supainiotas, jis nusprendžia nutraukti karinę sutartį ir grįžti į Maskvą, kad susitiktų su asmeniškai nusikaltėliu ir sužinotų apie Sibire įvykusios tragedijos detales vietoje, kur bus įkurta naftos bendrovė. Nuo tos siaubingos nakties praėjo daugiau nei dvidešimt metų, kai Romanovo motina mirė ugnies metu, o naujos aplinkybės paskatino Kirilą atlikti savo tragedijos tyrimą. Tam jis įsidarbina labai naftos kompanijoje, kur jis sužino, kad įmonėje vyksta keista veikla. Jis taip pat susitinka su Dasha (Ieva Andrejevaite), kurio giminės mirė tokiomis pačiomis sąlygomis kaip Kirilo motina.
o šitas iškart užkabino - vien dėl pagrindinio aktoriaus - Никита Панфилов
geras filmas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 12 sausio 2019 - 16:45
QUOTE(Visgi @ 2019 01 12, 14:58)
Man vertėjas šis labai patinka. Ne vieną serialą esu žiūrėjusi su jo įgarsinimu.
O kodėl nelauki-nežiūri rusiškos versijos, na, kur dabar per rusų TV kanalą rodo? Pabaiga bus kitokia nei turkų.

Papildyta:
Laba! vartotojo įkelta nuotrauka

Sveikute, taigi žiūrėjau per TV, bet juk neiškenčiu, savaitgalį tikriausia nerodo, tai pakapsčiau internete ir radau, beje pastebėjau, kad rusų versija kiek pakarpyta, o dar pasirodo ir pabaiga kitokia :O blink.gif
O iš kur tu žinai dėl pabaigos?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2019 01 07, 23:25)
Sveiki, gal kas rekomenduotu seriala panasu i Dom s liliyami( apie seimos gyvenima)- man jis taip skaniai susiziurejo, noreciau ko nors panasaus

Вера. Надежда. Любовь  labai patiko
Atsakyti

Вторая первая любовь (1-4 серии из 4) (Максим Демченко) / [2018, мелодрама, детектив - geras filmas, patiko.
filmas apie tai, kad praradus pirmą meilę, visada sutiksi antrąją 4u.gif

Ir man patiko, geras filmas

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2019 01 12, 10:28)
Сегодняшняя премьера

"Новогодний экспресс (Любовь дальнего следования)" /2018/
Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1675255

dabar bandziau ziureti man jis banalybiu arba tustybiu muge unsure.gif
Atsakyti