Девочки мои (1-4 серии из 4) (Николай Михайлов (III)) / [2018, мелодрама - nieko toks - mama augina tris dukras, jų kasdienybė, vargai
Моя звезда (1-4 серии из 4) (Валерия Ивановская) / [2018, мелодрама - nelabai:(
Вкус счастья (1-4 серии из 4) (Александр Будённый) / [2018, мелодрама - dviejų seserų gyvenimai. Viena dirba kaimelio ligoninėj reabiatologe, padeda išmokti vaikščioti žmonėms po avarijų. Kita užsimano laimės ieškot Maskvoje, todėl draugės vedama, išvyksta gero gyvenimo surasti. Greitai suradusi, supranta, kad "laimė - ne turtuose, o meilėje ir tarpusavio supratime".
QUOTE(Visgi @ 2019 01 03, 21:46)
Žiūrėjau čia kurį vėlų vakarą ir vien tik dėl Александр'o Пашков'o.Pagrindinė herojė tai дуру дура, прости господи.
P.S. ir džiaugsme ir varge_čia ne tas variantas, ne taip aš tai įsivaizduoju.
Новогодний ангел (1-2 серии из 2) (Валерий Ибрагимов) / [2018, мелодрама - filmas tikrai ne pernai metų, o sukurtas daug anksčiau.
Graži meilės istorija, labai banalus.
Ji gydytoja. Paskutinė metų diena, Ji neturi, su kuo sutikti N. Metų. Ir jos svajonė, kad šiandien ji tikrai sutiks tą, kuris bus jos gyvenimo draugas visam gyvenimui... Ir sutinka.
Graži meilės istorija, labai banalus.
Ji gydytoja. Paskutinė metų diena, Ji neturi, su kuo sutikti N. Metų. Ir jos svajonė, kad šiandien ji tikrai sutiks tą, kuris bus jos gyvenimo draugas visam gyvenimui... Ir sutinka.
Ненастье (1-11 серии из 11) (Сергей Урсуляк) / [2018, драма, экранизация - labai geras filmas, patiko.
5 draugai kartu tarnavo Afganistane. Grįžę, įsidarbino apsaugininkais ir iš banko veždavo pinigus. Lyg viskas ir gerai buvo, kol kartą, vienas iš jų sugalvojo pabėgimą su labai didele suma (15 maišų inkasuotų pinigų) tiesiai iš vežamo autobusiuko... Ir prasidėjo žmogaus gyvenimas ištisam bėgime, slaptymęsi..kol atėjo galas pasiduoti...
Другой (1-4 серии из 4) / 2018 / РУ / - jauna mergina įsimyli vyresnį už save vyrą..meilė galima visiems..
patiko, toks jaudinantis filmas...
QUOTE(spoorga @ 2018 12 24, 15:41)
"Pulia" mane irgi užkabino. Vyras kai prisėdo, tai tik paryčiais nuėjo miegot.
Sveiki, gal kas rekomenduotu seriala panasu i Dom s liliyami( apie seimos gyvenima)- man jis taip skaniai susiziurejo, noreciau ko nors panasaus
labai greitai ir įdomiai susižiūrėjo -
Реставратор (1-2 серии из 2) / 2018 / РУ / - detektyvas
Реставратор (1-2 серии из 2) / 2018 / РУ / - detektyvas