QUOTE(indrux @ 2018 12 06, 01:35)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="tura" data-cid="72284074" data-time="1543842200"><div><p>Pažiūrėjau Березка. Labai labai patiko. Gal galite rekomenduoti kažką panašaus?</p></div></blockquote><p>Tikrai geras. Man taip pat labai patiko.</p>
"Beriozka" man irgi patiko. Mano vyrui - nieko ypatingo. Matyt, subalansuota moterims.
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2018 12 02, 22:06)
Колдовское озеро (1-2 серии из 2) / 2018 / РУ / - мелодрама, детектив, криминал -
Viktorija gyvena ežero pakrantėje. Pasak legendos, čia kažkada buvo paskandinta artimos šalies mylimojo dvarininko dukra. Vietos gyventojai tiki, kad, jei naktį, kai mergaitės miršta, plaukia ežere, tu amžinai būsi vienišas. Dėl jos nelaimės, Viktorija jau seniai nukrito į šį ežerą - ir tai buvo "nakties nutekėjusi moteris". Nuo to laiko ji neturi meilės sėkmės, bet Vika nepraranda savo širdies: galų gale ji turi kažką daryti - ji yra mero dešinė ranka, ji turi daug rūpesčių, žmonėms jos reikia. Įdomiai susižūrėjo
O man šiaip sau. Silpnas detektyvas, drama irgi tokia pusėtina. Nekabino manęs. Iš serijos "pažiūrėjau-pamiršau".