Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(spoorga @ 2018 11 04, 17:08)

Del sito visiskai nesutinku su tavim, Sima. Kas nuo to geriau? Akis uz aki?-as taip nemanau. Gerai, o jei Nilseno zmona nusautu pati Kalojeva, Kalojevo broils Nilseno zmona, Nilseno vaikai kersydami dar ka nors... Taip nera ir nebus galo.
Gali visi issisaudyt, bet likes troks teisingumo...

Anksčiau taip ir buvo, todėl išgyvendavo doriausi, nekonfliktiškiausi (neskaitant, aišku, masinių karų) ir Žemė nebuvo tokia sudirbta, švari palyginus, be žmonių pertekliaus. O dabar... ką tik perskaičiau, kad antrą žmogų nudobusi boba (po pirmo nudobimo jau atsėdėjusi) 13 metelių pasėdės vėl iš mūsų pinigų. Baisu. Kaip reiktų ją pačią pašalinti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 11 06, 13:29)
Anksčiau taip ir buvo, todėl išgyvendavo doriausi, nekonfliktiškiausi (neskaitant, aišku, masinių karų) ir Žemė nebuvo tokia sudirbta, švari palyginus, be žmonių pertekliaus.

Skaiciau, kad Tecer panasiai maste. Tik ji norejo prasciokus/ubagus naikint.
Atsakyti
banalokas, bet žiūrėt galima - Гражданская жена (1-2 серии из 2) (Андрей Красавин) / [2018, мелодрама - įsimyli turtingą, pastoja nuo jo. Jaunuolio tėvai nepriima būsimos marčios, nes ne iš jų sluoksnio. Sūnus nepaiso motinos nesutiko ir nenoro, išeina iš namų gyvent su savo mergina, būsima jo vaiko mama. Po kiek laiko važiuodamas su broliu, jaunuolis patenka į autoavariją. Jaunuolis žūsta, nes buvo už vairo, o brolis - gyvas. Bet gyvenimas tęsiasi toliau..
Atsakyti
Красота требует жертв / Побочный эффект (1-4 серии из 4) (Юрий Попович) [2018, детектив, мелодрама - nepatiko
Atsakyti
labas rytas ax.gif
Непредвиденные обстоятельства (1-4 серии из 4) / 2018 / РУ / - banalus filmas - jis ir ji turi eina į šoną. Jis stambios kampanijos vadovas su firmos vertėja, ji su savo fitneso treneriu. Bet ateina diena ir ji užtinka savo "mylimą vyrą" savo namuose, miegamojo lovoj su ..meiluže.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 07 lapkričio 2018 - 06:40
Žiūrėkit, mergaitės, gal žinot, ar jau išleistas Mažor 3 sezonas? Gal kur online pažiūrėt pas rusus galima?
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2018 11 07, 09:41)
Žiūrėkit, mergaitės, gal žinot, ar jau išleistas Mažor 3 sezonas? Gal kur online pažiūrėt pas rusus galima?
Taip, jau prieš gerą savaitę.
Galima kad ir čia žiūrėti https://kinogo.by/15...hor-3_2018.html

Papildyta:
Galima žinoma ir YouTube'je, ten taip pat yra.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 11 07, 11:56)
Taip, jau prieš gerą savaitę.
Galima kad ir čia žiūrėti https://kinogo.by/15...hor-3_2018.html

Papildyta:
Galima žinoma ir YouTube'je, ten taip pat yra.

headbang.gif assa.gif clap_1.gif
Kurį laiką būsiu be ryšio...
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2018 11 04, 17:08)
Sveikos

Atsiprasau, kad vel atnaujinu diskusija savo pasamprotavimais.
Del filmo, Kalojevo tragedijos as nesiginciju. As rasiau tik apie Nagijevo vaidyba, kuri man nepatiko.
Zodziu truko man tam filme daug.

Laba. Temą seku, vis kokį filmą nusigriebiu, ačiū Visgi už rekomendacijų pateikimą.
Ir kaip smagu, kad radau padiskutavimą apie filmą, iškart atsirado noras būtent jį pažiūrėt.

Spoorga, o man pasirodė viskas gerai su Nagijevo vaidyba. Toks personažas ir su tuo jis susitvarkė labai gerai. Aš jį mačius tik Oknose ir Fizruke, bet čia jis man irgi labai patiko.
Personažas - išskirtinis, bet ir realiai aš žinau žmogų, kuris beprotiškai myli savo šeimą, be galo sureikšmina ir vertina savo asmeninį gyvenimą ir jam šiek tiek "nusispjaut" kas vyksta aplink. Sunkoka su tokiais bendraut...
Atsakyti
Tai kai Igoriokas pavare su traukiniu ir mocu 8 serijoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kada kazin 9 bus?
Atsakyti

Kaip suprantu, vieni sia savaite ziuri po 1 serija Mazoro, kiti po 2, ir jau rytoj matys paskutines serijas...

As kazkaip online nerandu tu seriju :(

Gal kas pagelbes, kur galima paziuret 9-12 serijas...?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hollie: 08 lapkričio 2018 - 19:07
QUOTE(hollie @ 2018 11 08, 19:06)
<p>Kaip suprantu, vieni sia savaite ziuri po 1 serija Mazoro, kiti po 2, ir jau rytoj matys paskutines serijas...</p>
<p>As kazkaip online nerandu tu seriju verysad.gif</p>
<p>Gal kas pagelbes, kur galima paziuret 9-12 serijas...?</p>

9-12 tai visur yra. As ka tik baigiau 12-ta smile.gif
Vedu i google Mazhor smotret online ir psio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 08 lapkričio 2018 - 21:51