Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(adema @ 2018 07 09, 19:48)
Sveikos, gal kas prisimins filmo pavadinimą smile.gif atsimenu, kad buvo vaikinas su mergina, vaikino kursiokas moksliukas fizikas, isrado kazkokias formules, tas kitas pasisavino jo uzrasus ir tapo laboratorijos vedeju. Tas moksliukas įsimylėjes to blogo kursioko merginą. Mergina, buvusi su pirmuoju, susilaukia 2 vaikiuku, su juo issiskiria,  ją globoja tas moksliukas, ji gyvena pas jį, paskui tampa pora.

Prisireikė pavadinimo ir niekaip neatgaminu, dėkui, kas nepatingės ir padės  4u.gif
"Мой любимый гений" /2012/ 4u.gif mirksiukas.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=966215
Анонс

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 07 09, 20:01)
"Мой любимый гений" /2012/ 4u.gif mirksiukas.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=966215
Анонс

vartotojo įkelta nuotrauka

Dideliausias ačiū smile.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif nors savaitę tik buvau išvykus, rusai nelabai prikūrė naujų melodramųverysad.gif
bet vakar LABAI PATIKO - Моя жизнь (Алексей Луканев) / [2018, драма, мелодрама, спорт - mažo berniuko svajonė - tapti garsiu futbolininku. Nors ir neatitinka sportinių reikalavimų, berniukas kartu su tėčiu, treniravosi nuo mažumės, kol pateko į komandą. Labai įdomus pasakojimas, kaip dėl savo svajonės siekimo galima prarasti ir tau artimus žmones..Bet svajonę įgyvendini:)
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2018 07 03, 17:36)
Sveikos 4u.gif

Jau seniai nerasau, o tik skaitau.

Visgi labai dekoju uz Девочки не сдаются,paziurejau su malonumu ax.gif 
Gal galit rekomenduoti kazka panasaus?

Nerealus wub.gif
Atsakyti
Фламинго (1-2 серии из 2) (Александр Ефремов) / [2018, мелодрама - nieko toks, apie šokėjus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės
QUOTE(georgiana @ 2018 07 08, 22:40)
Veza Dezurnj Vrac, kas domesites pagooglnkt, 10 BALU

Aš kaip tik va užsistačiau parsisiųst antrą sezoną,nes pirmojo liko kelios serijos. Aš nepasakyčiau,kad mane labai veža. Man čia kažkoks neykęs bandymas kopijuot Sklifą. Tik nesuprantu,ar ten taip poprasčiai aktoriai vaidina,ar įgarsintojai taip lievai šneka,o kai pas mane filmų gaunasi daugiau ne žiūrėjimas,o klausymas,mezgant,tai man labai ausį rėžia nenatūralus krizenimas. Bet kadangi tai serialas apie daktarus-atleistina-vis tiek žiūriu smile.gif
Atsakyti
Восемь бусин на тонкой ниточке (1-2 серии из 2) (Марат Ким) / [2018, детектив, экранизация - nieko toks, giminių suvažiavimas į kaimą...
Atsakyti
Артистка (1-4 серии из 4) (Семён Горов) / [2018, мелодрама - geras filmas - dvi merginos iš vaikų namų bando įgyvendinti savo svajones - įstoti į aktorinį. Deja, laimė nusišypso tik vienai. Bet kitos irgi gyvenimas nenuvilia - likimas suveda su garsiu režisieriumi, vėliau su jo sūnumi..Ir meilės, ir ašarų, nevilties - visko šiame filme rasite:)
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2018 07 07, 04:19)
O man labai patiko. Tiesiog megavaus savo mylimu aktoriu vaidyba.

Sveikos  4u.gif

Man irgi labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 14, 17:46)
Артистка (1-4 серии из 4) (Семён Горов) / [2018, мелодрама - geras filmas - dvi merginos iš vaikų namų bando įgyvendinti savo svajones - įstoti į aktorinį. Deja, laimė nusišypso tik vienai. Bet kitos irgi gyvenimas nenuvilia - likimas suveda su garsiu režisieriumi, vėliau su jo sūnumi..Ir meilės, ir ašarų, nevilties - visko šiame filme rasite:)

as sita pradejau siandien ziuret, lyg nieko toks ax.gif
Atsakyti
labas rytas, tai vasarą rusai nekuria melodramų, serialųverysad.gif
gaila, vėl badas:(
Atsakyti
tikrai jokių naujienų vertų dėmesio kol kas nematyti
gal rudeniui viską taupo
Atsakyti