Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2018 06 29, 09:00)

o, kokia GERA naujiena wub.gif wub.gif
Atsakyti

Labai patiko, geras filmas.

Atsakyti

Labai patiko, geras filmas.

Atsakyti
Ir kaip aš jį tik dabar atradau mastau.gif Man patinka tie nekalti juokeliai biggrin.gif
Atsakyti
Плакучая ива (1-12 серии из 12) (Феликс Герчиков) / [2018, мелодрама - nelabai...
Atsakyti
Собибор (Константин Хабенский) / [2018, военный, драма -
Apie koncentracijos stovykla, kurioje buvo naikinami zydai, soviet partizanai (rusai, ukrainieciai)... - ŽIAUROKAS, bet geras filmas
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 06 23, 18:10)
"Бобры" /2018/

ačiū, geras filmas apie vietinę miestelio gaują, kuri užvaldžius viską, netgi žmones.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2018 06 18, 23:32)
"Тетя Маша" /2018/

wub.gif geras filmas - jauna moteris pastoja 4-tą kartą, vyras atveža gimdyti...Deja, ir šis kartas nesėkmingas:( bet iš gimdymo namų pora išvažiuoja su svetima, ką tik gimusia mergaite - augina ją kaip savo (apie tai žino tik vyras). Nusamdoma mergaitei auklė, kuri mano, jog prieš šešis metus ji irgi gimdė, o pasak gydytojos, jaunai moteriai Marijai tebuvo gimdoje..auglys. Bet Mariją taip paveikė operacija, kad iš gimdymo namų buvo pervežta gydytis į psichiatrinę ligoninę.. O kai pasveikus, įsidarbino aukle, labai prisirišo prie mažosios Janos ir vis manė, kad tai jos dukra...
Atsakyti
Татьянина ночь. Сериал. Серия 1 из 9.
Senas, gal daug kam ir matytas filmas. Idomus, nors ir ne super-duper, bet neprailgo ziurejimas.

My Webpage
Atsakyti
laba ryta, nėra ką žiūrėti - BADAS blink.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Sim@ @ 2018 07 01, 09:08)
laba ryta, nėra ką žiūrėti - BADAS blink.gif

O sita jau matei?
"Садовое кольцо" 2018
http://kinozal.tv/de....php?id=1627576

As ji ruosiuos ziuret. Kazi vyrui patiks? Ar teks vienai....

QUOTE(Visgi @ 2018 06 23, 18:10)

Man tai visai nieko. Solovjovas man patinka. Zinoma, buna su juo ir geresniu.
O vat maniskis raukesi. Sake, nezinojo, kad tik dvi serijos. (As atsiunciau ir irasiau). Butu neziurejes. Lauke, galvojo gal i ka issivystys.

Atsakyti

Man labai patiko :wub:

Atsakyti