Поезд судьбы (1-2 серии из 2) (Андрей Хрулёв) / [2018, мелодрама - nelabai...
QUOTE(Dodgy @ 2018 04 03, 19:57)
labai fainas serialas, tai vienas,kurį žiūrėjau ne kartą su malonmu
ir tarybinis laikmetis parodytas neutraliai nesileidžiant į nostalgiją,
o ir siužetas įdomiai sudėliotas, neištemptas, nors rodomas didelis laiko tarpas
labai banalus - Провинциалка (1-4 серии из 4) (Александр Кананович) / [2018, драма, мелодрама
LABAS RYTAS
LABAS RYTAS
Осколки (1-16 серии из 16) (Владимир Нахабцев мл.) / [2018, мелодрама - dvi mergaitės gimę tą pačią dieną, panašiomis pavardėmis ir per medikų aplaidumą dėl vienos pavardės raidės, mergaitės netyčia sukeičiamos gimdymo namuose ir užauga ne su savo mamomis..., geras filmas:)
o as jau perdegiau matyt diena is dienos ziuredama 4 menesius, ijungiu telika paspaudau mygtuka su serialais ir isjungiu, matyt teks pertrauka daryt, man net jie suvienodet eme visi
QUOTE(Sim@ @ 2018 04 04, 08:41)
labai banalus - Провинциалка (1-4 серии из 4) (Александр Кананович) / [2018, драма, мелодрама
LABAS RYTAS
LABAS RYTAS
Tai man toks aktorės veidas toks durnas, kad tik durnuose filmuose vaidint, todėl net nebandžiau žiūrėt.
Ir šiaip labai nemėgstu melodramų.
Sveikos, taip bemaigant teliko pultelio klavisus jeeeee..atradau nerealu filma pavadinimu "ПО ВЕЛЕНИЮ СУДЬБЫ" 2018 m.,apie sportininke, kuriai po traumos tenka isvykti i kaima pas mociute. Kaime ji ne tik sutinka nauja tikra meile, bet ir savo tikraji teti, super duper siuzetas, muzika, neikyrus ir nenuobodus filmas. Nzn., ikeliu gal jau ir matete ji, bet as pasikartosiu vis vien.
O kitas dar sio filmo pavadinimas yra "По-щучьему велению" - "lydekai paliepus, man panorejus".....tad kuris tikrasis nezinau
Brrrr.koks saltis lauke, kaip ziema beveik
O kitas dar sio filmo pavadinimas yra "По-щучьему велению" - "lydekai paliepus, man panorejus".....tad kuris tikrasis nezinau
Brrrr.koks saltis lauke, kaip ziema beveik
https://www.kinopois...hi-2005-231068/
Senas labai geras
Senas labai geras
patiko - Родные пенаты (1-2 серии из 2) (Михаил Жерневский) / [2018, мелодрама - žmona, sužinojusi, kad vyras turi meilužę, susikrauna daiktus ir pabėga su vaiku iš namų..
Sveikos,
Patiko pora melodramu
1.
2
----------------------------------------------------------
Pradejau ziuret. Visai ziurisi.
Pradejau ziuret, nepatiko, nutrenkiau... Kazkoks isteriskas-rekia rekia... Ne man.
Patiko pora melodramu
1.
QUOTE(Visgi @ 2018 03 17, 19:09)
2
QUOTE(Visgi @ 2018 04 02, 10:39)
----------------------------------------------------------
QUOTE(Visgi @ 2018 04 02, 10:39)
Pradejau ziuret. Visai ziurisi.
QUOTE(Dodgy @ 2018 04 07, 09:19)
Pradejau ziuret, nepatiko, nutrenkiau... Kazkoks isteriskas-rekia rekia... Ne man.
QUOTE(spoorga @ 2018 04 03, 14:06)
Gal galit kuri pasakyt, ka reiskia tas zodis "пенаты"?
Penatai - Romėnų mitologijoje namų židinio dievai sergėtojai
https://lt.wikipedia.org/wiki/Penatai
kai Tatjana su sūnumi Artiomu bėgo į viešbučio rūsį pasislėpti, tai ji sūnui aiškino, kas yra penatai:)