Право последней ночи (Павел Снисаренко) / [2016, драма, мелодрама - geras filmas, patiko
mėgstančioms serialus apie medikus - Доктор Рихтер (1-24 серии из 24) (Олег Асадулин) / [2016, детектив, драма, медицина, адаптация - kiekviena serija vis nauja ligos istorija, labai žavus aktorius pats gydytojas Rihteris:) patiko:)
laba
laba
Серия предательства и ненависти gal zinot kur rasti
Алмазный эндшпиль (1-4 серии из 4) (Петр Амелин) / [2017, драма, детектив - nelabai..
Любимая (1-2 серии из 2) (Валерия Ивановская) / [2017, мелодрама - pirmos meilės istorija nieko toks
pažiūrėjau pirmas serijas Тайны следствия 17 sezono
skystoka pradžia man pasirodė
skystoka pradžia man pasirodė
Sveikos,
Серебряный бор" /2017/Gal kas ziurite?Ar vertas demesio?
Серебряный бор" /2017/Gal kas ziurite?Ar vertas demesio?
Aš jį žiūriu. Man patinka. Primena Дом с лилиями. Tiesą sakant Серебряный бор - ta pati aplinka, namas tas pats, net muzika labai panaši, ir pagrindinis aktorius (tėvas) tas pats kaip ir buvo Дом с лилиями. Serialas apie šeimos gyvenimo istoriją, apie šeimos vertybes, apie tris sūnus, tarpusavio santykius; tėvų-vaikų, tarp brolių ir t.t. Trumpai tariant - labai gyvenimiškas. Beje, šiame seriale surinktas labai gausus būrys gerų ir gerai pažįstamų aktorių.
Šiuo metu šio serialo dar tik 4-ios serijos yra, tai žvilgtelėkit kelias ir bus aiškiau_žiūrėt ar ne.
Šiuo metu šio serialo dar tik 4-ios serijos yra, tai žvilgtelėkit kelias ir bus aiškiau_žiūrėt ar ne.