Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai ir serialai (XXXIX Tema)

QUOTE(Dodgy @ 2024 11 02, 00:37)
Aš kadangi megstu rusu įgarsinimą, tai veduosi į google filmo pavadinimą rusiskai ir žiuriu.
Neziurejus as dexterio, nors pagal aprašymą turetų buti mano skonio.

Jei jums anie, kuriuos rekomendavote, patiko, tas irgi tikrai patiks. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 11 04, 20:19)
Jei jums anie, kuriuos rekomendavote, patiko, tas irgi tikrai patiks. Rekomenduoju.

Aš tik nelabai noriu serialų su daug sezonų, nes kaip taisyklė, kuo toliau tuo durniau 🙈
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2024 11 06, 20:48)
Aš tik nelabai noriu serialų su daug sezonų, nes kaip taisyklė, kuo toliau tuo durniau 🙈

Paprastai taip būna, bet dabar 4 sezoną žiūriu, neatsibodo dar. Nors You jau 3-io nebenorėjau žiūrėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 11 06, 20:17)
Paprastai taip būna, bet dabar 4 sezoną žiūriu, neatsibodo dar. Nors You jau 3-io nebenorėjau žiūrėt ax.gif

Pabandžiau žiureti, labai nekabina. Nu zudo jis zmones, kurie blogi, nu ir? Jokios intrigos. Visai nekabina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodgy @ 2024 11 07, 23:10)
Pabandžiau žiureti, labai nekabina. Nu zudo jis zmones, kurie blogi, nu ir? Jokios intrigos. Visai nekabina  rolleyes.gif

Kaip skirtingai visgi, aš negaliu atsitraukt ir įvertinimas 5 iš 5, vadinas ne vienai man patiko. Ir kuo toliau, tuo įdomiau, 5 sezoną pradėjau, kur kiti po 2 sezonų atsibosdavo.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2024 11 08, 19:09)
Kaip skirtingai visgi, aš negaliu atsitraukt ir įvertinimas 5 iš 5, vadinas ne vienai man patiko. Ir kuo toliau, tuo įdomiau, 5 sezoną pradėjau, kur kiti po 2 sezonų atsibosdavo.

Nu daktarą Hausą irgi visi išsižioję žiūrėdavo, o man nepatiko smile.gif visų skoniai skirtingi.
Atsakyti
Iš tos operos, labai nemegstu turkiškų, jau toks inkštimas ir 199 serijos, bet netyčia pamačiau šitą ir taip patiko. Mažai serijų, veiksmas vystosi greitai, muzika šiuolaikinė, nu labai kol kas žiurisi. wub.gif
https://kinogo.media/37276-semja.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodgy: 09 lapkričio 2024 - 18:30