Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(ginnntare @ 2017 02 08, 22:21)
Man asmeniskai su tais paciais tezais laiko buvo mazoka. Ekskursija tik i senamiesti begtele. Savarankisko laiko apsipirkimui, pasivaiksciojimui tikrai uzteks. Bet siaip Rode yra daugiau ka apziureti. Geriau keliaut savarankiskai, jei yra galimybe smile.gif Nepaisant to, lietuviu kalba viskas. Tad didelis pliusas.

Pritariu. Aš už, kad iš vis geriau atostogauti Rode, nei prabegomis pamatyti.... Imti auto ir patiems sala apvažiuoti. Tiesiog esant norui ir galimybei - kad ir trumpai,bet verta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 02 06, 11:06)

Tai "negruzinkit" jo jau dabar. Pamatysit, pačiam atsibos ištisai viešbo teritorijoje trintis. Nuvažiuos, rūpesčiai išgaruos, savaime pramogų norėsis... Aš irgi visad sakau- "oi, aš tai itk degisiuos, daugiau nieko man nereikia". O nuvažiavus ir to jau reikia ir ano, ir išvažiuojant visada, pasirodo, pritrūko dar 2 dienų pilnam įdegiui pasiekti... bigsmile.gif

Oj, nesakykit. Mes į Turkiją - tik viešbučio teritorijoj "trintis" važiuojame. Ačiū D, sutariame, kad Turkija poilsiui, o įspūdžiams važiuojame be vaikų kažkur.
Tiesa, populiariuosius
objektus aplankėme senokai, kol dar pigių skiridžių bendrovių nebuvo LT biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zylute1 @ 2017 02 08, 23:36)
Pritariu. Aš už, kad iš vis geriau atostogauti Rode, nei prabegomis pamatyti.... Imti auto ir patiems sala apvažiuoti.    Tiesiog esant norui ir galimybei - kad ir trumpai,bet verta.  wub.gif

Pritarčiau ir aš. Sala šiaip nėra įspūdinga, ir tos kelionės iš Turkijos ten - nelabai tikslingos. Turkijoje pamatyti yra ką daugiau.
Papildyta:
QUOTE(Floora @ 2017 02 06, 11:37)
Merginos čia visos keliones esate nusipirkusios per agentūras? Gal kas esat internetu pirkę, pvz Kidy Tour, saugu, patikima?  unsure.gif

Žinoma kad ir saugu ir patikima, koks skirtumas ar jums agentas parduos tos pačios agentūros pasiūlymą ar internetu nupirksit? Prekiaujama visaip šiais laikais smile.gif
Jei turite papildoų pinigų ir nedomina papildomos nuolaidos - tai ir patogiau ir greičiau taip pirkti kelionę.
Atsakyti
Mergaites, o lektuve (Small Planet) skrydzio metu duoda ka nors uzkasti ar pirkt reikia? Jau taip seniai beskridau,kad nezinau kas kaip dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 09, 09:13)
Mergaites, o lektuve (Small Planet) skrydzio metu duoda ka nors uzkasti ar pirkt reikia? Jau taip seniai beskridau,kad nezinau kas kaip dabar biggrin.gif

neduoda, bet gali is anksto uzsisakyti per agenta. Arba vietoj jei ko norisi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 09 vasario 2017 - 09:20

vietoj galima pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 09, 10:13)

Galima pirkti, bet galima ir is namu isideti kokiu sumistinuku i kelione, bent as visada susitepu sumustinuku ir isimetu i rankini bagaza kokiu uzkanduku (sausainiu, suriu lazdeliu, cipsu...)
Lektuve ankstyva ryta gal ir ne labai norisi, bet buna uzsimanom, o jei dar ir iki viesbucio toli ir ilgai trunka kelione, tai autobuse galima uzkasti ax.gif
Atsakyti

Neduoda uz dyka, o galetu biggrin.gif
siaip viskas pakankamai bnrangu, tai galima ir is namu ka uzkasti isimesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2017 02 09, 11:44)
Galima pirkti, bet galima ir is namu isideti kokiu sumistinuku i kelione, bent as visada susitepu sumustinuku ir isimetu i rankini bagaza kokiu uzkanduku (sausainiu, suriu lazdeliu, cipsu...)
Lektuve ankstyva ryta gal ir ne labai norisi, bet buna uzsimanom, o jei dar ir iki viesbucio toli ir ilgai trunka kelione, tai autobuse galima uzkasti  ax.gif

bet kiti turbūt labai nori pirkti būtent lėktuve... man tai pasmirsta visas lėktuvas nuo jų to šildomo maisto cool.gif
Atsakyti

katee, pasigooglinkite vaizdu su ulupinar restoranais, gal jus ne to tikites. specialiai nevaziuociau, nors ir smagi vieta. bet gal tiesiog manes jau nestebina tokios vietos Turkijoje. Vaziuojant pakeliui sustociau tikrai, ypac, jei karstas oras. Ar verta ten valgyti? Mes nebeuzsukam, nes kainas uzkele geresniuose restoraneliuose (gal kas pasikeite del sumazejusio srauto). nors ten gal visi geri, tiesiog kai kurie neturi staliuku upelyje ir yra maziau vaizdingose vietose ir irengti labai paprastai. 

Pasigooglinau vakar. Vaizdai tai grazus. Bent ka maciau. Na, ziuresim vietoj, kur mus nunes☺

Atsakyti

Pasigooglinau vakar. Vaizdai tai grazus. Bent ka maciau. Na, ziuresim vietoj, kur mus nunes☺

taip, jie tokie ir yra :) man irgi grazus, ypatingai, jei tokiuose dar nebuve.  jei to, ka matete nuotraukose, jums pakanka, kad noreti juose praleisti valandziuke, tai butinai isbandykit. bet, jei niekas nepasikeite, tam teks masina issinuomoti :) siaip visai salia atostogausite, gaila, jei nepasibusit. juolab, kad jums visai pasoneje ir pakeliui i Ulupinara, bus ir Phaselis. viskas ten berods keletos km atstumu. na ir tada dar keli km ir jus jau Chimeros ugnelemis grozites :D 

Atsakyti

taip, jie tokie ir yra :) man irgi grazus, ypatingai, jei tokiuose dar nebuve.  jei to, ka matete nuotraukose, jums pakanka, kad noreti juose praleisti valandziuke, tai butinai isbandykit. bet, jei niekas nepasikeite, tam teks masina issinuomoti :) siaip visai salia atostogausite, gaila, jei nepasibusit. juolab, kad jums visai pasoneje ir pakeliui i Ulupinara, bus ir Phaselis. viskas ten berods keletos km atstumu. na ir tada dar keli km ir jus jau Chimeros ugnelemis grozites :D

Manau, kad bent parai-dviem tikrai issinuomuosim auto👍Ir 1-2 dienas is 9 skirsim pasivazinejimui☺ Dar diena - apsipirkimams. O visas likusias - gulesim ir nejudesim😄

Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 02 09, 10:20)
neduoda, bet gali is anksto uzsisakyti per agenta. Arba vietoj jei ko norisi  4u.gif

Arba dar kai registruojies internetu į skrydį, prieš 72 val. (atrodo) galima užsisakyti.

Mes tai visad įsimetam savo: talerių, sūrio lazdelių, šokolado- žodž ko namuose randam paskutinę minutę.
Atsakyti