Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

QUOTE(Floora @ 2017 02 06, 16:40)
tai niekas nepasidalinsit ar saugu pirkti kelionę internetu?  ax.gif

penkias keliones pirkau internetu. Agentės akyse nemačiau biggrin.gif viskas ok. mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2017 02 06, 11:32)
Kokią valiutą šiemet vešitės ??? Daug metų dolerius vežamės. Jai būdavo pigiau ir arbatos palikti patogiau .

Pernai turejau dolcu, tai Beleke turguje labai nenorejo ju imt, grazos ir neturejo. Siemet tik eurus vesim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2017 02 06, 18:12)
Pernai turejau dolcu, tai Beleke turguje labai nenorejo ju imt, grazos ir neturejo. Siemet tik eurus vesim  biggrin.gif

Aš irgi kažkiek eurų vešiuos,smulkių dolerių arbatpinigiams turiu,o jei sugalvosiu ką pirkti-išsigryninsiu vietoje,kogero,lyrom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gyvačiukas: 06 vasario 2017 - 18:26
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 03, 11:21)
Į kokius viešbučius dairotės?  smile.gif  4u.gif
Papildyta:
Kaip supratau niekam nėra tekę su savimi vežtis ne vežimėlį, o pvz paspirtuką ar balansinį.. biggrin.gif  unsure.gif  4u.gif

Mes vezemes paspirtuka,vyras vaira buvo nuemes ir labai graziai tilpo i lagamina
Atsakyti
Sveikos mamytės:))gal patarsite,buvote..Kuris viesbutis geresnis, jaukesnis niekaip neissirenku..Sealife Buket Resort & Beach ar Eftalia splash resort ? Kaina vienoda:)
Atsakyti
QUOTE(76ERS @ 2017 02 06, 20:21)
Sveikos mamytės:))gal patarsite,buvote..Kuris viesbutis geresnis, jaukesnis niekaip neissirenku..Sealife Buket Resort & Beach ar Eftalia splash resort ? Kaina vienoda:)

As jusu vietoje paskaityciau atsiliepimus Tripadvisor tinklapyje. Ka zmones raso?
Atsakyti
QUOTE(76ERS @ 2017 02 06, 21:21)

Ka raso atsiliepimuose?
Pasiziurekit kiek nutoles kuris nuo miesto, pasvarstykit ar kur noresit vaziuot ar uzteks viesbucio pramogu, pagal tai ir spreskit
O jus su vaikais ar be ju?
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2017 02 06, 18:12)
Pernai turejau dolcu, tai Beleke turguje labai nenorejo ju imt, grazos ir neturejo. Siemet tik eurus vesim  biggrin.gif

Gal man pasiseke nes pernai Beleko turguje beveik visus dolcus isleidome lauktuvems, dovanoms, suvenyrams ir dar kaip kuriems naudingiems pirkiniams. Problemu nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donnabona: 06 vasario 2017 - 21:04
QUOTE(76ERS @ 2017 02 06, 21:21)

Jei man kaina butu vienoda pasirinkčiau Seatlife Buket viešbutį.Man jo teritorija gražesnė😀ir jis prie pat jūros.Eftalja turi didelė akvaparką.Tai irgi didelis pliusas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 07 vasario 2017 - 05:13
Mes irgi plaukėm piratų laivu doh.gif tai diena išbraukta iš gyvenimo doh.gif sūnūs vėmė pusė laiko, kitą pusę miegojo, mažoji irgi miegojo - tai prasėdėjom apačioj, prasikankinom doh.gif
Būčiau žinojusi, kad sūnui yra jūros liga - tai ramiausiai prie baseino būtume pragulėję, o ten tik nuotaiką susigadinom.... Gerai, kad Alanijoj abiems vaikams striukes papigiai nupirkau - tai nors ne taip liūdna buvo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti atsiliepimai apie Goynuk Canyon? Vaziuojam balandzio 4. Kokie ispudziai? Ka dar tikrai butu verta pamatyti aplink Kemera?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 06, 15:54)
Aš pirkau iš mano turas internetu - nežinau ar saugu, bendrauja greitai, atsako ko paprašau, atsiuntė tezturo sutartį  4u.gif

QUOTE(daluzenik @ 2017 02 06, 15:56)
Na internetu man pirkti dar neteko, bet jus juk galit i jums artiniausia ju agentura kreiptis, bent mums tez touro dar agenturoj papildoma nuolaida padare.
Be to galit sakyt, kad matot tokia kaina, tai ir jie manau padarys ne aukstesne.

QUOTE(Zylute1 @ 2017 02 06, 16:37)
penkias keliones pirkau internetu. Agentės akyse nemačiau  biggrin.gif  viskas ok. mirksiukas.gif  smile.gif

ačiū atsakiusioms, ramiau bus ant širdies perkant 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti