Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2017

elizieja, gali buti taip, kad jus ir pati niekur nenoresit pajudet is viesbucio :) patikekit, daug kas nepajuda, geriausiu atveju kazkur salia nueina apsipirkt.

o jei labai noresis, tai drasiai vaziuokite viena. vyras nenori - pabus su vaikais viesbutyje :) jus ramiai pasikulturinsite. bent jau iki efeso nuvaziuokite, nepraleiskit tokios progos, jei jau tuose krastuose ilsesites

Atsakyti
QUOTE(Neigaja @ 2017 02 04, 18:11)
oho dar informacija gali skirtis  unsure.gif  pas mus stadartiis rašo  27 kv. m, nu dar ne pas mus, dar neužsisakėm, bet po komentarų merginų kažkaip jau užsifiksavau, kad šitas bus  ax.gif  smile.gif  u jeigu 27 tai man tikrai tinka

o kada vyksit daluzenik ? ir kiek mokėsit?

o jus kada zadat vykti? Kuri menesi? 4u.gif
Atsakyti
Kokią valiutą šiemet vešitės ??? Daug metų dolerius vežamės. Jai būdavo pigiau ir arbatos palikti patogiau .
Atsakyti
Merginos čia visos keliones esate nusipirkusios per agentūras? Gal kas esat internetu pirkę, pvz Kidy Tour, saugu, patikima? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2017 02 06, 10:23)
<p>elizieja, gali buti taip, kad jus ir pati niekur nenoresit pajudet is viesbucio smile.gif patikekit, daug kas nepajuda, geriausiu atveju kazkur salia nueina apsipirkt.</p><p></p><p>o jei labai noresis, tai drasiai vaziuokite viena. vyras nenori - pabus su vaikais viesbutyje smile.gif jus ramiai pasikulturinsite. bent jau iki efeso nuvaziuokite, nepraleiskit tokios progos, jei jau tuose krastuose ilsesites</p><p></p>

Va va, aš efesta ir noriu aplankyti, nes turbūt jei ir grįžim į TR tai jau kitą rajoną rinksimės 4u.gif
Taip ir darysiu, dabar nespausiu jo, o vietoj žiūrėsiu pagal situaciją, jei ką varysiu viena, rusiškai moku, anglų prasčiau - gal nepražūsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2017 02 06, 10:40)
Va va, aš efesta ir noriu aplankyti, nes turbūt jei ir grįžim į TR tai jau kitą rajoną rinksimės  4u.gif
Taip ir darysiu, dabar nespausiu jo, o vietoj žiūrėsiu pagal situaciją, jei ką varysiu viena, rusiškai moku, anglų prasčiau - gal nepražūsiu  ax.gif

Neprazusit ;) aš apskritai į Turkiją be vyro varau ir ne kart neprazuvau ;)

O dėl kainų vaikams - čia jau derejimosi menas... Aš užpernai (pernai bulgarijoj buvom) už 9 mete dar nieko nemokėjau, tiesiog nuderejau...
Atsakyti
Gavau atsakyma del balansionio dviratuko kam aktualu:

Norėtume informuoti, jog nemokamai vežtis vežimėlį galima iki 2 metų kūdikiui. Nuo 2 metų vežimėlio svoris bus nuskaičiuojamas nuo registruoto bagažo svorio. Jeigu balansinis dviratukas telpa į lagaminą tai viskas yra labai gerai, ir problemų dėl to tikrai nekils, jis bus skaičiuojamas kaip jūsų bagažo turinys. Na , o jeigu jis netilptų į lagaminą, tuomet jums jį reikėtų registruoti kaip specialųjį bagažą, tam yra taikomas papildomas mokestis. Tikiuosi ši informacija jums bus naudinga. Jeigu kiltų daugiau klausimų būtinai rašykite, mielai atsakysime.

Cia is Small Planet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2017 02 06, 08:26)

Turkijoje paviršinis nardymas nėra toks įspūdingas kaip Egipte. Net iš tolo netraukia... Pati gidė net rekomendavo nemesti pinigų. Paviršinis nardymas Egipte yra nuostabus, bet ne TR.
Dėl kainų reikia derėtis..oi kaip ikyriai, drąsiai.. mane vienoj kailių, odos pardėj net juokais  paklausė: ar tu tikrai lietuvė, nes lietuviai taip energingai nesidera.... biggrin.gif  Mes pvz vyrui odinę striukę, nu tikrai geros kokybės ir gražaus modelio nupirkom 500 eur pigiau nei LT kainuoja. Sūnui irgi apie 200 eur už odinį švarkelį sutaupėme.  Audinės kailinius buvau nusiderėjusi iki 1500 eur, nuo 6000. Nu bet paskui pagalvojau, kad noriu ne rudų , o pilkų (nes rudus senesnio modelio ir turiu  rolleyes.gif ). Deja, tokių nebuvo. Gal šiemet rasiu.  Pradinės kainos taip, ten kosmosas, bet gi paskui sėdi ir deriesi. Nes ir net nesako iš karto..Išsirenki daiktą, sėdi prie staliuko, arbatos jų tradicinėse turkiškose  "čekutėse" atneša ir prasideda derybos...

Mes irgi lygiai taip pat derejomes biggrin.gif , dar musu vyrams siule viskio biggrin.gif . Viskas ten taip surezisuota, o turkai super aktoriai, bet nereikia tiketi , kad jie negali daugiau neleisti ir t.t., deretis kietai reikia, arba neimti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2017 02 06, 09:51)
Sia info ir as radau  mirksiukas.gif  4u.gif
Kaip suprantu arbatinukas buna visur? Tik kavos reik prigriebt?  tongue.gif  4u.gif
Pasidalinkit foto vezimeliu kokius jus imat? Kaip isivaizduoju turetu buti nedidukas? Mano vaikas nesedi jame,bet noreciau bent jau isivaizduoti kokius zmones vezasi  biggrin.gif

Mes imsim skietuka, jis turi gulima padeti.
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 02 06, 10:37)
Merginos čia visos keliones esate nusipirkusios per agentūras? Gal kas esat internetu pirkę, pvz Kidy Tour, saugu, patikima?  unsure.gif

tai niekas nepasidalinsit ar saugu pirkti kelionę internetu? ax.gif
Atsakyti

Sakot Turkija bus pirmas kartas, tai kaip galit sakyti, kad ten " Ypac keliones i jura tikrai su vietiniais idomesnes.". Nelyginkite, oi nelyginkite Egipto aptarnavimo su Turkija. Tai visai nepalyginami dalykai. ax.gif

Na nezinau kodel jus nusprendet, kad as cia rasau apie Turkijos keliones i jura hmm.gif
Kai rasiau, kad megstam su vietiniais keliones, dalinausi ispudziais is Egipto.
MB uzkietejas nardytojas, todel tikrai sitoj vietoj yra nemaza patirtis ax.gif
Nesitikiu, kad bus taip grazu kaip Egipte, bet mes snorkelinam net LT ezere, tai tikrai nenuvils mirksiukas.gif
Taip yra galimybe imti safari kelione arba grupine arba idividualia
vienintelias emem iz tezu i Kaira ir Luksora grynai del vaiku, nes buvo LT kalba, o vaikai nemoka rusiskai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daluzenik: 06 vasario 2017 - 15:45
QUOTE(Floora @ 2017 02 06, 15:40)
tai niekas nepasidalinsit ar saugu pirkti kelionę internetu?  ax.gif

Aš pirkau iš mano turas internetu - nežinau ar saugu, bendrauja greitai, atsako ko paprašau, atsiuntė tezturo sutartį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Floora @ 2017 02 06 16:40)
tai niekas nepasidalinsit ar saugu pirkti kelionę internetu?  ax.gif

Na internetu man pirkti dar neteko, bet jus juk galit i jums artiniausia ju agentura kreiptis, bent mums tez touro dar agenturoj papildoma nuolaida padare.
Be to galit sakyt, kad matot tokia kaina, tai ir jie manau padarys ne aukstesne.
Atsakyti